Осмомартенски сюрприз с Азис

Скандално! Деца танцуват на чалга на детски празник в община Видин
Обновена: 13 мар 2012 15:20 | 13 мар 2012 15:20, Красимир Ангелов
379

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Видиндетски празник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз като дете гледах "Ласи" и " Синьо лято"...сега децата гледат Азис и порното на Галена, чалга гюбеци. Тая държава отива право надолу това е истината. По селата са освен прости и първични ами и поклоници на чалгата за тях там Азис е повече от Майкъл Джексън..Отвратително е да обременяват така тия деца.
221
16
 
7
 
! Отговори
brigante преди 12 години
не харесвам много чалгата, но какво лошо видяхте в този клип?точно така - НИЩО ЛОШО! децата си танцуват на каквато си музика искат, а ръководителят им се е съобразил с тях и той вина няма, защото тази песен на изпълнителя не е някаква вулгарна! ще ви кажа само, че сте лицемери, лицемерничите ми из сайтовете, а всъщност не се виждате вие какви сте пошли и зли! скапани хейтърчета! децата и ръководителят им са положили труд! абе няма угодия на смотания, озлобен, охуял българин!
220
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не, че нещо... Ама песните на Бритни, които се танцуват на всяко училищно тържество, са не по-малко сатанински.
219
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гнусно
218
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уоу Америка за България, мерси мерси
217
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цитати от стената му във фейсбук:Методи Филчевоважаеми-колеги-11-национален-етно-фесстивал-щтесе-проведе-на-22-05-2012-г-във-видин-22-5-2012-във-квартал-нов-път-на-23-05-2012--пред-художествената-галерия-видин-Методи Филчевмисля-че-успехите-се-множът-във-международно-ниво-на-сдружението-видно-от-престоящя-11-международен-етно-фест-през-месец-маи-организирано-от-фондация-филчев-обшина-видин-облас-видин-мк-нссеив-мон-ммс-америка-за-българия-световна-банкаЧовека е неграмотен!!!!!!!!!!!!!!
216
1
 
13
 
! Отговори
ггг преди 12 години
***-педи Азис,*** Софи Маринова-Евровизия,политическа класа,срам,трагедия,България.
215
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
замен-ечдоволствие-че-ние-ромите-спазваме-традициите-на-нашите-деди-и-доказваме-своят-вяра-за-прогонване-на-злото-филчевТова е негов коментар от стената му в Фейса и обеснява всичко!!!--------Да напъне още малко админстрацията та да издигнат паметници на тия ми ти културтрегери Азис и Софка та да изгонат всичкото останало зло от града
214
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами поне да го бяха поканили и на живо да пее, да развърги голия си тлъст *** и да примигва с изкуствените си мигли!ПОЗОР !!!
213
8
 
3
 
! Отговори
singapur преди 12 години
kakav Vi e problema????? xorata tansuvat ne se ubivat ili da praviat ***,vzemat narkotisi and ets. zle ste ...........tolkoz da prkazvaxte i da imaxte akal da se opalchite ne na muzikata a na chalgata v politikatA prez poslednite 22 god
212
3
 
5
 
! Отговори
еееееееее преди 12 години
И сега какво няма кой да ги осъди нали !? Родители ? Учители ?
211
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко , много жалко за прекрасния ни град. Роден съм и съм израстнал във Видин.От най-развития и проспериращ град на Северозапада , Видин се превърна в едно пропаднало село, пълно с *** , наркомани , пенсионери-комунисти и жадни за сеири селяци.На 25 години съм и бях свидетел на пълното падение на градчето.От 60 хил. жители сега са останали само 30-тина хиляди без никакъв шанс за развитие
210
1
 
10
 
! Отговори
Илко Жицата преди 12 години
Чалгата упся там, където метъла навремето не успя. Ей на това му се вика добро социално инженерство с цел редуциране на населението. Поздравявам архитектите.
209
2
 
3
 
! Отговори
хм преди 12 години
Понеже нета забива,а и няма нужда да го гледам това клипче ми направи впечатление червените връзки.Неприятна асоцияция с миналото.
208
8
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Пък много възмутени се навъдихте тук бе. Какво ми се правите на "Дръж ми шапката"! Все едно не си познавате децата, ами тръгнали да плюят по хореографа... Нима не знаете,че 90% от българите слушат такава музика, а на нея и на фолк-певечките най се кефят точно младите...Ако им пуснеш нещо човешко,те не искат и да го чуят даже.СМЕШНИЦИ !!! Добре че не съм от тия 90% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*** народ...
207
2
 
13
 
! Отговори
Неизненадан преди 12 години
Държава, в която децата "играят" на чалга от 4 годишни, държава..Държава, в която яйцата и бензина са лукс..Какво да те изненада? Не е виновно никое правителство. Виновни сме си ние и това, че отгледахме такива деца. Може постоянно да плюете по младите, но какво е виновно едно 6 годишно дете за това, че хореографът му е мазен необразован чалгар?
206
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето ги следващите наркомани,готови да убиват и изнасилват.
205
2
 
17
 
! Отговори
Буден преди 12 години
*** - това вече не е човек от определен етнос. Това е диагноза. Пазете се от *** с бяла кожа. Те станаха по-опасни от ***.
204
1
 
30
 
! Отговори
777 преди 12 години
СЛЕД КАТО ИЗГЛЕДАХ КЛИПА, ОКОНЧАТЕЛНО СЕ УБЕДИХ ,ЧЕ СЪС БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО.НАРОД, КОЙТО НЕ УВАЖАВА СОБСТВЕНАТА СИ КУЛТУРА Е ОБРЕЧЕН. П. П. АЛО ХОРЕОГРАФА ,ДА СИ ЧУВАЛ ЗА БЪЛГАРСКО НАРОДНО ХОРО ИЛИ БЪЛГАРСКА НАРОДНА ПЕСЕН.
203
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не му е чиста работатаааа, вероятно поредния Владо Кузов.Ако компетентните органи се поровят ще изкарат мръсотия, сигурен съм.Или пък е някакъв садо мазо хъшлак.100 % е откачен.Тези деца да не контактуват с него.