Фургон "кацна" на седмия етаж на блок в Пловдив

Собственик разширил апартамента си с метална конструкция
Обновена: 2 авг 2012 06:30 | 1 авг 2012 15:43, Екип на Dnes.bg
208

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: пловдивфургон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на свинче, звънче!то целият блок е едно доста странно архитектурно изпълнение, та тоя фургон ли им е проблема :)
94
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФУРГОН!!! НА ПОКРИВА!!! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!! ЕС НИ ИЗКЛЮЧВА!!! КЪДЕ Е НСБОП??? КЪДЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО??? БЪЛГАРИЯ Е НА РЪБА - ФУРГОНЪТ Е НА ПОКРИВА!!! АМА КАК МОЖЕ!!! ФУРГОН НА ПОКРИВА!!!Не знаех че фургон на покрива = апокалипсис, но явно за някой хорица тук това си е точно така. Вместо да се посмеят на забавната случка, те изпадат в гневно умопомрачение от безпомощността на държавата. Ама вие сериозно ли? Не се шашкайте толкова де, може би България ще оцелее и след фургона :)))))))))))
93
0
 
9
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
''за съжаление не можем да направим нищо ...'' Абе сигурна съм че ще намерите начин да го накарате да си плати за разширението,кой знае сега каква квадратура ще му праснете като данък
92
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този от клипа беше инструктор по някакво бойно изкуство. После имаше интернет зала. Сега гледам, районен кмет е станал. Тс тс тс
91
1
 
14
 
! Отговори
до 91 преди 11 години
Абсолютно си прав! Като допълнение- в хубавите квартали по американските градове получаваш глоба, ако не си си окосил моравката. Така е по света. Тук просто правила няма. Всеки иска да е красиво, но уви- панелките нашарени и остъклени във всички цветове на дъгата. Е няма как да стане. За пример мога да дам панелките в Будапеща- градинки, пейки, ремонтирани- красота. Тук- развалина. Красивото пари не струва, само акъл и ценности.
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление нищо не можем да направим ...Смешна държава.
89
0
 
12
 
! Отговори
До 96 преди 11 години
Скоро в цялата страна няма да има българи. Споко. Цялата политика на няколко правителства е насочена към обезлюдяване на селата и малките градове и *** им и тъпченето на селяните в големите градове.
88
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Ела Господи си събери вересиите!
87
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този фургон показва ясно:1) Безсилието и безконтрола в държавата, където всичко е оставено на самогек2) Защо не ни щат в Европа, където не можеш да си сложиш прозорец, различен от тия на останалите, защото ще развалиш фасадата на улицата.3) Как все предните са виновни, нищо че може да се променят нещата. Е ко сега не може ли сега да го махнат това чудо, въпреки че някой *** е дал разрешение преди време явно?4) Развенчава мита за хубавия нрав на българина, който не се съобразява с никой.
86
0
 
18
 
! Отговори
една идея преди 11 години
Може този от 9-тия етаж сега и тои да си направи такова разширение.
85
13
 
22
 
! Отговори
МАРИЯН ПЪРВИ преди 11 години
СЛИВЕН Е НАИ ЯКИЯТ ГРАД--- ТУКА НЯМА БЪЛГАРИ И СМЕ СИ СУПЕР.
84
1
 
8
 
! Отговори
не се хващайте преди 11 години
Цялата работа е нагласена , бас ловя.Провокация , която цели нови хиляди хартутници на държавна заплата , дето само да лежат и пърд.т !ПП. Ако греша може да се глоби и събори и без медийни истерии.
83
11
 
9
 
! Отговори
anon преди 11 години
... а че *** е пробил врата във външна стена на сграда която не е негова... това на никой не му прави впечатление.този да се намери и да са накаже по 25 лева на ден докато това е там и стената не е зазидана обратно и замазана- отвънка.
82
2
 
29
 
! Отговори
do 76 преди 11 години
какъв свъхтовар - тези конструкции са леки , и определено е по-лека от соц. секция в хола с витрина за кристални чашки :)Изглежда свежо на фона на почти разпадналия се блок
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да съгласен съм. Реда не се налага, реда се приема от хората. Според мен на по-активното все още в момента поколение им беше писнало от стария ред, и го замениха с пълна липса на аткъв. Не знаейки какво да правят с новополучената си свобода (след 1989) и така си е до днес... Поколенията се менят, но за жалост всяко едно остава отпечатък върху следващото го, ето защо аз си оставам песимист по отношение на ред и "просперитет" в България.Колкото до "фургона" - защо пък не, на фона на държавата ни
80
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"В Германия не можеш дори да си боядисаш фасадата без проект. " И тук беше така! За остъкляване на терасите изискваха проект и всичко да е еднакво. Боя раздаваха от общината,а даже когато минаваше Дипломатическия корпус пращаха бояджии! Улицата се миеше ВСЯКА сутрин през лятото,а не като сега *** прашат с метлите на сухо в 10-11 часа. Магазините се зареждаха между 4,30 и 5,30ч.,а сега цял ден сноват разни бусове и баничарки и задръстват движението. Ама отхвърлихме всичко старо,а новото...
79
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I da napomnite na 4owe4eca 4e trabwa da go deklarira e danu4noto i da si pla6ta danucite
78
13
 
12
 
! Отговори
grujcho преди 11 години
ЕА и?!Какво, като е направил разширение на жилището си!!!Щом не пречи на другите и не застрашава конструкцията на цялата кооперация,какво значение има!Но неее,ганьовеца трябва да оплюва!Кой знае колко хора живеят в това жилище и със сигурност не по желание.Още повече,че си има разрешително за това!
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ех,ех българино
76
2
 
23
 
! Отговори
Пловдив преди 11 години
Бургазлиите са много активни,представящи ни Бургас за най-големия и велик град.Харесвам Бургас,но е смешно, вечно да създавате конфликти и нападки срещу големите ви братя Пловдив и Варна.Разбирам желанието ви да надмините тези 2 града,но това ще стане доста трудно,вероятно никога. В Пловдив има доста работещи бургазлии,а както знаем във Варна,е същото.Желая,прогреса в Бургас да продължи,защото не съм закърмен със злоба и завист.