От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!

Киев въведе по-строг комендантски час заради очакван обстрел
168
От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!
Снимка: БГНЕС

Русия извършва държавен тероризъм в Украйна и няма да спре дотук, а ще напада още страни, каза днес украинският министър на отбраната Олексий Резников, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
При посещение в Лондон Резников заяви, че от началото на руското нахлуване са убити 150 украински деца, а също така са разрушени над 400 училища и детски градини, както и над 110 болници.
 
"Това е държавен тероризъм. Затова Кремъл трябва да бъде спрян, защото ще отиде по-далеч. Ще нападне други страни", каза той.

Резников не даде доказателства в подкрепа на твърдението си. Русия отрича да взема на прицел цивилни, отбелязва Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че в града се въвежда нов, по-строг комендантски час, защото властите очакват още по-интензивен обстрел от страна на руските сили, предаде Ройтерс.

Комендантският час ще влезе в сила от 20 ч. днес (18 ч. по Гринуич) и ще продължи до 7 ч. сутринта в сряда.

Части от Киев неколкократно бяха подложени на обстрел от руските сили. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: киев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
3
 
! Отговори
СТАР ЕФРЕИТОР преди 2 години
ИМА И ДРГА ИСТИНА ЗА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ НО ТЯ Е ПОД РАЗВАЛИНИТЕ РАКЕТНАТА У СТАНОВКА ГРАД ПОД РАЗВАЛИНИТЕ
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Допълнение към долния коментар - сега например Russell Brand пусна клип преди 1 час и в момента има над 100,000 гледания и 2000 коментара. Запада разкъсва своите политици на парчета, само няколко необразовани расиста в БГ дето не следят английски и руски канали, не усещат какво се случва. ;D
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой е тоя Гордон и никога не съм чувал за него, но като чета какви ги плещи, явно не съм изпуснал много, защото не съм фен на комедията. Русия щяла да изчезне за минути, ако посегнела към ядрени оръжия. Ако беше така, отдавна да е направено. САЩ нямат скрупули в това отношение. Известен е планът им от 1948 да пуснат около 70 атомни бомби над СССР и после украински десантчици да завладеят за тях контаминираните територии. Планът се проваля, защото 1949 Русия изобретява своя атомна бомба.
81
5
 
0
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Анонимен...... Абонат съм на к'*** на Гордон от 1 година........ Разбира се, че не е казал подобни неща. Неграмотните русофили, дори елементарен руски не разбират и само повтарят спуснатите им опорни точки!
80
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възможно е да има тайно споразумение срещу АЗОВ и Мариупол, но руснаците там ще бъдат трепани като пилци, докато превземат града. От тези 15 хиляди жертви в Украйна поне 5 хиляди са убити от АЗОВ.
79
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 74 да ама първо трябва да ги получат ;)
78
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
украински клоуни само разсмиват, хората по цял свят ги разкриха вече (с изключение на Запада, ама там си е патология) - А недей така гледай каналите на Jimmy Dore, Ben Shapiro, Rusell Brand - и Запада се смее на Украйна и то не като тук дето тоя сайт го следят някви си стотина хиляди човека, а там са с по няколко милиона последователя и на всеки клип в коментарите е пълна Мусака, хахаха.
77
2
 
6
 
! Отговори
До?85 преди 2 години
Ти гледай криминалните престъпници на които раздадоха оръжието да не го изнесат го продадат на някой, който има зъб на Европа! Ще стане страшно! Хайде да изтребват вече нацистите и всичко да свърши!
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Украйна става точно това, което са си поръчали и платили САЩ и НАТО, и реваншистите от ЕС.Какво са обещавали "великите сили" на Зеленски, когато са го подстрекавали да нарушава всички постигнати споразумения с Русия, можем само да се досещаме.Путин си призна, че са го излъгали.Трябва и украинците да си признаят, че са излъгани, и да се съюзят срещу лъжците. Не е случайна забраната на 11 партии.Убиха още в началото един от преговарящите.В Украйна единството е заблуда, насаждана от пропагандата.
75
2
 
9
 
! Отговори
Що имам чувството, преди 2 години
че САЩ, Израел чрез Зеленски използват Русия да реши проблема с бандеровските фашистки подразделения, като се отърве от тях. Не случайно ги оставиха руснаците да ги избият и им забраниха да се предават. Използват също така момента да привлекат и други фашисти от цял свят и дадоха координатите на руките ВКС да ги ликвидират.
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли как се е развило представлението на Зеленски пред парламента на Израел?
73
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абонат съм на к'*** на Гордон от 1 година... Никъде не е споменавал за атака срещу Русия от страна на Украйна. Казвал е само, че ако пcиxoпата в Кремъл посегне към ядрени оръжия... Русия ще изчезне от лицето на Земята за няколко минути.
72
1
 
9
 
! Отговори
Пазете се преди 2 години
Бтв, нова, стандарт, канал 1 - фашистки медии. Стойте настрана от тези. Нищо за чернобил. ТОВА СА 4 АНГЕЛИ НА СМЪРТТА.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПУСНЕТЕ СИ ПО "Ю ТУБЕ" ТАНЦУЙ РОССИЯ И ПЛАЧЬ ЕВРОПА -И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ .
70
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Анонимен...... Вярно е.Призовал е да бомбандират с..... .. Това къде го чу, защото е нагла лъжа! Явно на юнашко доверие вярваш на руската пропаганда. Гордон винаги е подчертавал, че прави разлика между обикновените руснаци и шайката на Путин. А ти 100% не знаеш разговорен руски за да възприемеш адекватно един елементарен диалог от интервю и 100% не си гледал нито интервю с него, нито негови предавания.
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам снимката горе.Ами във Украйна е зима има сняг навсякъде.тая снимка кога и къде ли е снимана.Като дават руските танкове и камиони на живо по полето дето минават една педя сняг има.Фейк след фейк.Ето за това хората вече не вярват и започват да гонят "гостите" от Украйна.
68
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия украински клоуни само разсмиват, хората по цял свят ги разкриха вече (с изключение на Запада, ама там си е патология). Еврейският боксьор щял да въвежда комендантски час заради по-интензивен обстрел на руските сили. Ми нали Русия, ако наистина стреляше по цивилни с бомби и танкове, както се опитват да изкарат, този комендантски час щеше да имат ефект колкото мерките срещу коронавируса. Май сами казаха така кой извърши разрушенията в Мариупол, което всеки информиран всъщност отдавна знае.
67
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Украинците ще ги попилеят с оръжията, които получават от Запада" - нека Украйна да застрелят Руските снайперисти с джавелините! Хахаха.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
американците го правят това нещо от много години, ама го наричат защита на демокрацията.
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има го в youtube както и украинския д-р Менгелеhttps://youtu.be/GKmVuwkkto4