Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна

Едва ли обаче ще я получи заради разлините интереси в коалицията
159
Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна
Снимка: БГНЕС

"Разглеждам посещението на г-н Кулеба като възможност да се търси помощ от страна на България за евентуални бъдещи военни доставки", каза пред БНР Иван Анчев, дипломат и специалист по национална сигурност.

Още по темата

"Посещението на г-н Кулеба е в тази насока. Имаме какво да дадем на Украйна", заяви Анчев.

"Визитата на украинския външен министър Дмитро Кулеба не е протоколно посещение за благодарност за българското отношение към украинските бежанци. На такова посещение не му е сега времето", изтъкна Анчев.
По думите му страната ни е в "нелицеприятна група" заедно с Унгария.

"Не мисля, че ще има пробив в това отношение, защото в коалицията има много разнопосочни, разностранни интереси. Много от тях са подвластни на тяснопартийни причини, също така подвластни и на интересите на една друга държава, замесена в конфликта – интереси на Русия", коментира Иван Анчев, който изрази скептицизъм.

Твърдата позиция на Нинова формира и бездействието на държавата, а коалиционните участници не биха допуснали разпадане на коалицията, посочи дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Украйнакулеба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
А на бас, че даже да дадем оръжие на Украйна, БСП няма да напусне властта. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Искат да папкат до край :))))))))))))))))))))
81
0
 
1
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
ЬЬЬЬЬЬ ъъъъъ бах бах бах
80
2
 
12
 
! Отговори
Бъ преди 2 години
Може да го настанят за начало в шест звезден хотел в Слънчев бряг, за три месеца и разбира се за сметка на България.
79
6
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Някой ден това правителство ще бъде съдено за приемането на този фашист в България.
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще умра от смях,тръгнал от нас да иска оръжие,щом до там са го докарали скоро няма да я има Украйна...нали Американците и Англичаните им отпуснаха незнам колко си милиарда военна помощ,то не бяха Джавелини,то не беха Байрактари,то не бе чудо..а тръгнал от нас да проси...не ще е на добре това...
77
2
 
17
 
! Отговори
Бъ преди 2 години
Кулеба ще иска сигурно политическо убежище и той в България.
76
1
 
10
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Да му товарят джипката с джапане и право в окраини!Хем вълкът сит,хем агнето за нас,че ей го Великден:)
75
0
 
6
 
! Отговори
Александър Матросов преди 2 години
Още утре заминавам за Украйна за да се хвърля геройски пред първатаруска амбразура. Така ще окажа важна военна помощ на Геуроите на Украйна и ще обезсмъртя името си навеки.
74
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей сега гледах клип как украинка обстрелва село с някакъв снаряд, който се подпира на рамото. На снаряда пише См,ърт на православните.
73
2
 
10
 
! Отговори
Бъ преди 2 години
Кулеба идва да прибере обратно украинските бежанци и да зачисли всички над 20 години в армията им.
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еди камион с каски и манерки е предостатъчна помощ която може да окаже България!
71
3
 
15
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Ако искаме да спре войната, би следвало да не даваме оръжие, а ако искаме тя да продължи трябва да даваме оръжие, това е !Тъй като няма война, която да е смислена, то следва тя да спре и да се договарят условия.Оръжията са нужни обаче, ако не става с преговори, т.е. с акъл, а с мускули, но това е път без изход за всяка от страните, а и за света като цяло!Единственото смислено нещо което можем ние да направим е да предлажим у нас маса за преговори, всичко друго е ....масло в огъня!
70
12
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Скритата мечта на нинова,костадинов и всички русоПили наред с "атака" мечтаят в България да се настани отново руският ботуш и как при това положение може да се помогне военно на Украйна? Руската шпионска мрежа у нас е всеобхватна и всички горепосочени субекти по един или друг начин се финансират от нея.Те,докато съществуват,ще служат сляпо на пууутин и на войната и ще ги подкрепят.Те са ****мът за България.
69
2
 
16
 
! Отговори
българка преди 2 години
До 52 - Ако ние в продължение на 10 години примерно обстрелваме и избиваме хората живеещи в Родопите, Ердоган нямаше да ни търпи и 3 дни, не 10 години както Руся търпя украинските фашаги. Ние не приличаме нито на украинците, които се оказаха гадни, нито на поляците. Така, че никакво оръжие за тях - 10 години изпращали в Донбас ракети с надпис представете си, "това е подарък за вас, деца на Донбас". Само ходят и просят по света, дайте пари, дайте оръжие! Безсрамници!
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали им обещахме чертежите на Ф-16, осем броя и теоретичен инструктаж как се лети на хартия от Радев. Практиката се отлага за неопределено време
67
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудото ботоксово джудже направи немислимото в 21 век да започне война в центъра на Европа, да прати 19 годишни момчета да умират за неговата лудост.А той и всички олигарси и политици в Москва да изпратят децата и любовниците в гниля запад. Путинистите да кажат къде е Кабаева и 4те деца на джуджето? Ако не знаят ще им кажа в Швейцария в дворец, а на Лавров,а на Песков. Лицемерие.
66
1
 
14
 
! Отговори
Мислеща преди 2 години
България не е спирала /поне от 2014г./ да доставя оръжия за Украйна. Има достатъчно разследвания /Диляна Гайтанджиева/ и видео доказателства /подземията в Мариупол/ за това. Този идва за нещо друго! Само може да гадаем за какво.
65
3
 
20
 
! Отговори
абе преди 2 години
тия били не само бандити, а и просяци бе, с просия ли си купуват тия скъпи джипове....?
64
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
57 къде ти се привиждат тр()лове? Винаги като кажем истината и сме тр()лове. Украйна ни изнудва за оръжие. От 1 седмица не спират совалките на разни външни министри да ни размахват пръст и да ни учат как да сме си чистели историята и какво от нея да четем и по какъв начин. Германката ни учи кое е българско и кое македонско, украинците спрямо кой да имаме уважение. Хайде малко уважение и към нас за да дадем реципрочно такова.
63
1
 
14
 
! Отговори
да преди 2 години
кирчо че е *** - *** е, ама ако даде оръжие на тия фашисти е луд за вързване!