Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна

Едва ли обаче ще я получи заради разлините интереси в коалицията
159
Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна
Снимка: БГНЕС

"Разглеждам посещението на г-н Кулеба като възможност да се търси помощ от страна на България за евентуални бъдещи военни доставки", каза пред БНР Иван Анчев, дипломат и специалист по национална сигурност.

Още по темата

"Посещението на г-н Кулеба е в тази насока. Имаме какво да дадем на Украйна", заяви Анчев.

"Визитата на украинския външен министър Дмитро Кулеба не е протоколно посещение за благодарност за българското отношение към украинските бежанци. На такова посещение не му е сега времето", изтъкна Анчев.
По думите му страната ни е в "нелицеприятна група" заедно с Унгария.

"Не мисля, че ще има пробив в това отношение, защото в коалицията има много разнопосочни, разностранни интереси. Много от тях са подвластни на тяснопартийни причини, също така подвластни и на интересите на една друга държава, замесена в конфликта – интереси на Русия", коментира Иван Анчев, който изрази скептицизъм.

Твърдата позиция на Нинова формира и бездействието на държавата, а коалиционните участници не биха допуснали разпадане на коалицията, посочи дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Украйнакулеба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
28
 
! Отговори
Н преди 2 години
Кажете ми сега всички вие тиквуни защо Америка не приема бежанци. Защо Великобритания не приема бежанци??? Защото всеки си гони собствения интерес. Ние сме просто мишоци.
101
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия най-много мразят българите, но нашите изветрели русофили са абсолютни м'азохисти и правят всичко възможно за да ли'жат подметки те на кремълския пcиxoпат...
100
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кулеба, хващай чемодана и да не си стъпил повече тук! И да не забравиш да платиш почивката на твоите сънародници.
99
5
 
23
 
! Отговори
Моето име преди 2 години
Нито съм русофил, нито някакъв друг фил. Не искам да живея е Русия, мерси. Тва по повод колко силно не могат да повярват някои , че болшинството в България е против даване на вскаква военна помощ.И намеса в тая война. Аз съм против. Не ми трябва бито Кулеба, нито Зеленски- Оаскара да ми казват на коя страна трябвало или не трябвало да бъде моята държава. Тази война не е наша, политиците ни се о****ха достатъчно и неутралитет е правилната позиция. Мерси.
98
1
 
7
 
! Отговори
дО 92 преди 2 години
ТАКИВА И*ИОТИ РУСОФОБЧЕТА НАГЛИ КАТО ТЕБ СА ЗА РЕШЕТКИТЕ И ДА НЕ ВИДЯТ ГРАМ СВЕТЛИНА!
97
10
 
1
 
! Отговори
Ади преди 2 години
До Тошо Като не им даваме оръжие, с което да се защитят, очакваме руснаците да избият украинците по-бързо и войната да свърши ли?!
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да иде да иска от Швейцария!
95
16
 
10
 
! Отговори
До 92 преди 2 години
НиВОТО НА ИНТЕЛЕКТ НА РУСОФОБИТЕ Е СРАВНИМО СТОВА НА АМЕБА!
94
4
 
11
 
! Отговори
АйДЕ преди 2 години
И ТОЗ КАТО ОНОЗ И ТОЙ ПРОСИ. НАЛИ СТЕ "ГОЛЕМА" ДЪРЖАВА НЕ ЗАВИСИМА.КО ПРАВИТЕ ДО СЕГА?!ДЕ ВИ СА ВОЙСКИТЕ ДЕ ВИ Е ВЪОРЪЖЕНИЕТО. НА ДВЕ РУСКИ ДИВИЗИИ НЕ МОИТЕ СЕ ОПРЕТЕ.
93
12
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Типиченият рушки ***: Мизерен индивид, обираваш панел, живеещ от помощи, пенсия, на гърба на роднини и прочее, къпеш се с графика на Луй 14, ползващ всички западни технологии, като смартфон, таблет, Файсбук, интернет и прочеее, но плюещ запада. Работи за мизерно заплащане, но това не го притеснява, докато стигат за бира и цигари. Общо взето, мразеща личност, без перспектива и добро семейство, на която всичко и всички са им криви...
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можем ли да си го позволим ?
91
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте просили бе, нали бяхте ербапи, сега ще си сърбате попарата!
90
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
IQ-то на русофилите в България е много ниско, обикновено не знаят руски език, а коментарите на български списват с грешки
89
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кулеба да каже къде са затворниците от затворите им. Европа се напълни с престъпници
88
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кулеба не си желан тук, стягай куфарите и обратно в окрайна на фронта!
87
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 70.............А бе ти наред ли си, или рублиса ти замъглили съзнанието? Кой окупира Донбас и Луганск и създаде квазидържави на чужда украинска територия?Утре ако джуджето реши че на българското черноморие има руски имоти и прати ор ките си да го окупират и създаде Варненска народна република ВНР,или Бургаска БНР и от там започне да обстрелва Сливен и Шумен, ние какво трябва да правим?Според путинистите сигурно веднага трябва да им пратим цветя и да им предадем България а? Ама няма да стан
86
9
 
8
 
! Отговори
Ади преди 2 години
До АнонименКак точно ни изнудват?! Ако не им дадем оръжие, какво ще ни направят? Оправдавате ли агресията на Путин в Украйна? Руснаците не изнудват, а направо убиват и рушат градове в Украйна, ама това май не Ви впечатлява особенно.
85
15
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
DNES>BG, вземете мерки! Сайта Ви, се е превърнал в поле за изява на руски ***. Като чета коментарите, ме е срам, че и те са се родили в БГ. Такава простория и невежество, мъка, мъка...После защпо сме най-бдените в ЕС. Има ли развита държава, сателит на Русия, питам Аз???
84
11
 
4
 
! Отговори
възпиране преди 2 години
Сащ трябва да дадат ядрено уръжие на Украйна!
83
3
 
3
 
! Отговори
Фъ преди 2 години
Кулеба обръща гръб на Зеленски. Защо ли?