Путин предупреди Германия и Франция: Оръжията за Украйна са опасни

Според него те увеличават рисковете от по-нататъшна дестабилизация
28 май 2022 18:20, Красимир Ангелов
281
Путин предупреди Германия и Франция: Оръжията за Украйна са опасни
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин предупреди лидерите на Германия и Франция да не увеличават доставките на оръжие за Украйна, предаде АФП.

Путин каза на френския президент Еманюел Макрон и германския канцлер Олаф Шолц, че продължаващите доставки на оръжие за Украйна са "опасни", предупреждавайки "за рисковете от по-нататъшна дестабилизация на ситуацията и влошаване на хуманитарната криза", заяви Кремъл.

Телефонният разговор на тримата се е провел по инициатива на Берлин и Париж.

Тримата лидери обсъдиха преговорния процес, който е в замразено състояние, добави ТАСС.

Путин заяви, че напрежението на продоволствения пазар ще намали достави на руска селскостопанска продукция, но трябва да се премахнат санкциите. Той добави, че Москва е готова да търси начини за безпрепятствен износ на зърно. Путин информира също как постепенно се налага мирния живот в Донбас, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ям бул шит ски цъpвул къвто и надпис да сложи , пак е цъpвул!
136
2
 
13
 
! Отговори
Бургаски хотел преди 1 година
На тея 700 хил. украински воиника само да им кажа : сега ви правим наследници ... хаха ха
135
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последни новини от фронта- Украинците превзеха Москва. Петербург е обсаден. Минск е под обстрел. Путин е арестуван. Лавров е застрелян, а Песков е излетял с чартърен полет в неизвестна посока.
134
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не можаха ли да напишат статията без да му гледаме гьoнcypaта!
133
4
 
0
 
! Отговори
Marin J. Ruseborn преди 1 година
До Венци касапинаБородино, Butcher, Borodino!
132
4
 
17
 
! Отговори
Варненски гларус преди 1 година
Скъсахме ги украинките... нека операцията продължава
131
18
 
12
 
! Отговори
Пустиняк преди 1 година
Тоя е голям наглец.
130
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента Украйна има армия от запасняци и кадрови военни около 700 хиляди, но нямат достатъчно сериозни оръжия за атака... Затова се страхува кремълския пcиxoпат... До 2-3 седмици ще има тотален поврат в полза на украинските бойци.
129
12
 
21
 
! Отговори
Жега преди 1 година
Удри Вова не ги жали!
128
7
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 година
ДО 128 СОРОВЧЕ НАЛИ ВИ КАЗАХ ЗА ТОВА , ЧЕ ИМАТЕ ДЪЛГИ ШИИ И ТРУДНО ВИ СТИГА ДО МОЗЪКА ! НЕ СТАВАТЕ ЗА АГИТАТОРИ ПРОТИВ ПУТИН ! ПАРИТЕ НЕ ДАВАТ АКЪЛ !!!!
127
0
 
2
 
! Отговори
змиеловец преди 1 година
МАЙНАТА МУ НА ***!
126
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вдигнал е мобилизационната възраст в армията на 65 год.
125
6
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Още по опасни са престъпленията на путинските окупатори на територията на суверенна Украйна, когато вадиш нож на някого е съвсем резонно и той да се отбранява и да ти даде адекватен отговор, а този който нож вади от нож умира ... !!!
124
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дядя Вова иска да спрат доставките на оръжия за украинците за да може да ги избие до крак.След това да отвори тефтера и да види кои са следващите нацисти.Германците ще да са доста отгоре на списъка,а ние сме бая близо да тях за радост на родните русопутьовци и мераклии мародери.
123
1
 
9
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Преди няколко дни бях в Несебър, Равда,Слънчев бряг...на разходка.С фланелка с надпис ZV....Някои ме гледаха като извънземен.Обаче никой не се заяжда....Сигурен съм,че всички които ме видяха бяха от Украйна!
122
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не случайно се правят асоциации с Хитлер. В Германия са били абсолютно същите условия в които фюрера се е главозамаял от лъжите на лакеите си и подкрепата на германците... Кремълският пcиxoпат също не подозираше, че Украйна ще получи, толкова мощна подкрепа от САЩ и Запада. Сега вече е късно за достоен изход, който да спаси реномето на руската армия. Путин постъпи, като някой пpocт, училищен xyлиган, който е свикнал да бие по-малките от него без да подозира, че ще се появят и достойни защитници.
121
2
 
7
 
! Отговори
Венци касапина преди 1 година
Ха ха ха!Пролетта на 1814г. мужиците(два казашки корпуса само!) влизат в Париж като 1/5част от многонационална КОАЛИЦИЯ,при положение,че Париж е обявен за "открит град" и не оказва съпротива!Великия Бонапарт не участва в отбраната на Париж-намира се в Южна Франция с малка армия!Бонапарт НЯМА ЗАГУБА от крепостните роби на АлександърI на бойно поле,бре!Дори и при р.Березина постига тактическа победа и се прехвърля на полска територия с 20 000 души+Старата гвардия!Ха ха ха!!!
120
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руско-фашистката пропаганда е брутално ефикасна за аудиторията от индивиди с нисък социален статус и ограничен интелект в Русия , но явно има своето въздействие и върху управляващите руски бандити начело с Путин. Слушам им бисерите почти всеки ден и почти същото чета тук украсено от нашите изветрели русофили...
119
7
 
7
 
! Отговори
Ами преди 1 година
ПАК Е СЪЩОТО НА соровците им са дълги шиите и за това трудно им стига до акъла! Путин думи на вятър не хвърля !!! Анадъкму !
118
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите в Русия протестират срещу войната на империалиста Путин. Комунистическата партия на Руската федерация е против войната на империалиста Путин. Руските комунисти са с нас, отново са със Запада и ще победим руския фашизъм и империализъм.