Зеленски потвърди: Контранастъплението е започнало

Той демонстрира вяра във военните на страната
Обновена: 10 юни 2023 17:39 | 10 юни 2023 17:25, Александър Попов
363
Зеленски потвърди: Контранастъплението е започнало
Снимка: БГНЕС/EPA

Украинският президент Володимир Зеленски заяви на брифинг, че се извършват контранастъпателни и отбранителни действия срещу руските сили в Украйна и че украинските военни са положително настроени, предаде УНИАН.

"В Украйна се провеждат контранастъпателни и отбранителни действия, на какъв етап, няма да кажа подробно... Трябва да се има вяра в нашите военни, а аз им вярвам. Ежедневно съм в контакт с нашите командири в различните направления. В момента всички са настроени положително", каза той.

Още по темата
Руската армия от шест дни съобщава за масирани украински атаки, главно по южния фронт, отбелязва Франс прес.

Вчера руският президент Владимир Путин заяви, че украинските сили са започнали контранастъпление срещу руснаците, но че няма да постигнат целите си и че понасят тежки загуби.

Междувременно руското министерство на отбраната съобщи днес, че през последните 24 часа украинските сили са продължили "неуспешните" опити да предприемат атаки южно от Донецк и в Запорожка област, както и в района на източния град Бахмут, предаде Ройтерс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: Володимир Зеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Започнало е, да! Днес цял ден гледам тука по немските телевизии горящи Брадли- та, Леопарди (най- нов модел), и друга ненужна вече железария. Хероите ги няма там, сигурно напредват смело към Киев в момента. Гледам и се чудя, за какво ни е на нас да даваме пари за такива *** - Само щото са НАТО- вски оръжия ли? Нито танковете им стават за нещо, ното БТР- ите им, нито ПВО- то им. Нашите да се замислят - Ако искат да имаме някаква що годе ефективна армия да купят руски съвременни оръжия.
220
4
 
17
 
! Отговори
Още ли ще търпите? преди 10 месеца
аре бе еййй УКРАИНЦИТЕ.Ей заради товаидиотскоидиотче от една прекрасна държава,с огромна и плодородна Целина,Заводи,Фабрики,излаз на Дунава,Черно море,Азовско море,Авио строителсво,образовани хора,умна младеж,красива природа,тъжна история когато ваши съграждани избиват над 2 мильона жители на Украина от ВСВ,погледнете се сега къде сте.Нямата излаз на море.скоро щезагубите цялата река Днепър.излазът на Дунав всичките си електроцентрали,университети,летища и фабрики. Преврат треа на Квазимодненски
219
6
 
18
 
! Отговори
Зелено и Бело преди 10 месеца
Е това е президент! По 10 магистрали прави на час!
218
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
горят колони ФАЩ бронирана техника и леопарди в момента, дето украинците ако ги има ще изплащат 150 години!?
217
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-важно беше точно той да потвърди. Дето нито е там, нито ръководи държавата и войната.циркаджия
216
6
 
15
 
! Отговори
Мнение то преди 10 месеца
Контранастъпателни и отбранителни действия? Как едното се връзва с другото?Май има разделение на личността? Настъпват като се отбраняват? Да вземат да се разберат какво правят. Абе шоуто на Квадрат69 продължава, Зеленски е главния! Докато има кой да му се връзва.
215
5
 
15
 
! Отговори
Ранените бягат бързо преди 10 месеца
Зеленски потвърди: Контранастъплението е започнало да затъва в собственните силайня. До сега и двете сили говорят че има само 7 удавени. Това са жертви на наводнението. Иначе в битката укроидите ноще минават през бойното поле със загиналите и на всички безжизнени тела слагат Донецки и Лугански ленти, след което броят собствените си аскери за загинали руски солдати.Даже имаха някаква статистика Тазинощ УКЕреутките убиха 200руснаци, 250 раниха и плениха един руснак.Останалите 249 ранени избягаха
214
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И вече е свършило
213
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уркопитеците успешно напредват към Киев следвани от Руската армия
212
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
руски дронове за 30 хил. $ палят леопарди за 5-6 $ милиона, как е?
211
9
 
18
 
! Отговори
Евгений Пригожин преди 10 месеца
Отивам в Киев да открадна Владимира Зеленска за булка!
210
6
 
19
 
! Отговори
До Василев преди 10 месеца
Експерт твърди,че Кирчо унд кокорчо са се записали доброволци на страната на руснаците срещу украйнската контра ала- бала!
209
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руската армия храбро отстъпи километър и половина край Бахмут, украинската армия страхливо ги зае.
208
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво, ашколсун за контранастъплението! Само че вчера прочетох в Блиц и Труд за 2 ( в други медии - 3) унищожени таанкове Леопард. Тук чета за още 4 унищожени Леопарди. Те бяха общо 24, от които 6-7 вече ги няма. Това означава, че за още 7 дни офанзива и леопардите ще свършат, ще останат само Котките и Кучетата. В Блиц пише, че зам.министърката на МО на Украйна намекнала за победа на ВСУ.Ако това беше вярно медиите щяха да тръбят с главни букви... Да викнем ли Слава Украине или да си мълчим?
207
7
 
9
 
! Отговори
До Василев преди 10 месеца
Василев,питай за отговор бандерите,не руснаците,*** и ти миришеш на у,,,кропитешка г-меж,тъй че,едва ли ще повярваш на режима на на-циститеИмат интерес у,крите да го взривят,ако имаш мозък ще схванеш логиката.
206
6
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 месеца
Леопардчетата още първия ден започнаха да гърмят, що тъй ;) ???
205
16
 
5
 
! Отговори
БРАВО! преди 10 месеца
Края на примитивна рус ще бъде не резултат от Контранастъплението, а след атаката на Космическата флотилия а Пентагона, като отговор на ядрената атака на крепостните.
204
6
 
16
 
! Отговори
бай Пешо преди 10 месеца
да де, ама точно така: "Контранастъплението е започнало" - Много добре!- Тъкмо така масово ще бъдат обезвредени укронацистите! Досега се криеха в градовете и бункерете. В степта ще ги изтребват на кило
203
3
 
11
 
! Отговори
До Василев преди 10 месеца
Аз не съм на хранилка , ме съди за хората по себе си.И да Голанските възвишения са сирийска земя от десетилетия под еврейска окупация , чудно защо Израел не е подложен на най-жестоки санкции от "свободния свят" ?!!
202
6
 
17
 
! Отговори
До Мда преди 10 месеца
На поляците изобщо не може да се има доверие и ясно че си гонят собствени цели срещу омразната от векове Русия , за Украйна им е през оная работа.Унгария също от доста години има проблеми с Украйна подобни на България със Западните покрайнини - унгарското малцинство е мачкано и пренебрегвано в рамките на Украйна. Та и двете страни ще.и а какво да отхапят от Украйна , а Русия пък няма как вече да върне завладяното ...ще се търси мир който да не е позорен за Запада след всички усилия които положи.