Сирски: Пътят към победата зависи от постоянните иновации

Новият украински главнокомандващ подчерта използването на дроновете
9 фев 2024 15:16, Елка Василева
56
Сирски: Пътят към победата зависи от постоянните иновации
Снимка: архив, БГНЕС

Новият главнокомандващ украинските въоръжени сили Олександър Сирски заяви днес, че пътят на Украйна към победата във войната срещу Русия зависи от постоянните иновации в начина, по който тя води войната.

Още по темата
Той обърна особено внимание на технологични елементи като дроновете и радиоелектронната борба, предаде Ройтерс.

В свое изявление, публикувано в "Телеграм", генерал-полковник Олександър Сирски също така обеща да брани живота и здравето на украинските военнослужещи, както и да осигури надеждно снабдяване.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
Гол г чифте пищови преди 3 месеца
Имал атом, яйца нямал. Що е то?
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-добрия дрон е руския Ланцет с елемет на искуствен интелект.Има стотици ако не и хиляди поразени цели.
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На пазара някаъв молдовец се лигавеше врътнал ВодкаКокаинская и ривеше ти каза ама да го чуеш: Уриния и Киниеф включени ли са в европейския листинг на общественитеТоалетни. Хубавото бе че несамо никой не му обръщаше внимание, но и никой не се усмихваше с тази подла молдовска гавра с Украина и столицата й Киев
43
2
 
2
 
! Отговори
МъртвоЗеленеие преди 3 месеца
Сезонът на умралото зеле. Скоро ще забележим в кофите пихтиеста зелка, прокиснал и мухлясала от лъжи, кървясалаот позора на загубените войници, на ранените и обезобразените мъже. И кражбите на оръжие продадено в ЛатиАзиАфро пазарите. Над 500 000 общо загинали опечалени и нещастни от развоя на войната са сила дето никаква зелка колкото идасмърди няма да спре като грабнат лопатите и цепениците. Дали войската ще стреля по тях? Нека се опитат
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя баце оня ден се прегръщаше със Залужни и нещо му прошепна намигайки му. Май ще има Цовалентна Генералска връзка с/у наркомнскияУбиец. А дано втоматно го атентират до пълното му ИзПревратниране. По това време на годината киселото зеле в каците започва силнодаСмърди.
41
0
 
1
 
! Отговори
Ще има Бум Бум преди 3 месеца
Малките му очни апертури издават решителността му запобеда която през прореза на капачите на ТъгаРев демонстрираха при изпращането наУкраина настаро ръждясало оръжие мокри барути и плесенясали взривове.Честито наукраинците.Вече имат командир на нелегалната Освободителна Армия на Украина!И не един войник ще остане безразличен към гаврата сдовчерашният муКомандир.Това санормални мъже.Държат надумата си.Като нищо некои щевлязат още по дълбока нелегалност и както знаят къде са подземните тунели БУМ
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сирски - Мисирски бандеровец :)))
39
1
 
4
 
! Отговори
Алън Грант преди 3 месеца
До SharkПращиш от интелект! Като прочета проруският наратив от някой и ми става ясно,че си имам на среща много ограничен Ганьов.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя е прав . Възможностите са попадали в разни генерали и инжинери които са направили ненужни скъпи железа . Просто е трябвало да автоматизират нещата . Проблема е че иновациите лесно се крадат . Ще има само тактически дребни успехи . При война на изтощение е важно кой ще се пречупи пръв . Русия или ЕС . В цялата схема от Украйна нищо не зависи . От нея е само кръвта :) Тази война ще промени много неща .
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Звучи като стратегията на австрийския художник
36
2
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Тоя се впечатлява от иновациите, предишният ги използваще.
35
3
 
6
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Е те тоя ще довърши уРкайна
34
5
 
12
 
! Отговори
Shark преди 3 месеца
Иновирайте се колкото щете, само не на наша сметка. Вече започнахте да ставате прекалено нагли с просенето на пари! И запомнете, че това, дето го мислите с наркомана да подпалите и други страни в Европа няма на стане!
33
2
 
9
 
! Отговори
OZZY преди 3 месеца
Мисирски се доказа в Бахмут-бахмааму,45К жертви!Сега като чуе музика от Вагнер и се опикава прав!
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е Олександър, а Александър. В нета поне така го нарича майкаа му, Людмила. Освен това, той и цялото му семейство са руснаци от Ярославл и родителите и брат му са още там. Какви украинци, какви агресии. Гражданска война, платена от нас.
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тая война доказа само едно, че т.н. съветска военна школа е пълен цирк, и двете страни демонстрират абсолютна неадекватност!
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 28 Дрон ще гръмне танк, когато пръдне гугутката, кравар!
29
13
 
5
 
! Отговори
унижавам русофили преди 3 месеца
Интересно е дали с дрон може да се неутрализира ядрена ракета на руснаците, според мен няма да е проблем, просто долита до склада и го гръмва. Ще е голямо унижение за Могучая
28
8
 
21
 
! Отговори
въх Марийке преди 3 месеца
Не знам този за какъв генерал се има, сигурно е като нашите - само на хартия и за висока пенсия. Но още не е схванал нещо, което и най- простите хорица разбират. Ядрена сила не може да бъде победена. Още по- малко с диверсии и дронове. Да си наляга парцалите и да подписва мирно споразумение, докато още има живи укри, че после на кой ще е генерал!?
27
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Напоследък руските танкове тръгват към фронта с някакви антени отгоре уж блокиращи дроновете, и после гледаш украинския дрон как най-спокойно си долита до танка и го гръмва. Руската техника е безаналогова, толкова безаналогова че даже не работи.