Сатанинско убийство шокира Сърбия

Чудовищно двойно убийство в Сърбия, свързват го със сатанински секти
3 сеп 2007 15:17,
40
Сатанинско убийство шокира Сърбия
Къщата на Якупек- тук е извършено чудовищното двойно убийство. Снимка: „Politika“

Чудовищното престъпление, извършено от наркомана Даниел Якупек, известен като Жак, който със сатанински обред е убил петгодишния Лука Опачич и неговия вуйчо-Василий Търбович, шокира жителите на сръбския град Нови Бановци.

Хората от Нови Бановци отдавна са предупреждавали за появата на наркомания и действията на различни секти в града и казват, че е било въпрос на време кога ще се случи "голямото зло", пишат днес сръбските всекидневници „Večernje novosti“ и „Danas“.

27-годишният Якупек признал, че в дома си в Нови Бановци е убил ритуално първо Лука Опачич, а след това и вуйчо му- Василий Търбович.

После отнесъл разрязаните на парчета тела и ги хвърлил в Дунав.

Пред следствените органи той не е признал, че е имал помощник, но почти никой не вярва, че е могъл да направи всичко това сам.

Убиецът е с мярка задържане под стража за 30 дни.

Сцени като от филм на ужасите започнаха да се случват наистина в Сърбия, коментира „Večernje novosti“.

Малко след масовото убийство в Ябуковац и приказките, че убиецът Никола Радосавлевич е бил „под влиянието на влашка магия“, когато уби девет души и рани двама, последва нов кървав пир. Даниел Якупек от Нови Бановци уби с невероятна жестокост своя приятел Василий Търбович и неговия племенник .

Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.

За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм.

Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня. И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията тогава бяха, че за този случай е виновна сектата „Черна роза”.

Сектата придоби печална слава в Сърбия след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград.

Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
messi преди 16 години
otnasq se i za satanistite...
20
0
 
0
 
! Отговори
messi преди 16 години
sadisti ili hristiqni, nqma zna4enie no da napravi6 tokova ne6to trqbva da ne si vred s glavniq !!!
19
1
 
0
 
! Отговори
Kel36 преди 16 години
i az sam napalno saglasen s 9-tiq komentar. vednaj popadnah na ne6to koeto se kazva6e 11-te sataniski pravila na zemqta i tam izob6to ne stava6e duma za ritualni ubiistva ili nqkvi podobni. naprotiv daje dostami haresaha i pove4eto bqha vseprieti. taka 4e nedeite da govorite kato ne ste zapoznato. satanisitite sa normalni hora. ne se podvejdaite ot tova koeto ste gledali po filmite
18
0
 
0
 
! Отговори
angel преди 16 години
kwi sa tia we, sediat si w smradliwi mazeta i si prawiat obredi xaxaxaxamale biwa, biwa da si typ ***, ama twa minawa wsiakakwi granici...da si narkoman go razbiram, ama da si satanist... nadiawam se da imat klauza "zadyljitelno samoubiistwo" :))))))))))
17
1
 
1
 
! Отговори
VampireGirl преди 16 години
Napalno sam saglasna s 9-tiq komentar
16
0
 
0
 
! Отговори
Elisei преди 16 години
Без съмнение има хора наричащи се християни , но без това им самозванство да ги прави такива! Християнин е този който подражава на Господ Исус Христос. Ако искате да разберете какво е истинското християнство - прочетете Новия Завет от Библията и вижте Живота и Делата на Исус Христос и Неговите последователи - това е истинското християнство. Това е и разликата между християнската религия и истинското християнство. Религията е самозванство и ритуалщина което си е чисто сектантство за разлика от истинското Християнство което е начин на живот и Взаимоотношение с Бог в Лицето на Исус Христос! В Пълен противовес същноста на сатанизма в най-голямата му сила и ефективност е обединение от четири неща: Ритуалщина , изучаване на сатанинската библия и учение, начин на живот целящ да подражава на духа и характера на сатана(луцифер) и взаимоотношение със сатана и неговите духовни служители(демони-паднали ангели изоставили високата си пред Истинският Бог позиция, за да бъдат слуги на сатана... с обещанията че ще получат нещо повече и те ще са господари на живота си ...). Без съмнение Бог е дал свободната воля на всеки човек да вярва и да служи на когото си иска и да прави каквото си иска с живота си - и същевременно и отговорността за всичко това, което е и основата в Библията за Божия справедлив съд и ден на съд и въздаяние. Без съмнение в християнската (лъже)религия има доволно извращения защото и самата тя произхожда точно толкова от сатана и е сатанинска колкото е и сатанизъма и почитането и служенето на сатана. Християнството като Път и Живот с Бога произхожда от Христос. сатанизъма произхожда от сатана. християнската религия също произхожда от сатана и приемайки че всяко нещо:учение, религия и пр... си има предназначение - то истинската цел и предназначение на християнската религия е умърсяването на истинското християнство. Основната цел на Истинското Християнство е взаимоотношение, живот , общуване и единство с Бог! Същото е и при сатанизъма!!! Посредственоста и задоволяването с посредственоста съществува и при двата случая: християнство и сатанизъм. Без съмнение сатана има както огромен интелект и познание за човешката психология, така и голяма свърхестествена сила позволямаща му да убеждава наивните и почитащите го че е голяма работа и че той е истински бог и че смърта на Исус Христос на Кръста е била поражение на Исус и триумф на сатана . Разбира се никой не би вярвал в една лъжа и не би я следвал ако знаеше че е такава бил то християнин или сатанист, но за разлика от Христос, - сатана е наречен - баща на лъжата и дявол (което значи измамник , клеветник и обвинител). Целта на сатана е да използва божественото вложено в човека при сътворението му за собствените си цели - господство над човечеството и при възможност над цялата Вселена. Също и довеждане на човечеството до преклонение пред сатана и приемането му за единствен бог. Интересното е че при сатанизъма съществува явлението духовно-енергиен вампиризъм - състоящ се в това че
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
наркоманите просто трябва да се избиват като кучета
14
0
 
1
 
! Отговори
Боян преди 16 години
Ей, сатанисте, защо мислиш за християни убийците, наркоманите и психопатите??? Явно не познаваш християнството... Впрочем, това обяснява и твоето почитане на сатаната. Те са псевдохристияни, такива които само са кръстени като малки, но нямат никаква вяра в Спасителя! 11 също няма представа какво представлява Православието!
13
0
 
1
 
! Отговори
Радо преди 16 години
да им **** майката на всички сатанисти, после ми говори че смъртното наказание не е хуманно
12
0
 
1
 
! Отговори
JB преди 16 години
Както се вижда всички сатанисти са особено горди с антихуманизма си и се чувстват нещо повече от вярващите в Бог. Редно е в такъв случай да се съберат наедно и да им се е*е мамата ...
11
0
 
0
 
! Отговори
FoXi преди 16 години
hristiqni satanisti..hmm...kvo li ne praqt nqkoi hora...az li4no ne vqrvam v bog,spored men religiite proizlizat ot 2 ne6ta1-4rez strahopo4itane na boga da se vuvedat nqkvi moralni zakoni2-6toto prosto horata imat nujda da vqrvat v ne6to
10
0
 
1
 
! Отговори
kikboksiora преди 16 години
SMOTANQCI
9
1
 
0
 
! Отговори
Asmodey преди 16 години
Ako nqkoi hristiqnin ubie 4ovek, tova se priema edva li ne za normalno i nikoi ne kazva, 4e hristiqnite trqbva da se izbiqt. Ako nqkoi satanist ubie 4ovek - razbira se ovne6kite glavi smqtat, 4e vsi4ki satanisti trqbva da se izkolqt...bravo!!! Strahotni ste!!! Samo taka ovne6ki glavici!!! Zaradi hristiqnstvoto sa stavali tolkova mnogo ubiistva...i stavat, 4e svqt moje da ti se zavie...ama ne!!! Vsi4ki hristiqni sa stra6no inteligentni hora, a satanistite sa *** i bokluci...az sum satanist! Imam 2 vis6eta, ima mnogo takiva kato men, no ne sum ubiec, ne sum psihopat, ne sum narkoman, ne sum i gerontofil...a puk poanavam i mnogo hristiqni, koito sa to4no takiva!!! Aide stiga ste komentirali satanizma bez da se zapoznati s nego - sme6no e! Jivi i zdravi!
8
1
 
0
 
! Отговори
madcrazy преди 16 години
Stiga s tiq religii, samo si opravdavate greshkite s tqh. Religiqta i podobni vqrvaniq sa za slabi neuki hora. V 21 vek jivete, ogledaite se vse oste li mislite 4e bog e suzdal zemqta za sedem dni xaxa
7
0
 
1
 
! Отговори
Lilith преди 16 години
Аз смятам, че всеки има право да си членува където иска. А за това, че сатанистите трябвало да се осъждат на смърт не бях чувала по-голяма глупост. Освен това не всички сатанисти извършват човешки жертвоприношения, да не кажа, че са много малко. Сатанистите не са животни, нито ***, психопати. Сатанинството е начин на живот, религия, като християнството.
6
0
 
1
 
! Отговори
Dani преди 16 години
Ne znam ako iskate me skopqwaite, no spored men tozi koito e druznal da otneme 4ujd jivot trqbva da bude nakazan sus sustoto, zastoto nikoq otka4alka nqma pravo da da reshava da pogubva nevinni hora. Kato e bolen mozuk i iska da pravi jertvoprinoshenie zasto ne se samoubi!
5
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 16 години
И у нас има такава секта поне от пет години а може да не е само една.Те са садисти за някой от тях няма да ме изненада и ако са неонацисти но са общо взето нормални това е по лошото защото могат да се измъкнат с оправдания че са болни или че са наркомани.Ето какво много хора пият но не всеки който пие е убиец и много наркомани има за пари за дрога могат някой от тях да стигнат до големи крайности включително и убийство но не всеки който е пробвал или употребява наркотици е убиец.Не бива да се допуска някой да избяга от отговорност с удобни оправдания:(:(
4
0
 
0
 
! Отговори
Satanizz преди 16 години
Дани, а такива "съдници" като теб какво да ги правим? Да ви скопяваме?
3
0
 
0
 
! Отговори
z3al0t преди 16 години
napylno sym syglasen s komentar n2 :\ tva e nenormalno :( dano ne stavat takiva izrod6tini i v BG :\
2
0
 
0
 
! Отговори
yamakasy преди 16 години
Mojem samo da se nadqvame, che tova nqma da mine Kalotina...