Сатанинско убийство шокира Сърбия

Чудовищно двойно убийство в Сърбия, свързват го със сатанински секти
3 сеп 2007 15:17,
40
Сатанинско убийство шокира Сърбия
Къщата на Якупек- тук е извършено чудовищното двойно убийство. Снимка: „Politika“

Чудовищното престъпление, извършено от наркомана Даниел Якупек, известен като Жак, който със сатанински обред е убил петгодишния Лука Опачич и неговия вуйчо-Василий Търбович, шокира жителите на сръбския град Нови Бановци.

Хората от Нови Бановци отдавна са предупреждавали за появата на наркомания и действията на различни секти в града и казват, че е било въпрос на време кога ще се случи "голямото зло", пишат днес сръбските всекидневници „Večernje novosti“ и „Danas“.

27-годишният Якупек признал, че в дома си в Нови Бановци е убил ритуално първо Лука Опачич, а след това и вуйчо му- Василий Търбович.

После отнесъл разрязаните на парчета тела и ги хвърлил в Дунав.

Пред следствените органи той не е признал, че е имал помощник, но почти никой не вярва, че е могъл да направи всичко това сам.

Убиецът е с мярка задържане под стража за 30 дни.

Сцени като от филм на ужасите започнаха да се случват наистина в Сърбия, коментира „Večernje novosti“.

Малко след масовото убийство в Ябуковац и приказките, че убиецът Никола Радосавлевич е бил „под влиянието на влашка магия“, когато уби девет души и рани двама, последва нов кървав пир. Даниел Якупек от Нови Бановци уби с невероятна жестокост своя приятел Василий Търбович и неговия племенник .

Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.

За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм.

Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня. И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията тогава бяха, че за този случай е виновна сектата „Черна роза”.

Сектата придоби печална слава в Сърбия след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград.

Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Dani преди 16 години
Vsi4ki 4lenove na takiva sataninski sekti trqbva da gi osudqt na smurt, tezi hora sa psihi4no bolni, le4enie nqma. Trqbva da budat izbiti, za da nqma drugi nevinni jertvi