Сатанинско убийство шокира Сърбия

Чудовищно двойно убийство в Сърбия, свързват го със сатанински секти
3 сеп 2007 15:17,
40
Сатанинско убийство шокира Сърбия
Къщата на Якупек- тук е извършено чудовищното двойно убийство. Снимка: „Politika“

Чудовищното престъпление, извършено от наркомана Даниел Якупек, известен като Жак, който със сатанински обред е убил петгодишния Лука Опачич и неговия вуйчо-Василий Търбович, шокира жителите на сръбския град Нови Бановци.

Хората от Нови Бановци отдавна са предупреждавали за появата на наркомания и действията на различни секти в града и казват, че е било въпрос на време кога ще се случи "голямото зло", пишат днес сръбските всекидневници „Večernje novosti“ и „Danas“.

27-годишният Якупек признал, че в дома си в Нови Бановци е убил ритуално първо Лука Опачич, а след това и вуйчо му- Василий Търбович.

После отнесъл разрязаните на парчета тела и ги хвърлил в Дунав.

Пред следствените органи той не е признал, че е имал помощник, но почти никой не вярва, че е могъл да направи всичко това сам.

Убиецът е с мярка задържане под стража за 30 дни.

Сцени като от филм на ужасите започнаха да се случват наистина в Сърбия, коментира „Večernje novosti“.

Малко след масовото убийство в Ябуковац и приказките, че убиецът Никола Радосавлевич е бил „под влиянието на влашка магия“, когато уби девет души и рани двама, последва нов кървав пир. Даниел Якупек от Нови Бановци уби с невероятна жестокост своя приятел Василий Търбович и неговия племенник .

Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.

За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм.

Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня. И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията тогава бяха, че за този случай е виновна сектата „Черна роза”.

Сектата придоби печална слава в Сърбия след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград.

Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
2pacback преди 8 години
Chuk chuk koe tuk
40
0
 
0
 
! Отговори
2pacback преди 8 години
Are osuznate se molq vi igra na poveche ot 2000 godini hristqni~pravoslavni katolici iudeisti satanisti protestanti miusulmani ~mohamedani talibani djihadisti budisti rastavari ing iang magiari karmichni kragove mistichni darbi opa vs ste pravi a nikoi ne pita koi e rejisiora oo ne e spilburg a budna koma li ste vsichki kolko golemi mozaci ot izbroetite sredi po gore izgorqha Israel+USA=money (the keys) pak nie neka si se mrazim chicho skruch zabravihte li go be hora tiq ni se podigravat
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не Убивай , а Разрошавай всичко Свято !
38
0
 
1
 
! Отговори
Mayhem_666 преди 15 години
В България ще стане като в Норвегия в началото на 90-те, когато изгаряха църквиците една по една.
37
0
 
0
 
! Отговори
melina преди 16 години
HAIL SATAN
36
1
 
0
 
! Отговори
melina преди 16 години
mnogo ste zle vsi4kite,6to ne se *** otzad.govorite za ne6ta koito ne razbirate.nikoi satanist ne pravi ritualni ubiistva.tova sa psixopati,koito samo se pravqt na satanisti.v sataninskata bibliq pi6e:,,ne ubivai nevinni'',grug e vaprosa ako nqkoi te zapla6va,togava go predupregdava6 i ako ne prestane go uni6tojava6 s cqlata sataninska sila koqto ima6.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и само да добавя.....аре спрете с тая толерантност подяволите....бяхме достатъчно толерантни към ***, та ни се качиха на главата...вече се чувстват като у дома си!Са пък толерантност към сатанисти,серийни убийци,масови....дайте и към световните терористи да сме съпричастни, а!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
...Луди ли сте !?Тръпки ме побиват само като ви слушам(някои от вас)....това не е чавек,това е някъв изверг!Абсолютен ***,който заслужава смърт,и то не каква да е,а точно толкова жестока и "сатанинска",каквато той е извършил!Подяволите 21 век е ....и наистина това,което искам и казвам противоречи на думите ми(смъртно наказание-21 век),но мисля,че така тряа да работи системата:- "Око за Око,Зъб за Зъб!"
33
0
 
0
 
! Отговори
from the slumber ari преди 16 години
Hail Satan. Сега ще започнем с палежите...
32
1
 
0
 
! Отговори
FoXi преди 16 години
"Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм. "-Наръчник "Направи си сам жертвоприношение на зъл демон" по 2.50 във всяка книжарница...така ли да разбирам тва за намерения наръчник...едва ли...и все пак въпроса е че щом има такива "книжки" който подстрекават към насилие и антихуманност,как може ние да им простим и дори да казваме че не всички от тях са лоши и прочие...щото такива работи написаха някой от вас.-хмм къде намерихте общо между магия и сатанизъм?Тва са им просто некви ритуали някакъв си там кодекс на сатанизма,който донякъде съвпада с тоя на християните (традициите по коледа и великден,целуването на икони в църкви,кръщавания на бебета,венчавки и т.н.)...магия звучи несериозно.Магия е да превърнеш човек в овца,да превърнеш бирата в вино,да дадеш живот на ябълката...за какви магии можем да говорим тука?еми тва е от мен ае ся критикувайте ме
31
0
 
0
 
! Отговори
ee преди 16 години
eee престанете с тия смъртни присъди.на тези хора им трябва психиятрия и доживотен затвор не друго.
30
0
 
0
 
! Отговори
aditoo преди 16 години
za takiva hora trjbva da ima smjrtna prisjda
29
1
 
0
 
! Отговори
moonchild преди 16 години
Не си мислете, че оправдавам този Якупек който е отнел два невинни живота. Трябва да си получи заслуженото наказание, но не трябва да се поставят под общ знаменател всички сатанисти, пък още по-малко да се изтребят. Това е много грешно мнение според мен. И точно тези които се представят за големи християни тука, не трябва ли просто да кажат Бог ще ги накаже и някой ден ще си получат заслуженото, а не те трябва да се изтребят?
28
0
 
0
 
! Отговори
moonchild преди 16 години
16 добре написано, ама да ти кажа малко хора ще го схванат, а и повечето които са коментирали тука според мен не са много на ясно кво точно е християнството и сатанизмът. Според мен убиеца си е убиец, без значение каква религия изповядва, в какво вярва и т.н. А относно сектите, най-често в тях попадат хора които в даден момент от живота си имат големи проблеми и не са намерили подкрепа сред близките и приятелите си и просто се чувстват отхвърлени от обществото и точно в този мометн се появява някой си там който ти обещава добро бъдеще без болка и страдание и т.н и ти се хващаш за това като удавник за сламка.. от там нататък е ясно кво се случва в сектите, промиват ти мозъка и те карат да правиш неща които иначе не би сторил, примерно като убийство. Абе това е много обширна тема, мога доста да напиша, ама няма го сторя щото надали някой ще се зачете в написаното от мен. Само едно ще кажа, Бог е олицетворение на доброто, а Дявола - на злото. Замислете се би ли съществувал този свят ако едното липсваше? Според мен не. Където има добро, там има и зло и обратното. Просто така е устроен света. А кое надделява това вече друго нещо.
27
0
 
0
 
! Отговори
cassie преди 16 години
lele toq e s bolen mozuk na takiv i smurt ne im e dostatu4no nakazanie
26
0
 
0
 
! Отговори
Krasi преди 16 години
Не наркоманите трябва да се избиват като кучета, нещастни ми мислителю, а тези, които допускат да се пласира дрога и да се зарибяват малки деца. Ако един ден имаш дете, което са примамили да посегне към дрогата, не знам как ще разсъждаваш. Според мен виновни са:1. Политиците на всички нива, незаинтересовани и не направили нищо да спре вноса и прозводството и пласирането на дрогата. Разберете- ВСЯКО ДЕТЕ Е ЗАСТРАШЕНО! ВИЕ ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТЕ КОЛКО СТРАШНА Е ТАЗИ ИГРА.2. Става дума за жестоко много пари. Всеки си затваря очите и си казва:"Това няма да се случи в моето семейство". ГРЕШКА.3. Тъй като явлението е международно, ние, простите-в смисъл без влияние и някаква сила хора, нямаме шанс. Единственото, което можем да направим, е да предупредим децата си. За което нито има достатъчно информация, нито брошури, нито се вдига нужния шум в училища и детски градини. Това е толкова важно, а всички мълчат. 4. Наркоманите са жертви, пожалете ги поне мислено. Преследвайте убийците им!
25
0
 
0
 
! Отговори
tralala преди 16 години
Писано е в Библията Матей 24 глава:...Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. 6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, ЛЮБОВТА НА МНОЗИНСТВОТО ЩЕ ОХЛАДНЕЕ.13 Но който устои до край, той ще бъде спасен.
24
0
 
0
 
! Отговори
dara6 преди 16 години
tova za men sa hora bez kapchica mozak v glavata
23
0
 
0
 
! Отговори
Dido Blaine преди 16 години
Сякаш аз съм го писал този коментар !!!!!!!Подкрепям те.
22
0
 
0
 
! Отговори
FoXi преди 16 години
Ей Бояне или Н:14 как казваш ти.Сатанист ли ме изкара ве злетак.До 6-7 клас вярвах в бог и постоянно се молех,кат стана,кат лягам и прочие.Просто станах реалист видях ко става в света и реших че религията е нещо което не е за мен.Въобще не ме познаваш за да ме наричаш сатанист и се радвай че още не съм почнал и аз да те псувам.Казах кво мисля за религиите,точка.Живота поднесе доста гадости не само на мен а и на хората който познавам въпреки че бяха примерни християни.На други пък който се отнасяха зле с всичко около тях и само гледаха да правят ад живота на хората пък ги помилва.Ако имаше господ нямаше да допусне това,не мислиш ли.Писна ми всяка вечер да се моля и да се надявам че утре ще се случи чудо и нещата няма да са като вчера.Започнах да вярвам само на мен и на 2-те си ръце и не сгреших.Аз не вярвам в твойте религии и не ти казвам нищо.Ти уж дет се бараш за голям християнин тръгна да ме нападаш без причина...това нормално ли е?