Британи Мърфи взимала лекарството "Викодин"

Същия препарат в големи количества е приемал и Майкъл Джексън
21 дек 2009 21:06,
47
Британи Мърфи взимала лекарството "Викодин"
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Британи Мърфи, която почина на 20 декември, е взимала обезболяващия препарат "Викодин" (Vicodin).

Същото лекарство в големи количества е приемал и Майкъл Джексън, съобщи британският таблоид The Sun.

Световните медии разпространяват различни версии за нелепата смърт на младата актриса.

Сърцето на 32-годишната звезда е спряло най-вероятно от свръхдоза наркотици или поради употребата на силни обезболяващи.

Според The Sun след серия пластични операции Британи започнала редовно да употребява обезболяващи, сред които и фаталния „Викодин”.

Още по темата
Нейни близки споделили, че още преди няколко седмици актрисата се чувствала зле.

Тя едва се държала на краката си по време на премиерата на последния си филм  Across The Hall.

Освен това Британи страдала от проблеми на храносмилателната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
добре, че д-р Къща го отказа:)
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тединка винаги пише интересно и вълнуващо, много яко! наркотиците не прощават, като оня, студента с марихуаната.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ти парацалинго нещо се беше позагубила от коя дупка изпълзя за да даваш *** коментари за починали хора. Да те набарат едно стадо *** и да ти пръснат гъзягата заслужаваш.
39
0
 
0
 
! Отговори
20 годишна преди 14 години
НОСЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ, МОМЧЕТА -падаме, както ходим, умираме, както спим. Въпросите на тази планетая решим,я не решим...Но не казвайте: утре ще бъдем красиви.Не казвайте: утре ще бъдем щастливи.Не казвайте: утре ще бъдем, ще бъдем...Ще обичаме утре,утре ще бъда любим.Носете си новите дрехи, момчета,падаме, както ходим,умираме, както спим.Не казвайте: утре ще почне голямото,днес да спечелим пари за прехраната.Не казвайте: утре да бъдем честни,днес тихичкоще се проврем...Носете си новите дрехи, момчета,ходейки падаме, сънувайки мрем!Не казвайте: утре с вик на площадаще кажа истината - после на клада!На клада, но утре. А днес потърпете, днес се налагада премълчим...носете си новите дрехи, момчета - падаме, както ходим,умираме, както спим!Стефан Цанев, 1972 г.
38
0
 
0
 
! Отговори
illy преди 14 години
Скоро разбрах,че 80% от младите хора в Щатите взимат лекарства за всичко което им дойде наум.При колежаните е почти задължително да пият хапове или наркотици.Под въздействието им ходят по секти и им промиват мозъка.При нас като че ли не е толкова страшно.Пази Боже децата ни от тези кошмари,които са Щатите и виждат всичко това!
37
1
 
0
 
! Отговори
tedinkaa преди 14 години
Ако беше взимала кокаин вместо "викодин" сега щеше да си е жива. Ама нали е ***, сега една лигла по-малко.
36
0
 
1
 
! Отговори
Ben преди 14 години
Ами така е - всички ще умрем накрая... Колкото повече се дрогираме, толкова по-рано (било то с лекарства, наркотици или алкохол...). Бягаш от живота като избираш тези неща и ето че в един момент и животът бяга от теб. Сега вече да почива е мир
35
0
 
1
 
! Отговори
katq преди 14 години
Абе не знам ти на колко си години но не си мисли че това,че си млад моментално те застрахова от това да получиш инфаркт,инсулт или рак например. Представи си организма си-милиарди клетки, част от които-дефектни(няма начин да не е така).И чукай на дърво да ти е достатъчно "работлив" имунитета,за да се пребори с тях,дефектните клетки. И недей злорадства за отишлия си млад живот,защото на тоя свят всичко се вижда и връща.Повярвай,така е.
34
0
 
1
 
! Отговори
lady преди 14 години
R.I.P Mir na praxa i!Kolko tajno e ,kogato mladi xora si otidat ot tozi sviat!Beshe mnogo talantliva,krasiva i na istina zemen 4ovek.Cluless beshe hit!Napravo biax v shok kogato pro4etox za neia v interneta.Moite saboleznovania na blizkite i.
33
0
 
1
 
! Отговори
S преди 14 години
EX MNOGO LOSHO .. XUBAVA AKTRISA
32
0
 
0
 
! Отговори
Петърчо преди 14 години
The Sun...
31
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
А значи да си доидем на думата направо се е дрогирвала .За това да не се плашат младите хора че се получава на 32 години и ИНФАРКТ. С помоща на хапчета може по естествен път само в редки случаи !!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мелницата за месо не спира да работи.....
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много е лошо когато някой си отиде от тоя свят без време... Мир на праха й , беше изключително добра актриса
28
0
 
1
 
! Отговори
Гергана преди 14 години
Ех, момиче :((( Хубава, млада и талантлива! На твоите години съм... Какво ли не прави славата с хората! Съжалявам, че суетата погубва хората!
27
0
 
0
 
! Отговори
живуркайте преди 14 години
като знам моя живот как ми пeрe шамарите, без нищо незнам за нея.има много несправедливост по тази земя народе.....
26
0
 
0
 
! Отговори
набор преди 14 години
Ужас,на 32 и вече угаснала.Набори сме...като се сетя,колко души се подлагат на нечовешки изтезания заради пустата хубост...май поговорката: "Трай бабо за хубост"-не е в сила.Човек се самозабравя от тези среди,тези случаи не са от днес и вчера,Елвис, Мерелин,Джексън и др.вместо да им служат за назидание май са им като добри примери.Толкова ли няма как да се развличат?Не приемам,че човек започва наркотика от мъка.То тогава тук всички трябва да сме наркомани....Лека и пръст.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
еми пич научи се когато пишеш нещо да се изразяваш така че да е разбираемо за възможно най-много хора. не сме нострадамуси че да ти четем мислите :) и с заядлив тон няма смисъл баш преди коледа...знаеш ли може и да има дядо коледа, по му връзвам отколкото на д-р хаус ли е къв е
24
0
 
0
 
! Отговори
До номер 3 преди 14 години
Не е нужна цяла опаковка.... при викодина и при всички други обезболяващи и наркотици организма придобива частичен имунитет . След продължителна употреба спира да действа при малки и средни количества.... При слаба воля продължаваш с все по-голямо количество, докото издържи глатката мускулатура, а именно сърцето
23
0
 
1
 
! Отговори
st преди 14 години
RIP