Северна Корея: Всеки момент може да избухне война

Пхенян отправя тревожни послания чрез дипломатите си
4 юни 2010 00:28,
170
Северна Корея: Всеки момент може да избухне война
Снимка: БГНЕС

"Ситуацията на Корейския полуостров е толкова тежка, че във всеки момент може да избухне война", предупреди на Конференцията на ООН по разоръжаването високопоставен севернокорейски дипломат, цитиран от АФП.

Още по темата

Зам.-постоянният представител на КНДР в световната организация в Женева И Джан-гьон хвърли отговорността за тежката ситуация върху "режима в Южна Корея и неговия съюзник САЩ". 

Северна Корея няма нищо общо с потъването на южнокорейския военен кораб "Чхонан" в края на март, при което загинаха 46 моряци, увери той.

Международни експерти обаче установиха, че корабът "Чхонан" е бил потопен от севернокорейско торпедо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Китай ще бъде малко засегната и ще е водеща световна сила. Ние ние много е вероятно да изпукаме от глад и болести, но ББ да оцелее и да оглави следващото правителство заедно с Доган, който е издържлив като бременна ***.
38
6
 
7
 
! Отговори
за 39 преди 13 години
и за какво им е война на САЩ на 4-5 фронта ?! те и сега изнемогват.........
37
3
 
20
 
! Отговори
гдб преди 13 години
ГЛУПОСТ,АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА РАЗРУШИ ЮЖНО КОРЕЙСКИЯ КОРАБ И ПОДХВЪРЛИ СЕВЕРНО КОРЕЙСКОТО ТОРПЕДО С ЦЕЛ ДА СИ НАМЕРИ НОВ ВРАФ,НО ТОЗИ ПЪТ ДРУГИ ДА ВОЮВАТ А ТЕ ДА ГЛЕДАТ ОТ СТРАНИ ДВАМА СЕ КАРАТ ТРЕТИЯ ПОДМОНО ПЕЧЕЛИ В СЛУЧАЯ САЩ ВСИЧКО ТОЛКОВА Е Е ЕЛЕМЕНТАРНО САМО НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ...И ДА ГЛЕДА МОЗЪЧЕТАТА СА ЗАКЪРНЕЛИ И ВЯРВАТ НА МЕДИИТЕ...
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пии си хапчетата и лягай , Цецо го нямаше преди 10 месеца, как така от 20 години те гони........споко ще му се обадя да изключи джаджата
35
10
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Войната трябва да избухне на 4 ноември 2010, в началото конвенционална, после ядрена. Когато приключи през есента на 2014 в Европа всичко ще е разрушено и заразено, ще има глад. Но след време нещата ще се оправят и ще настъпи златна ера за човечеството. Войната ще започне заради най-малката държава в света, май че заради Газа ще е.
34
5
 
13
 
! Отговори
Stan преди 13 години
Ще стане следното.. Южна корея ще води война с Северна Корея и САЩ ще ги подкрепят, но Китай няма да позволи някой да се меси в тяхната бъдеща китайска колония и ще стане война в която и Русия ще се включи на страната на Китай. САЩ ще има подкрепата на Европа и ще стане едно меле :) и ние в средата на нищото
33
7
 
2
 
! Отговори
НЛО-нср преди 13 години
ТУКА Е ПО-ЗЛЕ И ОТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ. ИМАТЕ СИ ГМО, А АМЕРИКАНЦИТЕ ЗНАЯТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЛО. ЗАЩО ТОГАВА ДА НЯМА ВОЙНА. Е СЪЖАЛЯВАМ НО НЕ РАБОТИМ ПО СЦЕНАРИЙ НА МВР-ДАНС-УБО-ДС-НСС ПО ЛИНИЯ НА БОРИСОВ-ЦВЕТАНОВ-ПЪРВАНОВ И ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ МО, КОИТО ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ ТОРМОЗЯТ НЕУДОБНИТЕ НА ТЯХ ГРАЖДАНИ ЧРЕЗ СИСТЕМА РЕШЕТКА ЕКРАН КОЯТО ПРОМЕНЯ ЧЕСТОТАТА СИ АКО ЗАБИЕ В РЕЗОЛЮЦИЯ 130:10:1 СЪВЕТСКА СИСТЕМА СЕГА ПО НАТОВСКИ СТАНДАРТ. ЦЕЦО КОМБАЙНЕРА ЗНАЕ КАКТО И ХРЪТКИТЕ МУ. НЕКА ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА.
32
0
 
6
 
! Отговори
ГО преди 13 години
Според мен ,единствено споделям мислите на бай Петко ,ном.12,който наистина ще излезе прав.
31
8
 
0
 
! Отговори
Астролог преди 13 години
Ще поживеем и ще видим, дай боже да няма войни и всякакви катаклизми, обаче звездите ме тревожат
30
3
 
18
 
! Отговори
Тончо преди 13 години
Мдаа, ще се наложи пак Бойко да оправя работатаБойко *** виж ко става, че ще се избият хайваните бе, ади качвай хеликоптера Цецо ще те замества тука
29
3
 
2
 
! Отговори
СРС преди 13 години
това за 2010 е възможно. Начало през 2010г като конвенционален (Корейският полуостров) а по-късно в ядрен (световен мащаб). а колкото до покушенията хммм явно не е познала...или... полският президент и делегацията. може това да е имала предвид. или ако се интерпретира просто като сваляне от властта на четирима държавни глави. ето ги полският президент, немският президент, японският премиер. забележете. тези тримата са от началото на тази година. кой ли ще е четвъртият?
28
3
 
3
 
! Отговори
хах преди 13 години
Дай следващите предсказания - те доказват невярността на това което си пуснал. И това не е предсказание на Ванга, а нещо което и се приписва в нета. Иначе досега да го коментират навсякъде :)
27
1
 
3
 
! Отговори
хах преди 13 години
Хахха ... те ако при нас ги пращат с цел правене на позиции са 20 години назад :)Просто тука си направиха среща с иранците.А Корея е сама и го знае, няма Китай, няма никой. Просто американците са на няколко фронта сега и се чудят къде да обърнат внимание първо - Иран, Корея или Турция/Кипър.Стига толкова звезди, 2012 и т.н... стига с тия апокалипсиси.
26
4
 
2
 
! Отговори
Астролог преди 13 години
Ами дано се размине всичко, и да няма природни бедствия.
25
11
 
4
 
! Отговори
СРС преди 13 години
някои предсказания на Ванга: 2008 Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)2010 Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
24
4
 
5
 
! Отговори
Астролог преди 13 години
Ами какво търсеше тук шефа на ЦРУ и още един главен някакъв не мога да си спомня името му. Това случайно ли е. Това са совалки за изковаване на позиции
23
3
 
1
 
! Отговори
maron beret преди 13 години
Ne mojah da razbera kakvo to4no ima6 predvid???
22
1
 
8
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Точно каквото бях написал на 7ми коментар! Пълна мизерия, но въпреки това корейският народ е най-щастливия на Земята, защото имат такъв "велик" вожд, който им е дал всичко даром- от въздуха и водата, до живота на всеки един кореец! Това го бях чул на един док.филм. Е, ако това са нормална държава и хора?
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пепел ти на устата.......
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не случайно в България има нашествие от висши американски ръководители.тоест???