Северна Корея: Всеки момент може да избухне война

Пхенян отправя тревожни послания чрез дипломатите си
4 юни 2010 00:28,
170
Северна Корея: Всеки момент може да избухне война
Снимка: БГНЕС

"Ситуацията на Корейския полуостров е толкова тежка, че във всеки момент може да избухне война", предупреди на Конференцията на ООН по разоръжаването високопоставен севернокорейски дипломат, цитиран от АФП.

Още по темата

Зам.-постоянният представител на КНДР в световната организация в Женева И Джан-гьон хвърли отговорността за тежката ситуация върху "режима в Южна Корея и неговия съюзник САЩ". 

Северна Корея няма нищо общо с потъването на южнокорейския военен кораб "Чхонан" в края на март, при което загинаха 46 моряци, увери той.

Международни експерти обаче установиха, че корабът "Чхонан" е бил потопен от севернокорейско торпедо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
5
 
! Отговори
АСТРОЛОГ преди 13 години
Война ще има, но не само в Корея, а може би нещо по-лошо. Юли, Август и Септември небесните конфигурации сочат лоши неща и това го знаят всички, които се занимават с астрология. А и на великите сили им е ясно какво ще стане. Не случайно в България има нашествие от висши американски ръководители.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Севернокорейците не са даже и комунисти - трудовете на Маркс и Ленин за скрити в специални хранилища и само избрани могат да ги четат. Те се кланят на идеите ''Чухче" - нещо като военен комунизъм с азиатски акцент..............може някой откачалник да е заповядал да потопят кораба и сега да се мъчат да го покрият..........а в една война знаете кой ще спечели( дано да няма)
17
2
 
2
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Поправка: Все пак ВОЖДЪТ е открил въздуха и водата!
16
4
 
7
 
! Отговори
селянин преди 13 години
*** 11 я го изтрий този пръдлю.Виж какви глупости пише.
15
0
 
11
 
! Отговори
цецо преди 13 години
По принцип май са в училищните подземия- поне в мойто село единият е там. Аз не съм срещал никаде информация какво трябва да се прави при внезапна въздушна атака- сигурно защото не актуален въпросът, но е хубаво да се знае.
14
2
 
1
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Изстрадал заради извратение си лидер, не за друго. Какво ли не прави човек за да го тачат милиони? Все пак вода е открил въздуха и водата.
13
5
 
9
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Северна Корея ще захапят дървото, както трябва. Ама те не го знаят още.
12
3
 
6
 
! Отговори
USA преди 13 години
DO 8 MI KATO NYAMA USSR NE OZNA4AVA 4E NYAMA PAZITEL NA KOMUNIZMA, KITAI TVURDO PODKREPYA SEVERNA KOREYA 10 GENERALA SRE6TU 2 MILYARDA KITAICI MALKO ZOR 6TE IM DOIDE ;)
11
3
 
15
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Рано или късно ще стане както източна и западна Германия през 90-те год. на миналия век.Този изтрадал народ от комунизма ,ще си намери мястото където е бил преди 56 год.
10
2
 
3
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
И аз се чудя. Но мисля, че най-вероятно са им яко промити мозъците ил май бяха роднини на оня кукуряк и го обичат(ха-ха)! Пък СССР ги е подкрепял единствено, защото са водили пряк бой с американците и защото руснаците не искат иначе света духа. Ама тази изродска държава, никоя не може да я подкрепи. Е, може би Третият Райх и Сталин биха се зарадвали, ама честно корейците ги надминават яко.
9
0
 
19
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Накой ще даде ли указание в кои бункери да се скрием от нападението?
8
4
 
10
 
! Отговори
хах преди 13 години
Чудно ми е едно. Вече няма СССР и източен блок. Няма пазител на комунизма. Защо не се хванат 10 генерала, да го свалят тоя ненорманик и готово. После ще се герои и ще пак ще станат богати. Win-win situation ли му се викаше на тва.
7
2
 
15
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Не забърквай,брат, тея зомбита-роботи с комунизма. Те са си ВОЕННА ДИКТАТУРА и си имат свои собствени извратени идеи с името "чухче", които са нов вид терор, сбор на всички психо мъчения от средните векове да днес. Пази Боже от такива страни.
6
3
 
12
 
! Отговори
xax преди 13 години
Еми айде де. Американците да ги напляскат набързо и да дадат лидера на народа - може да го изберат демократично за президент :Д:Д:Д
5
31
 
21
 
! Отговори
Северен кореец преди 13 години
Да живее великия Ким Чен Ир, нашия любим вожд и учител, слънцето и въздуха за всяко живо същество !Да живее Корейската комунистическа партия, която ни води към светлия комунизъм.Смърт на империализма и враговете на революцията !
4
11
 
20
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Май, май американците искат нова война, за да продадат малко оръжие и да поразбунят Изтока. Обаче Китай е с корейците и няма да е никак лесно. Нещо американците са на път да сгафят за пореден път(Ирак,Афганистан,Виетнам,Корея51...)
3
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Зам.-постоянният представител на КНДР в световната организация в Женева И Джан-гьон хвърли отговорността за тежката ситуация върху "режима в Южна Корея и неговия съюзник САЩ". Има една стара и златна българска поговорка:"Храни куче да те лае!"Та и за др.Джан-гьон е валидна.Ако не са международните помощи(вкл. и особено много от САЩ и Южна Корея),в Севера отдавна да е настанал голодомор.
2
5
 
24
 
! Отговори
пл преди 13 години
тия са най заблудения народ на света... как само плачат и се кланят на вожда си... искам да ги видя когато си замине, по един или друг начин... култа колко време ще е... май и там народа е принуден да играе театро..;) вместо да вземат тоягите и да видят как е найстина
1
4
 
36
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Торпедото извънземни са го пуснали да направят мръсно на Северна Корея