Обама: Отвратително е да твърдиш, че 11.ІX. е US заговор

Непростими са думите на Ахмадинеджад, смята американският президент
25 сеп 2010 00:49,
353
Обама: Отвратително е да твърдиш, че 11.ІX. е US заговор
Снимка: БГНЕС

Барак Обама нарече отвратително и обидно изявлението на Махмуд Ахмадинеджад, с което иранският президент намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Още по темата

В интервю за Би Би Си американският президент изтъкна, че подобно изявление в Ню Йорк, станал жертва на атаки на ислямисти, е непростимо.

В четвъртък в словото си пред Общото събрание на ООН Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господ им каза истината ,че са юдеите са синове и дъщери на дявола и те го разпнаха,...и какво постигнаха?! Нищо учението на Христрос процъвтя и благодарение на християнските ценности европейските народи постигнаха този духовен и икономически подем,така ,че господа *** ,колкото и да се напъвате истината винаги побеждава и днес целия свят разбра що за (хора)сте вие ( богоизбраните)и единствената ви опора останаха продажните западняшки политици и дезинформационните ви медии....
330
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината болииии,нали *** ? Президента на Иран ви каза в прав текст това дето и малките деца го разбраха ..... явно е ,че и вашите услужливи уж (свободни) меди вече не могат да промиват мозиците на хората по света ,та затова са тия отчаяни напъни за тотален контрол над интернет ,но винаги е било така когато змята умурала най-много хапе....
329
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 311: Като плюеш по хората и ги обрисуваш така ярко, всъщност си правиш автопортрет, пъпчив и дебел чифутино!
328
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обама: Отвратително е да твърдиш, че se BORIME ZA MIR.
327
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da dobavime JAPAN,KOREIA,KAMBOJA,IRAK ,AVGANISTAN ,i drugi darjavi postradali ot mirolubivata usa i tehnite savetnizi izrael.
326
4
 
10
 
! Отговори
CHARLI преди 13 години
VIETNAM,SPIN,GRRIP A,11-S, - MADE IN USA-SLEDVA - IRAN ILI NIAKOIA DRUGA IZMISLENA BOLEST
325
6
 
2
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Аргументи имам - но аргументите са за непредубедени. Видях ти разговора с лондончанина - както сам си написал искал си да се изнесеш, но не си успял. САЩ са символ на "неосъществената" ти мечта за по-добър жизнен стандарт. И макар че не си успял да я реализираш, психологически няма как да позволиш някой да ти отнеме "идеализирания" образ, до който никога не си се докоснал на практика.
324
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еми то ако следим твоята логика, тогава какво трябва да кажем за Хеопсовата пирамида... че трябваше да е паднала преди 2000 години
323
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не си мислете, че американците са най-великата нация.... чета тука доста силни коментарчета, може би на хора, които са родени след 90-та година и са много на "Вие" с историята на Света! Светът достатъчно е патил и ще продължава да си пати от тази нация... спомнете си за далечната 1920 година и световната банка... да не ви връщам още по-назад, че едва ли имате толкова много гънки по болните си мозъци
322
2
 
8
 
! Отговори
някой-Алф преди 13 години
До: номер 338Предполагам ти си другият "Някой".Коментарът ми беше по повод лозунга "САЩ е велик и който не е със САЩ значи е комунист".Някъде прочел ли си тук да пиша подобно изказване?Това, че не съм съгласен с твоето твърдение че САЩ сами си били взривили небостъргачите, не означава автоматически че смятам че "САЩ е велик".Но това е друга тема. Има много неща които не харесвам в САЩ и едното например е смъртното наказание.Отказваш да спориш защото нямаш повече аргументи.Елвис е жив!
321
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: 335Както вече казах, не съм експерт, гледах такъв документален филм в който обясняваха точно това - все пак сградите са доста стари, и навремето технологиите не са били толкова напреднали като сега. Не знам какво е гледал другият Някой (с главна буква Н).
320
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не виждам какво общо има с разговора ни фактът, че твоите познати инженери и строители биха работили в САЩ. Отказвам се да споря - Nobody is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
319
7
 
3
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
Айде де неудачник ли е Боби фишер дето е непобеден световен шампион по шах и дето го каза 2001 още 10 дена след атентатите,то сам бе евреин от равинско семейство или пра немаще умря непобеден беше матирал един друг евреин спаски с 11 хода ,може би и дъглас рийд е неудачник или хайнрих ман да не говорим за аклекс джоунс дто засне буш по шкембя барабар с наставника на обама Кисинджър известен като агент бор за за руските служби да палят полуголи огньове пред една сова в бохенмската гора
318
2
 
9
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: Привет от ЛондонДа, хубаво е че са останали такива като мен. Навремето и аз бях достатъчно наивен да си мисля, че хората ще се променят, че няма да напускат България, че ще се учат от експертите от Запад. Сега с удоволствие бих се махнал но изглежда вече е късно. Защото заминалите като теб едва ли изгарят от желание пак да се върнат, само за да затъпяват сред феновете на чалгата и кючеците.Но, замисли се малко - точно това искат комунистите - *** народ който лесно се управлява!!!
317
2
 
9
 
! Отговори
da преди 13 години
losho stroitelstvo mije da e pri4inta,matreala staree
316
4
 
2
 
! Отговори
ne se napregaite преди 13 години
nema zna4enie be,koi kvo kazva ,kvo si misli,da stava dalavera be,da padat kinti,da se varti biznesa ,mi koi sme nie tuka da obvinqvame,to si ima hora koito razbirat i znaqt,koi znai ko she izleze sled 10 godini
315
6
 
3
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Хм...убеден съм че имаш такова обяснение и за другата сграда, която се срути без да я е удрял самолет?
314
3
 
8
 
! Отговори
някой-Алф преди 13 години
Ахааа, ти сигурно си строителен инженер? Аз не съм строителен инженер, но съм електроинженер и работя с архитекти и строителни инженери. Виж, не съм се сетил да ги питам за това, но не съм чул никой от тях да мрази Америка за нещо.Даже напротив - всички с радост биха отишли да работят там ако им се удаде възможност.Та, не съм строител де, но според филма който гледах, конструкцията е уязвима на удари със самолети и няма нищо чудно че е рухнала точно по този начин. А ти какво си гледал???
313
2
 
8
 
! Отговори
za 330 преди 13 години
Ima mnogo prosto obiasnenie za padaneto , no hora koito viarvat v svetovni kospiracii ne iskat da go zabelejat............te i rusnacite tyrsiha dokazatelstva 4e amerikancite ne sa bili na lunata, no kato ne nameriha pokriha izsledvaniata:))
312
8
 
8
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Не споря за ник-а просто отбелязах, защото се появи след мен. Официалната версия издиша отвсякъде (и не защото Майкъл Мур го казва).Само че това което не видях никъде досега е някой да ми даде смислено доказтелство против мненията на всички инженери, строителни специалисти и експертите по взривяване на сгради според който начина по който рухнаха може да се случи ЕДИНСТВЕНО чрез контролиран взрив. Съжалявам но за мен вашите лозунги "САЩ е велик и който не е със САЩ е комунист" не доказват нищо