Огромни вълни погълнаха коли в Япония

Потресаващи видеокадри от силното земетресение
Обновена: 16 мар 2011 14:43 | 11 мар 2011 10:35,
134

Източник: YouTube

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Напиши коментар Коментари
44
39
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано скоро и в БГ.
43
5
 
17
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Само че японците като има криза или бедствие си помагат един на друг, а не чакат "държавата" да им помага и не казват, че предишните са виновни.
42
0
 
22
 
! Отговори
Бълтарин ВБ преди 13 години
Гопод да им е на помощ!
41
0
 
11
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Трагедия...
40
21
 
2
 
! Отговори
БАЦЕ преди 13 години
ТОВА Е ИСТИНСКО ШОУ ЗА РОБОТИТЕ В ЯПОНИЯ.
39
2
 
29
 
! Отговори
EA преди 13 години
Лоши работи са това......на нито една страна не ги пожелавам
38
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Азиатциите са най-извратените същества!Те не са хора!
37
5
 
44
 
! Отговори
NEMO преди 13 години
Някои хора и идея си нямат какво е в Япония.Били езичници пълни глупости имат много християни, това че някои не са изоставили своите традиционни вярвания им прави чест.В очите на дугите религи сигурно и християните са езичници.Само да кажа че в Япония няма кражби,закъснения на влакове метро автобуси,имат небостъргачи и са толкова напред че когато отида там се чусвам сякаш на дуга планета.И ме е срам колко сме изостанали.
36
1
 
28
 
! Отговори
Тигър преди 13 години
Браво, точно това очаквах - вместо да изразите съчувствие, повечето от вас се джафкат за глупости!
35
13
 
2
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ДО КОМАНТАР 33А ТАКА ПИШЕТЕ МИ МИНУСИ ДА СЕ ВИДИТЕ ОТ СТРАНИ КОЛКО СТЕ УМНИ :D
34
3
 
4
 
! Отговори
Winchester преди 13 години
The Apocalypse........
33
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Езичници, са всички които не ползват един от трите "свещенни езици" от триезичната догма.Тези "свещенни езици" са гръцки, латински и иврит. Само на тия езици е било позволено да се преписва и проповядва бибията. В този смисъл арабите с техния език и писменост, китайците и японците с техните иероглифи, българите и славяните и т.н. са били езичници.
32
23
 
19
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ДО 28 ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЧАДО.НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО Е ДА ВЯРВАШ В БОГ БЕЗ ДА ГО ОБВЪРЗВАМЕ ИЗОБЩО С ЦЪРКВАТА.ТЕЗИ КОИТО НЕ ВЯРВАТ В БОГ ЗА МЕН СА ГЛУПАВИ ЩОТО ТОЯ СВЯТ НЕ СЕ Е СЪЗДАЛ ОТ САМОСЕБЕ СИ.
31
5
 
3
 
! Отговори
ТоЯГАТА преди 13 години
ДО 25 чЕСТНО КАЗАНО,евреин ми беше говорил много за тези централи и станции,но имаше понятия,които не можах да осмисля,но разбрах,че действително част от катаклизмите с е предизвикват с икономически цели.Колко земетресения имаше в Китай,а в Северна Америка , при агресорите нито едно...?!Много неща на са ни ясни-ние сме жертви...
30
8
 
4
 
! Отговори
САМСАРА=ПЪТЯТ преди 13 години
Четирите Благородни Истини са основните идеи, залегнали в основите на всички будистки школи, тъй като произлизат директно от първите учения, които е дал Буда след постигането на Просветление. Четирите Благородни Истини могат да бъдат метафорично сравнени с етапите на лечение, характерни за практиката на един лекар. При това сравнение първата истина е поставянето на диагнозата (страданието), втората е показване причината на болестта (желанието), третата казва, че има начин за лечение (премахване на страданието) и четвъртата предписването на лечение (Благородния Осмократен Път). От такава гледна точка съществата са болни (страдащи), а Буда е лекар, който може да им помогне да се излекуват.Истината, че има страдание (духкха) - животът е несъвършен, неудовлетвореността и страданието съществуват и са универсални. Разбира се, в живота има и моменти на щастие и удоволствие, но дори и те съдържат в себе си страдание, тъй като накрая свършват и ние сме неудовлетворени от факта, че не можем да ги изпитаме отново или от изгарящото ни желание отново да ги изпитаме. Първата истина съдържа в себе си и ученията за Трите Характеристики на Съществуването (Трите Печата).Истината, че причината за страданието е желанието (санскрит: tŗşņā, пали: taņhā). Вярваме, че някое действие, постижение, човек или предмет ще доведат трайно задоволяване на Аз-а, при положение, че самият Аз не е нищо повече от илюзия на ума. Поради това и самото желание от своя страна пък е причинено от невежеството (авидя).Истината, че страданието свършва, когато няма желание. Всяко човешко същество има възможността да премахне страданието, достигайки до състояние на осъзнаване отвъд него. Това е и крайната цел на будисткото обучение, обикновено позната и като "нирвана" (тук трябва и да се спомене, че при различните школи на будизма постулирането и описанието на тази крайна цел може до известна степен да се различава).Истината, че има начин за премахване на страданието. Този начин е следването на пътя на Буда, познат като Благородния Осмократен Път, тъй като съдържа осем степени.
29
15
 
8
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
АТЕИЗМА И КОМУНИЗМА ЗАСЕГА ВЛАСТВАТ В БЪЛГАРИЯ!Е СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА БЪДЕЩЕ?
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
името на проекта е HAARP който го интерисува може да го напише в ютуб да се запознае малко повече
27
4
 
40
 
! Отговори
До Вот преди 13 години
Какво разбираш под набожен? Аз вярвам в Бог, но не уважавам църквата. Ако смяташ, че със свещи и тартюфщина светът ще стане по-добър, лъжеш се. Моето кредо е да не правя на другите това, което не искам да ми бъде причинено. Вярвам, че Бог цени хората, които се стремят да помагат, когато имат възможност, а ако нямат, просто да не пречат.
26
1
 
15
 
! Отговори
Скептик преди 13 години
Четейки научните статиии, такива земетресения са очааквани предвид предстоящия перигей на Луната на 19 март. Според тях при това най-близко разстояние на нашия спътник се увеличава нивото на приливите и отливите, стават по-осезаеми разместванията на плочите на земната *** и възникват повече и по-силни земетресения. Ако е така, то ни чакат още такива новинит...
25
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички, които сложиха минуси на 19 са изключително непросветени хора, които не са чели достатъчно литература. Папагали!