Петима загинаха при бури в САЩ

Нещастните случаи станаха в щата Арканзас
Обновена: 26 апр 2011 09:48 | 26 апр 2011 09:48, Елка Василева
9
Петима загинаха при бури в САЩ
Снимка: Reuters

Петима души загинаха, след като силни бури връхлетяха американския щат Арканзас, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на властите.

Торнадо отне живота на двама души вчера в град Вилония, в централната част на Арканзас.

Мъж и жена загинаха, когато наводнение отнесе колата им от път в северозападния окръг Медисън. Пороите взеха още една жертва в окръг Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Арканзасторнадо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 7Виж, на българинът все някой му е виновен за това, че живее като скот: я международното положение, я сушата, я Русия/САЩ, я тъщата. Не съм чул българин, който да каже, че се е провалил в нещо. Даже не съм чул да казва: " Тези защо ги избрахме да управляват страната?", а казва : " И тези ни излъгаха! Всички са маскари!" . :))))
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къщата може да я няма, но американският флаг се вее. Като на луната.
7
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 13 години
заради такива ненаядни *** някои умират от глад и живеят във фургони...та нали ако целия свят кунсомираше колкото скапаните американци земята щеше да е изцедена до край...всички се джавкат щото плодовете са развалени а никой не вижда че корена на дървото е заразен.....
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BOG 6TE GI NAKAJE PO NAY JESTOKIQ NA4IN ZARADI ZVERSTVATA IM PO SVETA. NEKA BADAT PROKLETI TIQ SIONO-AMERIKANCI
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Белият дом: Не е вярно, че Обама не е роден в САЩГоворители на Белия дом опровергаха твърдения на пастора Франклин Греъм (син на известния пастор Били Греъм), че американският президент Барак Обама не е роден в САЩ, каквото е изискването в американската конституция, предаде АФП."Жалко е, че духовен лидер избира Великден за такива думи", е коментарът на Белия дом.В изказването си пастор Греъм се изказва положително за личността на президента, но не спестява съмненията си къде точно е роден той.Пасторът предлага държавният глава да се защити като представи официално акта си за раждане.Той засяга и също толкова дискутирания въпрос за религиозните убеждения на Обама, който се определя като християнин.Според него, разбиранията за "християнин" са различни и "само Бог знае какъв е Обама".Греъм не е единственият, който взима отношение по въпроса с мястото на раждане на Обама.Известният американски милиардер Доналд Тръмп в писмо до в. "Ню Йорк таймс" по-рано този месец поиска независимо журналистическо разследване да установи дали президентът Барак Обама наистина е роден на Хавай. Той зададе въпроса защо не се знае нищо за тези, които са били приятели на Обама, когато той е бил малко момче. Мен, например, като дете, съучениците ме помнят много добре" - каза милиардерът.Атаките започнаха след като стана ясно, че демократът ще се бори за втори мандат в Белия дом.Властите в Хавай вече нееднократно потвърдиха, че Обама е роден в щата. Последните социологически проучвания обаче показват, че половината от републиканците не вярват на това.Законодателните органи на много щати в момента обмислят законопроект, изискващ кандидатите за президент да представят оригинала на удостоверението си за раждане. Едва след това имената на кандидатите ще могат да се включат в избирателните книжа.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИ4ЕНИТЕ ***- ДЪРВАРИ.ВСИ4КО Е ОТ ДЪРВО И ГЛАВИТЕ ИМ ДЪРВЕНИ.
3
1
 
14
 
! Отговори
не е нормално преди 13 години
В страната на свободните ЗИДАРИ - къщите от хартия .
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си сменят талашитените бараки със землянки - са и тех да ги мислим !
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за жертвите, живите ще се оправят. Имат зад гърба си застрахователи и държава. Мои познати ми разказваха за наводненията в Австралия. Хората получили по 500 000 долара на семейство от държавата за да си построят домове, а застрахователите били предупредени , че ще са под стриктен държавен контрол и че държавната помощ за бедстващите не замества парите, които застрахователят е длъжен да даде. В Стражица все още има живеещи във фургони от десетилетия...............