Погребан жив руснак се вдигна от гроба

Мъжът бил пребит след здрав пиянски запой
Обновена: 6 юли 2011 22:02 | 6 юли 2011 22:02, Елка Василева
66
Погребан жив руснак се вдигна от гроба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руснак – жертва на опит за убийство, оцелял, макар че бил погребан жив.

Мъжът сам излязъл от гроба си и съобщил за извършеното срещу него престъпление.

Куриозният случай на спасяване на човек, когото са се опитали да убият, е станал в Ачитски окръг, съобщи сайтът на следственото управление на Свердловска област.

За покушението е задържан 30-годишен местен безработен, който вече е осъждан за убийство.

На 3 юли след пиянска свада Александър ударил с метален прът по главата 27-годишния мъж, посочен само като Н. Нападателят решил, че Н. е мъртъв, и го качил в багажника на колата си, за да го закопае в гората.

Когато обаче спрял и отворил багажника, видял, че Н. е дошъл в съзнание. Взел лопатата и му заповядал да копае гроб. Н. обаче отказал.

Още по темата

Александър отново започнал да бие Н., който пак изгубил съзнание. Н. дошъл на себе си едва когато Александър го бил замъкнал в гроба и го заривал с лопатата.

Мъжът се престорил на мъртъв, защото се страхувал, че Александър ще го пребие отново.

„Когато престъпникът закопал тялото на мъжа на дълбочина 30-40 см, си тръгнал. След което пострадалият сам излязъл от ямата и тръгнал да търси помощ“, се казва в прессъобщението.

Мъжът стигнал до село, където потърсил фелдшера, който пък се обадил в полицията и на Спешна помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: гробРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Не разбирам що за *** живеят в България!" Запада е САЩ!" "От Изток идва социално равенство." "В Русия има социализъм и всички са равни!?" " България ТРЯБВА да избира между САЩ и Русия, т.е. между капитализъм и социализъм." ?!?!?! Страшно *** народ - "Не народ, а ***."
62
0
 
3
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
На площада пред драгалевската кръчма се появява някакво автомобилно чудовище. Това е последният модел на Ферари, с муцуна, почти докосваща земята, и четири блестящи ауспухови тръби, щръкнали отзад. Колата е боядисана в яркозелено, пресечено от лимоненожълта лента. Вътре мъж на средна възраст с левантинско лице се е облегнал удобно назад, пуши лула и самоуверено гледа нагоре към планината. Чудовището спира за малко на площада, като продължава внушително да ръмжи. Народът от кръчмата изскача пред вратата. Аз и един приятел от киното се опитваме да обърнем неговия москвич надолу, та дано запали по инерция. Ала видели спрялата зад гърбовете ни чужда кола, ние унизено преставаме с усилията си да заставим проклетия москвич да се раздвижи. После се присъединяваме към народа пред кръчмата. Почти всички са излезли с чашите си и дълбокомислено гледат чудовището на Ферари. Брей, да му се не види, какви автомобили почнаха да правят руснаците! изтърсва многозначително моят съсед бай Генади. По лицата на повечето пиячи преминава странна светлина. Като я погледнеш тая пущина, ще разбереш, че са я правили само в Москва! продължава в същия тон един нисичък мустакат кооператор. И тоя, дето я кара, е руснак забелязва друг. Погледни му златните копчета на ръкавите, лулата, часовника Чист руснак Аз ти казвам, Боньо, че нито американците, нито германците, нито французите никой не може да направи такова нещо! Само братята! И сега един от тях се обръща към моя приятел, чийто москвич не щеше да запали, и му казва: А бе, Киро, колко пъти ти казах да не си купуваш автомобил от италианците! Чуждата кола изчезва зад завоя по автострадата към Алеко, пиячите се прибират в кръчмата, а аз и Киро възобновяваме бутането на москвича.
61
1
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 12 години
В сравнение с пишман - индианците, руснаците са в пъти по- интелигентни.
60
4
 
9
 
! Отговори
поля преди 12 години
Много забавно:-)) Особености на руския запой:-) Руснаците равни нямат и престъпленията им са особени
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
30-годишен безработен, осъждан за убийство !- Chovek s opit, dori veche zaslujil i svobodata si !Tova sme nie i nashite bratushki. Bandiagite na vlast !
58
2
 
2
 
! Отговори
Do 50 преди 12 години
50, всичко е много просто. Осъдили са го и е излежал присъдата си бързо, защото е било за убийство на мужик. А ти може би имаш предвид за убийство на човек.
57
0
 
2
 
! Отговори
pianska rabota преди 12 години
Ako ti e pisano da se udavish, nqma da se obesish
56
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не харесва САЩ е *** или просто го наричайте Бай ***. Само *** може да си измисли такъв ник, нали?
55
0
 
3
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
57, ок, не отричам - не казах ли вече, че не харесвам САЩ? просто се опитвам да преценя обективно. ок, стават престрелки, убийства - но ако някой от участниците в тях попадне в ръцете на полицията, моментално отива зад решетките и там си чака делото. след делото отива в панделата. а в Бг и Русия - хора с по 5 висящи дела за тежки престъпления вилнеят по улиците, а за убийство се дава толкова, че на 30 г. си пак на свобода. сигурно е лежал 2 години. е по това отстъпваме на САЩ.
54
0
 
1
 
! Отговори
до бай хой преди 12 години
Не съм съгласен с теб. Без да го обръщам на дискусия, ще ти кажа че на вечер във Филаделфия стават по 5-6 Отделни престрелки, намушквания, взривове и т.н., ако имаш CNN, може да провериш. Детройт и Филаделфия са обявени за най-опасните места за живеене с най-голяма възможност за посегателство върху живота ти....в Света на 2010г :) .... щом продължават тези престъпленията продължават, значи и те си имат стабилно количество "другарчета."
53
0
 
2
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
е, айде сега, изкара ме САЩопоклонник! казах вече - не съм. САЩ е доста неприятна полицейска държава. но с примера, че затворите им са пълни, не подкрепяш това, което искаш да кажеш. да, престъпността е висока, да, животът там е хубав само за "горната прослойка" на обществото, ама от друга страна там полицаите стрелят на месо, ако някой си го търси, а съдът раздава присъдите с лекота. и тоя 30-годишен, осъждан за убийство, нямаше да пие по улиците и да трепе другарчетата си, ако беше в САЩ.
52
0
 
3
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Приятел, бил ли си в САЩ, живял ли си по-продължително там?! Това което гледаме по "Ченгета", не винаги е така. Не можеш да говориш толкова глобално за страна в която всеки щат е с отделни закони... Затворите им са пълни, защото населението им е 310 600 000, просто няма как да е иначе...В тяхната история са най-нелепите прецеденти за за обвинения, присъди и прочие.
51
1
 
0
 
! Отговори
до бай хой преди 12 години
ДОБРЕ БЕ КОЛЕГА.КОЕ В ТОВА Е ГЛУПОСТ.ТОВА Е ТЪЖНО.ПРОБЛЕМА НЕ Е ДАЛИ ПОЛИЦИЯТА Е БЕЗКОМПРОМИСНА,А ДА СЕ НАМЕРИ КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА.ТИ КАТО НЕ ГЛЕДАШ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСА ТИ И ВИКАШ БРЕЙ СУПЕР СА ТАМ СЪДЯТ ХВАЩАТ А НАЩЕ СА СМЕШНИЦИ.КОЛКОТО ПО РАВНОСТОЙНО ЖИВЕЯТ ХОРАТА ТОЛКОВА СА ПО ЩАСТЛИВИ И ТОЛКОВА ПО МАЛКО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.ФАКТ.А ДАЛИ СЪМ ГЛУПАВ.МОЖЕ И ДА СЪМ ГЛУПАВ.ОБИКНОВЕНО ХОРАТА КОИТО МИСЛЯТ РАЗЛИЧНО СА ГЛУПАВИ.АМИ ТАКА ДА Е.ПОЗДРАВИ.
50
1
 
1
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
ТОЛКОВА МЕ Е ЖАЛ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЧЕ НЕ Е ИСТИНА.ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ КАПИТАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ.СЕГА АЗ ДА ТЕ СВЕТНА.САЩ Е ТАКАВА ДЪРЖАВА НА МНОГО НАЦИОНАЛНОСТИ.НЯМА АМЕРИКАНЕЦ КАТО НАРОДНОСТ.ТАМ СИ Е СБИРЩАЙН.ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СИСТЕМАТА Е ТАКАВА ЧЕ РАЗЛИКАТА В КЛАСИТЕ Е ОГРОМНА,КАКВАТО ВИЖДАМЕ И ТУК.НЯМА КАК ДА НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ ДАЖЕ НАПРОТИВ ТЯ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА.ТОВА Е СХЕМАТА.НЯМА КАК СЪСЕДА ТИ ДА НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ ТИ ДА СИ ГОЛЕМЕЦ И ДА ТИ Е ДОБЪР ЖИВОТА.
49
0
 
3
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
36, не знам какво се опита да кажеш, ама доказа само, че полицията и съдът в САЩ си вършат работата БЕЗКОМПРОМИСНО. престъпниците там влизат в панделата за най-малкото - затова затворите им са пълни. не съм фен на САЩ, ама хич не съм фен и на глупостта, а ти я лееш обилно.
48
0
 
2
 
! Отговори
Помак преди 12 години
До 47 Първо се научи как се пише думата *** и след това я използвай...Пише се *** , а не ПУМАК...Неможах да разбера какво общо имат "фесовете" и помаците с изказванията на определн човек....
47
1
 
2
 
! Отговори
бай преди 12 години
интересно - осъждан е за убийство, 30-годишен е, и е на свобода. е кога извърши убийството, кога го осъдиха, кога излежа присъдата.... сигурно присъдата е била 6 месеца или условна. ето откъде сме наследили съдебната система - не че не си го знаем....
46
0
 
3
 
! Отговори
Н. - Нагляр преди 12 години
"...видял, че Н. е дошъл в съзнание. Взел лопатата и му заповядал да копае гроб. Н. обаче отказал." Е що сега ***...ски номера?! Човекът го изпрал с кол, качил го е в колата, закарал до мястото, лопата му дал, обаче тоз е голям шеф и не може да свърши малко работа. Тцтц, да не копае своя гроб, бе ***,.. за теб го прави човека! Неблагодарник
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
45 на теб само мозъка ти е затрит напълно и успешно
44
7
 
8
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
до номер 45М ти фес ли си бе пумак ли не те знам ама ходи се пери с *** бе откъсан