Арабската лига поиска ООН да признае палестинската държава

Палестински представител призова САЩ да не налагат вето на такова решение
14 юли 2011 16:57,
48
Арабската лига поиска ООН да признае палестинската държава
Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас. Снимка: Reuters

Искането на палестинците да бъдат приети в ООН ще бъде внесено в световната организация от Арабската лига, съобщи нейният ръководител Набил ал Араби в катарската столица Доха.

"Арабската лига реши да поиска от ООН да признае палестинската държава", каза пред журналисти Ал Араби, цитиран от Франс прес.

В Доха се състоя среща на Арабската лига, в която участва палестинският президент Махмуд Абас.

Арабската лига ще работи, за да издейства международна подкрепа за признаване на палестинска държава в границите от 1967 г. и със столица Източен Ерусалим, се казва в комюнике, прочетено от Ал Араби.

Главният палестински преговарящ Саеб Еракат каза пред АФП, че 117 държави са признали палестинската държава. От името на палестинците Еракат призова вчера САЩ да оттеглят решението си да наложат вето над приемане в ООН на палестинска държава.

"Американците са ни казвали неведнъж, че ще наложат вето в Съвета за сигурност над всяко искане за приемането ни. Предупредиха ни, че ако продължим усилията в тази насока в Общото събрание на ООН, ще има последици", добави той.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
sega evreite da varnat zemiata kadeto ia otkradnaha ot palestincite tia chifyti ,*** tr.da gi dovarshi okonchatelno .dnes bez tiah sveta shteshe da e po dobar 13 rasa dokato sashtestvyvat sveta hybavo niama da vidi.
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tвоя спасител може да си го набиеш някъде, това което ни трябва и на мен и на тебе е хаховци като тебе да се држат под ключ, докато им оправят болните глави. Дали съм зъл - не мисля, моето отношение е отражение на човека насреща, ако е свестен е добро, ако е *** с промит мозък е лошо, барем се видиш и се усетиш. А темерутското ти равнодушие не е качество на светец, а на безгръбанчен, безхарактерен, страхлив темерут, в безсилната си слепота разнасяш зло, само и само да влезеш в измислен рай
45
4
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
45не си ти тоя, който ще съдиш - има друг Съдия. Когато се изправиш пред Христос -тогава това, че си помагал на някой, няма да е основното - и няма да е достатъчно за покриване на греховете ти. Имаш нужда от Спасител - независмо дали го признаваш или не. Вътрешно си един зъл човек - щом имаш желание да причиняваш зло. Това не ме изненадва - мнозина вървят по тоя път.
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдейки по това, колко често споменаваш ада, май много те е страх да не отидеш там - за това и правиш всичко, което правиш, за да си заслужиш билетчето за измисления ти рай. Последните 5 години от живота си съм посветил на това да помагам на хората, не за да отида в рая, а защото така смятам за редно, и в това отношение в мен има много повече бог отколкото в тебе, в теб има страш и лъжи, които са държали света във вериги хиляди години, и явно още държат най-калпавите из между деградиралия ни вид
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха, силно се надявам където и да отида след като умра да няма такива *** като тебе, щото ако те набарам там, ще ти откъсна главата и ще ти я набия в ***, и така ще прекараш вечността :) честно, драйфа ми се от проповедници като тебе, толкова си сляп, че и исус не може ти помогна, с хора като тебе имам чувството, че и господ да ти се яви и да ти каже, че си в грешка, ще продължиш да мелиш едно и също като развален грамофон, така е със слабохарактерните душички на заем... Успех ;)
42
4
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
при потопа е смъкното голямо, количество земна маса от планините, която е затрупала всички животни и растения - в такива условия са се образували нефта и природните изкопаеми, както и вкаменелостите. А вашата злоба до никаде не ви води - освен към ада.
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според скъпоценната ти библия потопа е бил 40 дена валежи и 150 дена отичане на водата - вземи един кози крак, огложди го, па го сложи във вода, и ми се обади след 200 дена дали се е "вкаменил.Аман от ***... чудя се *** къде спят, че не са ти разкарали проповедите все още...
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно ти не знаеш, че фосилизацията е процес на отмиване на органичните вещества и заменянето им с минерали, и е процес, който протича в продължение на стотици хиляди години.Кой си ти, че да говориш от името на бог бе ***? Я се виж, говориш в първи род, все едно че си господ... Въртиш един и същи братвежи, тотално неспособен на свое мнение, само цитираш пропаганда от преди 1500 години...Победил бил злото господ - ти изобщо има ли идея кво се случва по света? Едва ли, щото си сляп фанатик!
39
4
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
35явно ти не знаеш, че вкаменелости се образуват когато костите са в среда без въздух - потопени от водите на потопа - не се образуват за милиони години. 38никаде не е писано, че няма проблем да вършим грехове - за да не пишеш глупости отвори Библията и виж какво е писано там - не случайно е най-популярната книга за всички времена.
38
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
38Господ отдавна е победил злото - няма такива неща каквито ги говориш - значи ти искаш да крадеш, да блудстваш, да лъжеш - пък Господ да победял злото. Бог не мисли като тебе - хората съгрешават - убиват, лъжат, крадат и казват - абе не може ли по друг начин. Не, не може - да възкресяваш мъртви, да караш слепи да проглеждат, неми да говорят, да храниш хиляди хора, да въздействаш дотолкова на хората, че те да почнат да броят годините и до днес да броят 2000 години след Христос не са евтини фокуси. Христос възкръсна и ви дава шанс за спасение вие избирате да се подигравате един ден Христос отново ще дойде и този път земята ще бъде изгорена заедно с нечестивите човеци а хората, които са повярвали в Христос ще имат вечен живот. Непонятно е как човек може да им смелост да хули нещо, което не разбира не се ли замисляте къде ще отидат душите ви като умрете?
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи доспод праща сина си на земята, със СУПЕР СИЛИ, и той вместо да използва тия сили за да победи злото и да въдвори ред и справедливост си ползва силите да прави ефтини фокуси, и накрая свършва разпънат на кръст като уличен джебчия, и това по някакъв начин изкупва нашите грехове? Кофа с фашкии...Значи няма проблем да извършваме грехове, щом господ ще си прати сина да го убият пак и да ни изкупи греховете...Ей няма такава тъпанарщина като библията... чесно....
36
2
 
1
 
! Отговори
ахахх преди 12 години
ше я презнае ама в4ера
35
3
 
0
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
34, до тебе няма ли изолатор
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не е лъгал никой за "милиардите" години - динозаври е имало преди милиони, не милиарди, ама куха лейка като тебе няма от къде да ги знае тия неща, нито има как да знаеш, че фосилизацията е процес, който не може да се случи за няколко хиляди години.Защо не си вземеш лъжите и просто не се разкараш от тук, това е сайт за новини, не за проповеди от *** ***? Сигнализирах на екипа на сайта, надявам се да те блокират, барем спреш да бълваш глупости и лъжи, смотан расист такъв!!!
33
4
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
33, да. Същия Бог, който после възкръсна - Този Бог дойде на земята с една единствена цел - да се жертва за хората - защото няма нищо друго, чрез което да ни бъдат простени греховете. Евреите не разпънаха Исус поради тяхната сила или Неговата слабост - Той се остави защото ни обича толкова много, че беше готов да плати цената, за нашите грехове за да имаме шанс ние да се върнем при Бог, въпреки, че всички сме съгрешили. Тоя същия Исус стъпка дявола и осъди дявола и падналите ангели, но на нас хората даде шанс за спасение но който не послуша Исус ще бъде осъден заедно с дявола и падналите ангели. Дявола е осъден но присъдата му още не е изпълнена скоро ще бъде изпълнена просто е дадено време, в което хората да бъдат изпитани и който издържи изпитанието ще отиде на това място от където дявола беше изгонен и ще има вечен живот. - Исая пише 700 години преди рождението на Исус в плът какво ще се случи - в стария завет има над 300 пророчества за ИсусИсая 53:3-123 Той бе презрян и отхвърлен от човеците. Човек на скърби и навикнал на печал; И, както човек, от когото отвръщат хората лице, Презрян бе, и за нищо Го не счетохме. 4 Той наистина понесе печалта ни, И със скърбите ни се натовари; А ние Го счетохме за ударен, Поразен от Бога, и наскърбен. 5 Но Той биде наранен поради нашите престъпления, Бит биде поради нашите беззакония; На Него дойде наказанието докарващо нашия мир, И с Неговите рани ние се изцелихме. 6 Всички ние се заблудихме както овце, Отбихме се всеки в своя път; И Господ възложи на Него беззаконието на всички ни. 7 Той беше угнетяван, но смири Себе Си, И не отвори устата Си; Както агне водено на клане, И както овца, която пред стригачите си не издава глас, Така Той не отвори устата Си. 8 Чрез угнетителен съд биде грабнат; А кой от Неговия род разсъждаваше, Че биде отсечен отсред земята на живите Поради престъплението на Моите люде, върху които трябваше да падне ударът? 9 И определиха гроба Му между злодеите, Но по смъртта Му при богатия; Защото не беше извършил неправда, Нито имаше измама в устата Му. 10 Но Господ благоволи той да бъде бит, предаде Го на печал; Когато направиш душата Му принос за грях, Ще види потомството, ще продължи дните Си, И това, в което Господ благоволи, ще успее в ръката Му. 11 Ще види плодовете от труда на душата Си и ще се насити; Праведният Ми служител ще оправдае мнозина чрез знанието им за Него, И Той ще се натовари с беззаконията им. 12 Затова ще Му определя дял между великите, И Той ще раздели корист със силните, Защото изложи душата Си на смърт И към престъпници биде причислен, И защото взе на Себе Си греховете на мнозина И ходатайствува за престъпниците.
32
3
 
1
 
! Отговори
DO: Томас преди 12 години
че Бог е с Израел koy bog deto ste go opinali na krist li ?
31
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
26кой ти е казал, че преди 2-3 месеца е трябвало да свърши света?Да света ще свърши и понеже не си чел Библията не знаеш какво предстои - още много злини предстоят - въвеждане на световно правителство, поява на антихрист- ще има такава скръб, каквато никога не е имало и точно в най-тежкия миг Бог ще се появи и ще прати всички където им е мястото - едни за награда - други за осъждане.
30
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
29Ти не си отварял Библията и не знаеш какво пише вътре а я коментираш?говориш ми за някакви жалки заблудени хора - създали империи - всички империи в света в един момент изчезва - хората масово ламтят за матариално - но не усещат, че и една прашинка не вземат със себе си - гилгамеш - митологичен герой - ти ако искаш смятай глупости за значими.
29
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
27динозаврите са описани в Библията - не са истински данните за милиардите и милиони години, с които ви лъжат. Бог е създал нещата точно както трябва - казал е на хората да не вършат неща, които не трябва- и това е абсолютно възножно - хората съгрешават и Бог им дава възмножножност за спасение - но някои хора обвиняват Бог - че ги бил направил преразположени да убиват- те убивали и Бог бил виновен.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...та какво викаш за динозаврите?Що не пробваш да прочетеш Енума Елиш, Епиката на Гилгамеш и историята на Саргон от Акад - тези трите са написани хиляди години преди която и да е библия, и след като ги прочетеш, ще си дадеш сметка, че скъпоценната ти книга става само за разпалки, и с малко повече мерак - тоалетна хартия...Айде да не почвам за разни "божи слуги", където изнасилват малки момченца, некакъв пастор минал 300 глухи деца и даже бил HIV позитивен... ИСТИНСКИ СВЕТЕЦ...