Бриджит Бардо иска да спасява куче, нападнало дете

Бултериерът обезобразил 4-годишно момиченце във Франция
15 авг 2011 17:30,
163
Бриджит Бардо иска да спасява куче, нападнало дете
Бриджит Бардо храни бездомни кучета в Румъния през март т.г. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Актрисата Бриджит Бардо предизвика гневна реакция в родната си Франция, след като се опита да спаси живота на куче, което жестоко нападнало 4-годишно момиченце.

Собствениците на бултериера Принс поискали кучето да бъде умъртвено, след като обезобразило детето при инцидента в град Булон.

Бардо обаче, която е яростен защитник на правата на животните, помолила кмета на града да пощади живота на кучето въпреки атаката.

„Забранихме смъртната присъда за хората, защо трябва да продължаваме да го правим с животните“, казва френската звезда.

Тя започва петиция за спасяването на Принс, който е задържан и очаква смъртоносна инжекция.

Инициативата на актрисата беше посрещната на нож във френската преса. Френският политически седмичник „Нувел Обсерватьор“ нарича действията на Бардо „безобразни, шокиращи и тъжни“.

Междувременно кметът на Булон Фредерик Кювийе призова актрисата да отиде и да види какво е причинило кучето на момиченцето в опит да я накара да промени мнението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: ЖивотноБриджит Бардо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
2
 
! Отговори
Кавал преди 12 години
Като взема една сопа...и дъртата Бардо и тез със Библиите тука ей.Какви Библии ве калмуци,вие четохте ли статията първо,някой да каже нещо за дететенцето?
151
0
 
3
 
! Отговори
до 1234 преди 12 години
Взе ми думите от устата.Баси изперкалата бабка.След като се сбръчкоса и никой не иска да и го тури съвсем е изкукуригала тая
150
1
 
4
 
! Отговори
косьо преди 12 години
Содомитите са ненормалници!!
149
0
 
1
 
! Отговори
koito_trqbwa преди 12 години
до 154 - не ме кефиш ! Достоен за съжаление си ти !
148
0
 
6
 
! Отговори
DJANI преди 12 години
Пет години бях управител на приюта във Варна. Всичко за симптомите и проявите на заболяването "защитник на бездомните кучета", както и за джавкането на фондация "Четири лапи" на ББ /не разбирай Бойко Борисов/ можете да прочетете в сатирата "ЖИВОТ В КУЧКАРНИКА" в djani.blog.bg. Това са хора достойни за съжаление и то искрено.
147
3
 
8
 
! Отговори
Мария Антоанета преди 12 години
Като видя, че не може да спаси собсвената си кожа от времето, почна да спасява кожата на животните. Тази не е с акъла си
146
4
 
15
 
! Отговори
!!! преди 12 години
За сетен път се убеждавам -ПЕСОЗАЩИТНИЦИТЕ са най-големите човекомразци ...!!! Та те си имат страст в извратеното им съзнание -псетатата ,защо са им хората ...само дето забравят ,че и те са от същия вид !!!Пълно е из улиците с домашни опасни кучета РАЗХОЖДАНИ ОТ стопаните си БЕЗ НАМОРДНИК ...!!!Затвор за такива КУЧЕЛЮБИ ПЛЮС ГОЛЯМА ГЛОБА ,ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ...!!!!
145
4
 
9
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Тая няма ли кой да я освидетелства най-накрая. С нейните простотии и ние живеем заобиколени с улични кучета. Аман от изперкали бивши величия. Като толкова ги обича тия кучета да си ги прибере всичките у тях и да си ги обгрижва.
144
1
 
16
 
! Отговори
Петкова преди 12 години
Е, за всеки човек идва изпит, на който трябва да се определи за какво се бори и за какво живее. Бардо може да е била красива на младини, но да наричаш детето си "тумор" и да жалиш живота на куче-убиец казва всичко за нея. Само с красота не се живее, трябва и човещина, а при нея тя отсъства.Колкото до Библията: тя постановява умъртвяването на животното, което убие човек. Дори говори за смъртно наказание за стопанина, който е знаел, че животното е агресивно, а не е взел мерки да го ограничи.
143
0
 
0
 
! Отговори
do 141 преди 12 години
Ya sega procheti kakvo si napisal. Kakvo mislish? A za avtora kakvo mislish.
142
1
 
0
 
! Отговори
Ja преди 12 години
prostacite ne sa si otishli be. A byah se pritesnil.
141
3
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Поредното доказателство , че никого не е късно да станеш за резил.За човешкото падение дъно няма!
140
6
 
30
 
! Отговори
Хм преди 12 години
*** изкуфял бабишкер! И София е пълна с такива - *** на четири и два крака!
139
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно че всички пооткачат с възраста,ама тая съвсем е закъсала.
138
2
 
40
 
! Отговори
същия преди 12 години
Напоследъка съм много загрижен за правата на кухненските покривки на цветенца...направете нещо,това е безобразие-да те заливат резни *** с к`во ли не...
137
9
 
14
 
! Отговори
мене преди 12 години
Правата на животните?!?!Какво е това?Мислех,че на животните им викат животни,защото са животни... ----------- бел. на деж. тавталог
136
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TAQ DARTA OVSA NE STAVA ZA QDENE ZATOVA HRANI PESOVETE ! NE STAVA ZA HRANA!
135
2
 
30
 
! Отговори
До 51 преди 12 години
Ако наистина пишеше такива неща в Бибилията, да ти пикам и на библията и на всичко!Децата плащали за греховете на родитеблите си?! Един детски живот е съсипан за винаги, вие скапати сектанти, ми размахвете Библията! И за вас по един куршум в тиквите, мазни *** такива!!!!
134
3
 
35
 
! Отговори
Митака преди 12 години
Живея в София от няколко години и това, което ми прави впечатление са глутниците бездомни кучета. В никой друг голям град в България няма глутници бездомни кучета. Това се дължи на факта, че има много хахави хора като тази Бриджит и защитават кучетата. Откачени са кучелюбците колкото си искат.
133
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази бабка е изкуфяла!!!