Apple предупредили полицията, че Стив Джобс умира

Органите на реда трябвало да предотвратят безредици пред дома му
8 окт 2011 16:44,
59
Apple предупредили полицията, че Стив Джобс умира
Снимка: Reuters

Служители по сигурността на Apple Inc са се срещнали с полицията в Пало Алто, Калифорния, тази седмица, за да ги уведомят, че Стив Джобс е на прага на смъртта, заяви говорителката на полицията Сандра Браун, цитирана от Bloomberg.

След срещата органите на реда изготвили план за поставянето на патрули около дома на бившия главен изпълнителен директор на Ябълката в момента на настъпването на смъртта му, допълва Браун.

Още по темата

Представителите на компанията са заявили, че има голяма вероятност Джобс да почине тази седмица.

Според уговорката, Apple е трябвало да уведоми органите на реда за смъртта на Джобс преди информацията да бъде оповестена публично. Вместо това станало точно обратното и полицията научила от пресата. Полицаите обаче преброили едва около 40 души пред дома на семейство Джобс след кончината на съоснователя на Apple.

Джобс живееше в скромен за човек от неговата черга дом и допълнителните патрулни коли са били необходими от гледна точка на безопасността, обяснява още говорителката на полицията в Пало Алто.

“Други хора от града са заградили домовете си със стени и са ги подсигурили с различни системи за безопасност. Той обаче не искаше охрана”, посочва тя.

“За нас беше проява на здрав разум да работим заедно с компанията. След като помислите кой беше той и какъв е приносът му за света, не е трудно да се досетите, че хората щяха да излязат масово на улицата”, допълни Сандра Браун.

Говорителят на Apple Стив Даулинг засега отказва коментар на информацията.

Още новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вземете се ограмотете има филм ако не можете да четете повече от три реда накуп! "Пиратите на силиконовата долина" се казва.Там ще разберете кой е Стив Джобс и как Бил Гейтс му краде идеите и създава този отврат Уиндоус!
37
8
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
До този анонимния под менКолега, ако знаеш само колко си далече от истината....Чувал ли си за Steve Wozniak? Е за него по-може да се говори за открития, отколкото за Джобс.Чети малко за историята на Apple и стига с това преувеличаване за Джобс.
36
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като чета тука ми става тъжно! Българина е неблагодарно, неграмотно злобно ***! Ползва персонален компютър за да пиче гадости среюу създателя му!
35
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До всички злобни *** тука-ако не беше този човек, нямаюе да пишете на компютри да сте в този форум! Негова е идеята за персонален компютър и негов е първият такъв, по времето когато IBM заявяват , че на света не са му необходими повече от 5-6 компютъра! Така , че като говорите тъпотии за него имайте наум-персонален компътър и интерфейс, Основата на всичкои осове за персонален компютър, мишката, лаптопа, вградената камера, телефон с тъч скрин, таблет с тъч скрин,,,и т.н.!
34
0
 
11
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
не сепритеснявай, за теб никой няма да напише и дума като дойде момента
33
17
 
3
 
! Отговори
сфг преди 12 години
Грам не ми пука за никой само себе си обичам като не ви изнася не четете обичам жените ,но повече обичам себе си ......
32
7
 
3
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Хахахаха ! Две *** изпълзяха от *** отверстия на Цар Киро :)
31
43
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
3 дена пишете за тоя ***. Кафа от него вече. Стив Джобс - преброителя на глупаците по света.
30
202
 
10
 
! Отговори
до Мен преди 12 години
ти си *** неграмотния ***!!!
29
13
 
4
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Четох че Джобс е бил в списък за чакащи за орган преди не много време и че случайно той станал номер 1 в листата, щото бил най-болен. Явно и това не му е помогнало.
28
51
 
16
 
! Отговори
до малоумник 27 преди 12 години
Милиард, ***!...милиард! милярд- такова животно нема!
27
32
 
5
 
! Отговори
Мен преди 12 години
А защо не ревете така, когато умре някой наистина много важен човек, като например някой, който се е занимавал с откриването на лекарства ? Вие знаете ли поне един такъв човек ? Иначе много джафкате когато някакъв събирач на пари пукнал. Сега очаквам да чуя, че Джобс е завещал поне 1 милярд за някоя изследователска дейност в областта на медицината или друга наука. Ако не - да си гние в *** ковчег на 2 метра под земята. И да се облече добре че идва зима.
26
8
 
33
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
Разбирам че той беше гений във маркетинга и корпоративното управление, но хайде да не прекаляваме с приказки от рода "той промени света". Да промени телефона и компа, но това са просто вещи. Той само ги направи по-красиви и удобни.Дай Боже такъв гений да се развие в медицината и науката.
25
6
 
7
 
! Отговори
ТЪП преди 12 години
Не можах да разбера - защо са предупредили Полицията че човека умира ?
24
8
 
11
 
! Отговори
Господ преди 12 години
Мааалко е преувеличен приноса на Джобс, ама - нейсе. Мир на праха му и дай Боже повече хора като него.
23
13
 
31
 
! Отговори
Здрав Разум преди 12 години
Дори това, че имате възможност да пишете в този форум е част от приноса на Стив Джобс за неблагодарниците.
22
2
 
15
 
! Отговори
q преди 12 години
н,*** значение какъв и кой е бил направил е нещо и то много за човечеството ами можел направил го имал е акъл човекът вие тук знаете само да оплювате хоратаяЛека му пръст и Бог да го прости!!!!
21
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само уйндоус7!Мак-а е аграрен чук
20
0
 
8
 
! Отговори
o.t.e.r.o преди 12 години
до Офgsma помага много,може да ви спаси и живота.Никой не е тръгнал да сравнява Джобс с Христос,самата мисъл за мен е нелепа.Но сте казали и хубави неща :)
19
4
 
17
 
! Отговори
до Оф и оф преди 12 години
Всяко поколение е само за себе си Левски и Ботев са дали за своето а Стив за нашето...