Прекратиха и френското разследване срещу Строс-Кан

Прокуратурата не откри данни за опит за изнасилване
13 окт 2011 18:39,
13
Прекратиха и френското разследване срещу Строс-Кан
Доминик Строс-Кан. Снимка: Reuters

Разследването във Франция за предполагаем опит за изнасилване срещу бившия шеф на Междинародния валутен фонд Доминик Строс-Кан е спряно, съобщи ВВС.

Още по темата
Прокуратурата обяви, че доказателствата говорят за сексуално насилие – престъпление, което е по-малко сериозно от опит за изнасилване и има по-кратка давност.

Писателката Тристан Банон обвини Строс-Кан в опит за изнасилване през 2003 година. Тя подаде съдебния иск, след като срещу бившия директор на МВФ беше повдигнато подобно обвинение в Ню Йорк по-рано тази година. Разследването в САЩ също беше прекратено.

Според Тристан Банон Строс-Кан се опитал да я изнасили по време на интервю за нейна книга в апартамент в Париж. Той отхвърли обвиненията и заведе иск за клевета срещу писателката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Европа е една ***. С пълна сила важи правилото "за милиони - няма закони". Както навсякъде ! Единствената алтернатива е комунизъм... но тогава пък правилото ще е "за партийните членове - няма закони"... Т.е. истинска алтернатива няма, свиквайте с живота и го гледайте от по-добрата страна :)
9
5
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
АЛОООООООО, заблудените....От 6 години има сигнали и жалби за сексуално посегателство на дъртия недосегаем козел! Разровете се да видите! Тя и жена му каза, че бил малко по-брутален...Ха-Ха... Просто вече му е време да си ходи! И всичките тия милиардери, дето ги дундурка толкова години, ще позволят ли да го опандизят заради някаква негърка! Но на всички вече е ясно, че дъртия хитрец вече не става за високи постове!
8
3
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Бързо действат тамошните прокурори и не се...мотат като нашите.Колкото до...писателкатаБанон,щом се е...качила в апартамента на байй Строс,сигурно се е...решила,но една рекламка сега не й е...излишна;току виж написала и...бестселър.
7
1
 
17
 
! Отговори
Зайко Байко преди 12 години
Когато се забъркваш с ***,не бива да се изненадваш,че ти натрисат *** номера,за справка питайте Волен Сидеров за десетината му съпартийци които го изоставиха по средата на отсечката Ямбол - София "за няколко долара повече".
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4, ако имаш пари няма стар, няма млад! Може да си позволиш мадами като от корицата на плейбой!
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Саркози пак му погоди номер, ама ... не мина!
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сега какво хубаво активно мероприятие за провалянето на кариерата на един политик!Саркози може да се надява за втори мандат!
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе такива старчоци може и дА е било вярно ама всичко е връзки
2
5
 
24
 
! Отговори
Гад преди 12 години
Още в началото беше ясно, че тоя човек няма да тръгне да изнасилва(насилва сексуално) някакви си там камериерки или писателки. Тоя има пари да си купи която иска ... Бил е някому неугоден и ХОП изритаха го ...
1
5
 
20
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Ще бъдат ли наказани по някакъв начин клевтничките, които опропастиха кариерата на този човек?Как ще бъде той компенсиран?