Руски бомбардировач се разби при кацане

Двамата членове на екипажа са загинали
Обновена: 20 окт 2011 09:36 | 20 окт 2011 09:30, Елка Василева
42
Руски бомбардировач се разби при кацане
Снимка: Reuters

Фронтови бомбардировач Су-24 се разби при кацане на летището в базата Украинка в Амурска област, Русия.

При кацането самолетът е излязъл от пистата, преобърнал се е и е избухнал пожар.

Двучленният екипаж – пилотът и щурманът са загинали, предаде РИА Новости..

Говорител на руското министерство на отбраната каза, че катастрофата на самолета е била в резултат на твърдо кацане.

Тези дни в Далечния изток се провеждат 4-дневни командно-щабни учения, в които участват петнадесетина стратегически бомбардировача  Ту-22М3 и Ту-95МС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
do 41 преди 12 години
Jundjorii kazva6 ama tezi igra4ki i jundjorii zavladqha sveta! rusiq kakvo e edin kala6nik i tova e! V junjoriite e bude6teto! A tezi ruski poluletq6ti morgi sa na izjivqvane(kakto ogromnata 4ast ot cqlata ruska armiq) Da ne dava gospod rusiq da vodi nov vid voina sre6tu ravnostoen protivnik(ne kato Gruziq) Togava kup4inata jeleza na vaurajenie v ruskata armiq nqma da i pomogne(ve4e ne e 1945g) Visoko tehnologi4nite "junjorii" obezmislqt kup4inite stari i ne efektivni ruski orujiq(70% ot armiqta
41
2
 
1
 
! Отговори
no3HaT преди 12 години
Бог да прости загиналите. Дано също така отвори очите и на близачите на хамерикански ***. Винаги са там - да плюят руската техника. Момчета страна с огромно военно производство няма как да няма инциденти. И то по време на учения. Те не са като други да пробват оръжията си върху НЕВИННИ хора и държави. А и страната шащ е лидер по компютри , айподове , айпадове и други джунджурии. А от тестове на играчки няма как да се нараниш:)
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да не стават грешки! Американските самолети катастрофира, руските самолети кацат твърдо ! :)))
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КарандашЖалко, че на 39 години си толкова брутално ***. От друга страна погледнато, най вероятно си *** до безподобие и преди да си станал на 39.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредният специалист дето не може да пише на Кирилица. Такива постове, като ги видя, ми е ясно, че ги пише поредната жертва на сегашната образователна система.
37
5
 
3
 
! Отговори
AZS преди 12 години
Napulno normalno! "Net analagi v mirre" Ruskite samoleti (Su) sa po-opasni za pilota,koito gi pilotira ot kolkoto za eventualniq im vrag!
36
3
 
5
 
! Отговори
^3Dattack преди 12 години
Карандаш страшно промит мозък си ти .. Невиждам кой ти пречи да четеш новините само преди по малко от месец медиите гръмнаха с катастрофата в Рено невада над 50 ранени .. и няколко загинали ..пълно е с инфо за катастрофи както със западни модели самолети така и когатоима руски .. Конкретно за Либия .. наистина Либийската ПВО се представи ужасно а Ф-15 и Еврофайтърите се представиха на ниво .. но това говори за пилотите им самолетите и доброто планиране.Ти неразбрах разочарован ли си ?
35
2
 
4
 
! Отговори
^3DAttack преди 12 години
До 33 : Ф15 Либия не беше свален а падна заради техническа повреда.. да дори и самолет Стелт може да бъде свален.. Конкретно за Руския самолет .. жалко за пилотите но всеки един самолет може да падне пореди дефект .. работата на техническия персонал е да се подържат машините така че това да не се случи но където има хора ... винаги такива неща се случват .. Невиждам какво пак намисате САЩ , Русия ...
34
2
 
4
 
! Отговори
Карандаш преди 12 години
Благодаря за информацията. Явно се информираш от независими източници.В Бг е пълна информационна мъгла! От всякъде ни се хили Вожда!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Карандаш, всичко дето лети може да падне. В началото на кампанията срещу Либия съобщиха за един свален Ф-15. Даже и от супермодерните стелтове има загуби от технически аварий.
32
3
 
6
 
! Отговори
Карандаш преди 12 години
Интересно американските самолети никога ли не катастрофират?? Щото напоследък само за руски инциденти се пише?? Май прозападната натовска пропаганда е в пълен ход ! И как така в Либия пък нито един натовски самолент не свалиха за 10 месеца война?? Страшно ни промиват мозъците ей ,ама добре че съм на 39 години та при мене не хваща дикиш =
31
1
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
А в България защо не се протестира, или ние сме цъфнали та завързали? Сигурно Русия и Путин са ни виновни пак. Иначе снимката си е напълно коректна - су 24.
30
1
 
2
 
! Отговори
$ преди 12 години
Дори в този неголям бомардировач, двамата пилоти седят един до друг, както в кола. Руските психолози са открили, че по време на бойна мисия, когато се усеща рамото на другаря, по-лесно се преодолява напрежението в боя. Освен това е оборудван и с тоалетна и миникухня.За полети по 10-12 часа това е оправдано.
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
28По добре в Италия/Гърция по време на криза, отколкото в Русия по време на икономически възход :)) В Русия не протестират, защото 1. Е Забранено от Путя2. Няма за какво да се протестира - всички жиеят в рай3. Който протестира, ще протестира за последно в краткия си живот.
28
6
 
3
 
! Отговори
Кака Гинче преди 12 години
Хааахахаха!!! :lol: Quote: "....2/3 от БВП е от износ на суровини към богата Европа... " Бах тая богата Европа, бах! :lol: Сигурно народа е по улиците да празнува богатството си! Даже в Атина и Рим имаше илюминации...! Хаааахахаха! Хохохо!
27
4
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Пич Германия не се срамува от Хитлер , а просто са забранили нацизма ,искат да бъдат европейци ,мултикултури и т.н. . А и да не забравяме какво сториха твоите любими руснаци на Германия и на нас също, но още по интересното е че в момента 21 век 2/3 от руснаците младите и на средна възраст са нацисти,иронично А .
26
2
 
4
 
! Отговори
Дърт Комунист преди 12 години
Брех брех тия се уляха бре,всеки месец катастрофи,да дойдат у нас да видят какви самолети имаме от друя комунист Бат Бойко .Хайл *** !!!
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поръчките за закупуване на автомат АК - 74, модернизирана версия на класическия образец АК -47, съобщава Известия ".Поръчки няма да има нито през 2011, а още по-малко през 2012 и 2013 г.Военните се оправдават, че складовете са пълни, но истината, че моделът е твърде остарял, а армията се нуждае от по-модерни разработки.
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
22Говориш абсолютни глупости. Русия без ЕС ще пропадне още повече. 2/3 от БВП е от износ на суровини към богата Европа. Ако ЕС не плаща на Русия, руснаците ще се върнат още 100 години назад.Същото е и за Китай. Ако Китай не работи за ЕС и САЩ, ще измрат от глад.
23
0
 
5
 
! Отговори
Симонов преди 12 години
Хахаха! 21, ти имаш ли на идея какви са запасите на българската армия от АК? Ако да, представи си тогава какво има в складовете на руската армия! Ако имаш калашници за 50 години напред, можеш и да пропуснеш поръчката някоя година, за да се поглезиш и с нещо по-така. А търговията с калашници само расте! Оказа се, че светът е като каца без дъно за тази стока!