Десетилетие ще трябва на Европа, за да излезе от кризата

Всеки трябва да направи усилия, казва Ангела Меркел
Обновена: 5 ное 2011 13:49 | 5 ное 2011 13:49,
155
Десетилетие ще трябва на Европа, за да излезе от кризата
Снимка: Reuters

В редовното си седмично видео послание към германците канцлерът Ангела Меркел заявява днес, че на Европа ще й бъде необходимо "десетилетие", за да заздрави финансите си и да излезе от дълговата криза.

Уреждането на дълговата криза "е път, който изисква много усилия, по който ние трябва да напредваме стъпка по стъпка", посочва Меркел в обръщанието си, качено на сайта й в интернет.

Меркел допълва, че е необходимо всички страни от еврозоната да ограничат по законен път задълженията си. "Всеки в Европа трябва да направи усилия и да изпълни всички свои задължения", подчертава Меркел.

Срещата на високо равнище на Г-20, завършила вчера и в която участваше и Меркел, положи усилия да не допусне разрастване на гръцката дългова криза, поставяйки Италия под миниторинга на Международния валутен фонд, без обаче да вземе решение за нови финансови механизми, с които да не се допусне нова световна рецесия, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отивам на борсата, няма работа. Отивам в бившата работа, нямали работа и не им трябват хора. Обикалям по фирмите, не търсят работници. Къде я тази пуста работа?Добре, че обезщетението при безработица върви...засега.
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като са толкова бедни българите, защо в БГ Мама масово твърдят майките, че си имат вили и коли? Бедни, пък с вили, айде де! А пък купуват дрехи втора употреба. Нали пестят за Мерцедес на лизинг.
89
1
 
3
 
! Отговори
умник преди 12 години
абе вие на кой свят живеете, няма работа за всички. всички безработни ли са мързеливи, даже и онези 25 процента в испания при които 25 процента половината са под 30 год. системата не работи. растеж е равно на печалба, не може всички да печелят, значи трябва някои да губят. само че процента на губещите е по голям и печелившите са. от първо теглене, германия франция и сащ. как се отварят нови пазари. с демокрация, първо изт европа сега и арабите. и те ще карат голф
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Искаш да кажеш, че хората в най-голямата икономика в Европа не живеят добре с ?3000 средна работна заплата, при цени като българските плюс безплатно здравеопазване? ХАХАХАХАХАХА!!! "----------------------------Само по това ти расъждение, виждам колко си неинформиран и слабо интелигентен. За теб живота е само ядене и някой *** на гърба и съм убеден че работиш за не-повече от 1000лв. дори това ти е много. Провери цени на имоти, данъци, и други разходни пера г-н ***.Или ела да живееш тук..
87
0
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Не е вярно , така се иска на управляващите , колкото мутрите СИКВИС от прехода бяха "каубойци на капитализма и свободното предприемачество " , нямаш си и на идея на какво са способни руснаците само и само да запазят властта си - жалки душици , не дълбоки ,а жалки.
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми ние 2001-2005 преди да влезем в ЕС по-добре си бяхме икономически.
85
0
 
2
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Така е, има много прости сервитьорки, които си удържат от рестото. Иначе аз давам бакшиш, но на усмихнати, ведри момичета, не на някакви навъсени прости селянки и темерути.
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Маргарита Попова (Бокова)
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Факт е, че българите сме си мошенници - всички от сервитьорките до министър председателя са мошенници, кой голям, кой по-малък.
82
1
 
2
 
! Отговори
Vidin до 82 преди 12 години
А ако е селянин като теб?
81
2
 
6
 
! Отговори
Илко преди 12 години
Всеки трябва да започне работа, а не само да пише коментари. Това са усилията, които трябва да положим, за всеобщото добро, и като цяло манталитета трябва да се промени в тази насока, а именно работа в екип за по-доброто на един народ , а не всяка една отделна личност- собствена независима република.
80
2
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Тебе ,тебе трябва да те на ....... т,ама с един пьт няма да стане ,повечко трябва особено ,ако си шоп !
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честито на новата вицепрезидентка - Маргарита *Попова (Бокова)!!!
78
0
 
1
 
! Отговори
простъо преди 12 години
на нас ни трябва ЕС само заради такива като червените *** и техният вожд Борисовски. поне ЕС да ги спира да строят лагери и да ни избиват. но бат ви Бойка не е ***, реши да направи цяла България на лагер. да е жив нашият вожд
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честито на новата вицепрезидентка - Маргарита Петрова (Бокова)!!!
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вальо Златев и Цецка Бориславова ще спасят Еуропата от кризата. хухахаха
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да се оженя за жена от родовете Рокфелер или Ротшилд?
74
0
 
4
 
! Отговори
до 56 просперитет? преди 12 години
Много точно !. Изпълнили сте ала бала изисквания и други глупости . Били сме троянския кон в Европа .? Пак се пита КОЙ Е ТРОЯНСКИЯ КОН В ЕВРОПА (малко по на Юг) ?! С , да Ви е честит гръцкия рунтав *** за ЕС. 10 години ще викаш на баба си .
73
2
 
4
 
! Отговори
кандидат-евреин преди 12 години
Как мога да стана евреин? Трябва ли да платя някакви пари на Израел? Или пък да дам жена ми на някой евреин да я наебе? Или пък мен да ме наебе някой евреин? Как?
72
1
 
2
 
! Отговори
ko40 von selo преди 12 години
kakav *** trqbva da si da si zatriva6 semeto, drugario Borisov vojd na politi4eskite mar6i