Британски войници насилвали 10-годишни в Афганистан

Военнослужещите ги накарали да се опипват, за да снимат
Обновена: 18 яну 2012 15:10 | 18 яну 2012 13:08,
71
Британски войници насилвали 10-годишни в Афганистан
Снимка: архив Reuters

Двама британски войници са арестувани за сексуално насилие над десетгодишни деца в Афганистан, пише вестник "Сън".

Обвиняемите са принудили момче и момиченце да се опипват един друг. Войниците заснели децата и после показали записа в поделението си.

Още по темата

Британският премиер Дейвид Камерън заяви, че е "дълбоко шокиран" от случая.

Източници от британската армия твърдят, че случаят не е единичен и двамата войници са направили два подобни филма.

Военните обаче все още уточнявали дали става въпрос за сексуално насилие или просто за погрешно преувеличаване на проблема.

Досега не е имало друг случай на обвинения в сексуално посегателства над деца на британски военни нито в Ирак, нито в Афганистан.

Шокиращото разкритие идва на фона на скандалите в американската армия, заради гавра с трупове на талибани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: Афагнистан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 63 - Ти изглежда си интелигентен човек. Разликата между интелигентните и по-интелигентните хора е в това: В подобна ситуация, по-интелигентните обикновено СИ задават укорително въпроса: "По какво АЗ се различавам от тях?" - и си взимат урок за СЕБЕ си. Докато интелигентните обикновено ТИ задават укорително въпроса: "Че ТВОЯТ прадядо не е ли направил същото преди 500 години бе!?" - и се опитват да ТИ дават урок.
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея наркотици са им изяли главите вече се чудят какво да правят ! Пази божи никому такава участ дори и на най големите ми врагове !!!
60
1
 
4
 
! Отговори
До 61 преди 12 години
Не плюя по никоя нация. *** не искам да ги убивам, искам да учат поне до осми клас, да работят, да не раждат преди да са станали пълнолетни и да създават толкова деца, колкото могат те самите да изхранят. Когато обаче напиша такова нещо в коментарите към някоя статия, посветена на ***, тогава пишещите тук роми реагират така, като че ли предлагам да ги горят живи! Какво да правиш - етнопсихика! :)
59
9
 
2
 
! Отговори
до 64 , 65 преди 12 години
После качете видео, да се посмеем всички. Бой трябва, не опипване.
58
3
 
0
 
! Отговори
60 преди 12 години
Сигурен ли си, че можеш да го направиш безнаказано, ***? :)) Да ти дам ли координати?
57
2
 
2
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
По голямо *** от тебе имали . Баща ти ако е знаел че ще излезеш такова *** щял е да ти изхвърли във тоалетната а не на *** във утробата. Ако си до мене ще ти опипам един във десятката *** такъв
56
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 58 - а по какво любимата ти Турция се различава от тях? Вероятно разчиташ на късата памет на българи, гърци, арменци, сърби и сега кюрди?
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въобще не ми ги давате за пример Британците,ама въобще!!!
54
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100% от тези, които плюят америте и англичаните, са готови да горят живи ***, така че не ми се правете на големи хуманисти.
53
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно как разбраха, че са ги накарали да се опипват? А не е ли възможно просто да са заснели две опипващи се ***.
52
3
 
19
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Ако това беше най-лошото, направено от тия англо-американци на тези хора, аз щях да ги обявя за ангели! Щастливи сме, че Пентагонът няма смелостта да публикува всичкият наличен видеоматериал, конфискуван от военнослужещите там!
51
4
 
30
 
! Отговори
1 преди 12 години
Англичани и американци са най-долните нации по отношение на морала и първи по лицемерие в света! За пари и имперски амбиции са готови на всичко - за тях човека не съществува, само пари и източване на национален ресурс. Където са стъпили, всичко е опоскано до дъно.
50
2
 
3
 
! Отговори
солджер преди 12 години
Свободен цитат на някой си: нека наложат тежко наказание за виновните, никой не оправдава издевателствата. За останалите - войната е гадно нещо, млъкнете и живейте с това.
49
2
 
10
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Независимо от това, дали коментара ми ще бъде одобрен или не, аз лично смятам, че на тази основа са изградени основанията и мотивите на народите от редица ислямски страни, склонни към извършване на терористични актове за отмъщение,както и, че считат тази форма за приемлива и богоугодна. Подобни гаври (онзи ден ставаше дума и за едни US пикльовци) са несъвместими ,с който и да е етнос и религиозна принадлежност.
48
3
 
20
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Това представляват вашите кумири. 20 години изпадате в телешки възторг и есктаз от несподелената си люов към Запада. От него, прочее, получавате само унижения и дълбоко презрение.
47
13
 
7
 
! Отговори
Педофил преди 12 години
А линк със видеото може ли?
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво правят английски и американски войници по целия свят ?Всичко това е наследство от политиката на Bush младши, които ще остане в историята като гробокопача на Америка и на Западната цивилизация като цяло. Колкото до англичаните - кризата и за тях тепърва предстои.
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това чака, всеки загубил война. Видяхме ги и нашите в Ирак, колко им е акъла. Затова, когато дойде времето, удряйте здраво.
44
4
 
17
 
! Отговори
ha преди 12 години
Пак няма да има наказани!
43
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Незнам кой е големия моралист ама когато в някоя чалга-дискотека в нашето неотдавнашно минало от преди 2-3 години поредната секс бомба с тонове силикон и оскъдно облекло почне да припява на 12-13 годишни да и го набутат това какво е?Културно мероприятие?Най-гледания клип в БГ е на травестито хомосексуалист който демонстрира мъжка любов.10 годишни дечица полюшват дупенца в ориентало-*** ритми под одобрителния поглед на тати и мама които вече са на по 2 литра наливен боздуган.Някой шокиран?