Убедителна победа за Путин

Той е получил 61.86% от гласовете срещу 17.76% за Зюганов
4 мар 2012 20:15,
523
Убедителна победа за Путин
Путин печели убедително. Снимка: Reuters

Сегашният премиер на Русия Владимир Путин уверено води на президентските избори. След обработката на 15,52 процента от заключителните протоколи на избирателните комисии той получава 61,86 процента от гласовете, съобщи Централната избирателна комисия (ЦИК), веднага след като бяха затворени и последните избирателни секции в Калининградска област, предаде ИТАР-ТАСС.

Втори след Путин е лидерът на Комунистическата партия на руската федерация Генадий Зюганов със 17,76 процента.

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски е получил доверието на 7,93 на сто от гласувалите, а бизнесменът Михаил Прохоров - на 7,57 процента. След тях с 3,69 процента се нарежда лидерът на "Справедлива Русия" Сергей Миронов.

Ръководителят на предизборния щаб на Путин - Станислав Говорухин, заяви днес пред журналисти, че на 5 март няма да започне "Руската пролет".

Още по темата
 "Мисля, че това не е реално", каза Говорухин, цитиран от ИТАР-ТАСС, отговаряйки на въпрос на журналист доколко е реално веднага след изборите в Русия да има нещо подобно на "Арабската пролет".

Говорухин каза, че днешните президентски избори са "най-чистите и най-прозрачните избори в Русия", предаде БТА.

По предварителни данни активност на гласоподавателите на днешните президентски избори в Русия е била 63,37 на сто.

Изборите за президент на Русия изцяло отговарят на международните стандарти, обявиха днес представители на групата независими международни наблюдатели на брифинг в Международния информационен център, предаде ИТАР-ТАСС.

"Изборите изцяло отговарят на международните норми. Никой от нас не може да се усъмни в честността на изборите", казаха наблюдателите.
 


 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги съм знаел, че българския народ е глупав и наивен, но тази вечер привържениците на путин надминахте очакванията ми :)сигурен съм, че сте искрени в радостта си, като деца.Такъв народ е обречен на бедност. Жалко.
328
3
 
2
 
! Отговори
Cirk Edinna Russiq преди 12 години
Изнесе новоto si представление -Избори bez izborei:Ртез са злета кат севернокорейците :)
327
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
западната пропаганда - ни вопъл, ни стон
326
4
 
2
 
! Отговори
до 423 преди 12 години
Наистина ще става мазало днес, ама не в Русия, а в твоята кратуна понеже ще е под въздействието на тежкия махмурлук. Спри алкохола, стига ти за днес!
325
5
 
4
 
! Отговори
до 425 преди 12 години
Целия свят? я се успокой малко !
324
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Путин е Бог и братята Кличко са негови пророци!
323
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очертава се кошмар за Руския народ престоят размирици тези изборни резултати нямат нищо общо с реалноста от утре ще става мазало.
322
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО на РУСИЯ!! Дано скоро и ние имаме такъв политик, които да милее за родината си и да не е предател, чужденец, завърнало се юпи, масон и тем подобни на нашите политици. И не давайте акъл на руснаците как да живеят, ами да си погледнем нашата *** и какви хубостници хрантутиме 23 години
321
5
 
10
 
! Отговори
до 398 преди 12 години
Пети март - начало на нов по-добър свят.
320
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От толкоз новини за другаря Путин днес се лишихме от клюки за любимите ни американски герои: мъжагата Пит, оон-доброволката, режисьорка, осиновителка Джоли, сънародничката й баджаначка Анистън, братчедката на Обама Бионсе и дебело-късокраката Кардашиянка. Сън ме не лови. Само Мадона е кратка утеха.
319
3
 
1
 
! Отговори
istinata преди 12 години
413 ama ti se kara nov iak mercedes i da ti *** vseki den razli4na *** nali????jivee ti se na plaja.ostavi gi ti duhovnostite.parite ne sa tolkova gadni kogato gi ima6 v pove4e
318
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
благодарение на тоя и подобни Русия е пред гражданска война. Платените *** да не драскат квото им дойде, щото видяхме за 45 години, не че сега е различно там, в какво ни превърнаха руските миризми...
317
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЪКРУШИТЕЛНА ПОБЕДА НА ПУТИН! ПУТИН МИНАВА 71%. СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯТ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ, ДА ЖИВЕЕ ПУТИН, ДА ЖИВЕЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ!
316
1
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
4092 Тимотей 3:16Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата;не лошо да прочетеш Даниил - да видиш кой как го казва - в откровение също има много писано - Библията е една цяла, взаимосвързана книга -Бог е говорил хиляди години на хората какво ще се случи.
315
3
 
16
 
! Отговори
българин преди 12 години
Русия е бич в божиите ръце, за да накаже консуматорското,изцеждащо земята, бездуховно, безнравствено западно общество, което си заслужи ролята и етапа в еволюцията на земята, ред е да отстъпи на следващите духовни поколения, които на първо място няма да постовят цел- пари, пари, власт, жажда за къщи, коли и други непотребни дранкулки
314
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай запада Кличкооо. (Макар че са украинци....) Снощи малкия брат преби като куче поредната нахъсана черна мускулеста *** от запада(Франция) претендент за пояса.
313
5
 
7
 
! Отговори
БРАВО !!!!! преди 12 години
ДОЛО ЦИОНИСТКОБАНКЕРСКАТА -КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ ПОДКРЕПЯНА ОТ САТАНИНСКА АМЕРИКА ( И ТАМ ИМА ДОБРИ ХОРА ) !!!!! БРАВО И ЧЕСТИТО :)
312
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кошмарите на Америка и Европа придобиват застрашителни размери!
311
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, Томас, що все те влече към стария завет? Наблягай повече на Новия, стига с тия старозаветни пророци. По-добре го е казал Св. Йоан Богослов в Апокалипсиса
310
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
402Лелеее! Пич! Американофилите така ли пишете бе! Малееее! Много ги тачат в Ирак американците, дето *** по сто на веднъж сега по атентати, а американците им крадат петрола:))))! А в Афганистан ако не знаеш сега ги гонят с камъни, след като запалиха Корана:))) За т.н. "арабска пролет" няма да пишем хайде от мен да мине:)) Там американците нямат намеса!:)