ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас

Израелски доброволци събират останките на загиналите
Обновена: 19 юли 2012 08:28 | 19 юли 2012 08:28, Петя Славова
68
ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас
Снимка: Булфото

Израелският министър на отбраната Ехуд Барак е обсъдил с американския си колега Лион Панета атентата в Бургас
срещу израелски туристи, предаде ДПА.

В телефонен разговор двамата са говорили за възможността за съвместно разследване на американското ЦРУ и израелските служби Мосад.

Същевременно в телефонен разговор с Бенямин Нетаняху, американският президент Барак Обама е изразил съболезнования за жертвите на нападението и е обещал да предостави всякаква необходима помощ за изправянето на виновните пред съда.

ДПА съобщава още, че Израел е изпратил в България доброволци от неправителствена религиозна организация, която се занимава със събиране на човешки части след терористични атентати, защото според еврейските религиозни закони цялото тяло на покойника трябва да бъде погребано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
25
 
! Отговори
ДИ преди 11 години
Евреите се подкрепят и държавата им плътно стои зад тях. Тези които казват, че не им пука за тях са с болни мозъци.
31
10
 
12
 
! Отговори
за България преди 11 години
ястреб, дано намерят турки паспорт и да изравнят скапана ти турция. ти си срам за човечеството
30
2
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Моля ви дори и наум не си го помисляйте.Моля ви.Бог да пази България.АМИН
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Непознат Принципно трябва да се съгласуват с нашите органи, но нека бъдем честни:МОСАД и ЦРУ някой да е чул някога да съгласуват разни неща с трети страни ?!Те ако не съобщят, че ще правят разследване ние едва ли ще разберем като цяло ... Не случайно спрягат Израелските Тайни Служби - МОСАД за едни от най-добрите...
28
6
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Ти добре ли си ??? Мислюлмани и мир са несъвместими неща.
27
9
 
9
 
! Отговори
за България преди 11 години
това е много голяа трагедия. но няма да е и последна. огледай те се около вас, колко много араби има. на всеки ъгъл. Трябва да ги изселим всички, без значение имат ли БГ паспорт или не. просто да изчистим България от тази напаст.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще комуникират и ще разследват. Очевидно е, че МВР-то на ГЕРБ е абсолютно некадърно да се справи.
25
4
 
30
 
! Отговори
Незапознат преди 11 години
Не съм на ясно, но дали е редно две страни да си комуникират и да правят планове да разследват престъпление, извършено на територията на трета държава, без да я включват в сметките си!? Не трябва ли първо да изчакат нашите тикви да поискат от тях съдействие!? Нещо ми мирише тази работа. Дано не станем плацдарм на други страни, които хитро предпочитат да си разчистват сметките на чужда територия, за да не си замърсяват собствената!
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невинни жертви на световните порядки,на безсмислените противоречия и жестоката агресия.Защо най-разумното творение на природата върши най-неразумните неща.Започва се една луда надпревара на даване на съвети за сигурността на хората.А всички добре знаем ,че най-голямата сигурност е мира."Насилието ражда насилие".
23
3
 
30
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
25 - Ако правим паралел с 9/11 - намериха непокътнат саудитски паспорт в развалините на небостъргачите, и започнаха да бомбардирт Ирак и Афганистан. Предполагам, този път ще намерят непокътнат финландски паспорт, и ще почнат да бомбардират Сирия и Иран!
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом МОСАД ще разследват има лъч надежда да разкрият извършителите. ЦРУ няма да ги коментирам.Все по - интересно обаче става, защо никой не поема отговорност до момента. Обикновено веднага поемат.
21
9
 
44
 
! Отговори
тоталната глупост преди 11 години
Както е тръгнало, войната между Израел и Иран ще се състои на българска територия. Поради тоталната глупост на режима на пожарникаря!
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега Мосад и ЦРУ познайте какъв ще е резултата от разследването..
19
3
 
34
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Абе *** недодялън - има загинали, има множество ранени. Български гражданин също е загинал - шофьора на автобуса, а ти - ти си сложил ник "Яко" и говориш пак за политика и т.н. Осъзнайте се малко, има атентат, а те ми пишат "цецо е виновен", "тройната коалиция е виновна", "костов е виновен". Промити мозъци... Поклон пред паметта на загиналите и съболезнования към близките. Дано останалите ранени се възстановят бързо и без повече жертви. Иначе #3 е прав - ГДБОП най-много кафе да им носят.
18
10
 
3
 
! Отговори
аха преди 11 години
ами щом са те значи само на моренце ще дойдат - то другото е ясно , сам да се разследваш е малко тъпо , но на черно море много е добре ..... и тнт
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Па колко му е в багажното на всеки автобус да се свие по еднин полицай и да гледа кой какво оставя
16
2
 
3
 
! Отговори
Mr. Killer преди 11 години
Гълъб, да, в полето на научната фантастика остава варианта това да е дело на ислямисти, защото ще бъде първият път в историята на човечеството, ислямист да се самовзриви в името на 100 девици, нали?
15
11
 
11
 
! Отговори
хипотеза преди 11 години
И за този взрив ще са виновни тези от тройната коалиция, защото не са го предвидили и предотватили преди още три и половина години .
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпите форумни *** са на нивото на терориста. И те плюят срещу демокрацията и той с фалшиви US документи
13
1
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Много грешиш приятелю, България вече е страна в тази история - не може на нейна територия, да хвърчат нейни автобуси и тн., излиза така че никой не е в безопасност..