ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас

Израелски доброволци събират останките на загиналите
Обновена: 19 юли 2012 08:28 | 19 юли 2012 08:28, Петя Славова
68
ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас
Снимка: Булфото

Израелският министър на отбраната Ехуд Барак е обсъдил с американския си колега Лион Панета атентата в Бургас
срещу израелски туристи, предаде ДПА.

В телефонен разговор двамата са говорили за възможността за съвместно разследване на американското ЦРУ и израелските служби Мосад.

Същевременно в телефонен разговор с Бенямин Нетаняху, американският президент Барак Обама е изразил съболезнования за жертвите на нападението и е обещал да предостави всякаква необходима помощ за изправянето на виновните пред съда.

ДПА съобщава още, че Израел е изпратил в България доброволци от неправителствена религиозна организация, която се занимава със събиране на човешки части след терористични атентати, защото според еврейските религиозни закони цялото тяло на покойника трябва да бъде погребано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
20
 
! Отговори
Ив преди 11 години
ами като си нямаме собствена полиция да ни защитава нас гражданите а защитават само интересите на политиците хората ще си пращат техните разузнавания да решават проблема
11
2
 
24
 
! Отговори
Аналзатор преди 11 години
Проблема е в това , че службите отдавна не работят така както трябва. Въпреки че е имало предупреждение те са неглежирали проблема. ДАНС и в момента извършва своите икономически и др. анализи на база статии от вестници, а не реална и стойностна оперативна информация. Там са ги събрали само послушковци от село и отговорни некомпететници. Още преди годинаи половина писах че системата ни за сигурност е толкова зле, че който иска той не може да си вкара и взриви взривно устройство.
10
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсете бомбаджията на Позитано 20! Там са експерти по терактовете!
9
1
 
18
 
! Отговори
ах преди 11 години
Господи, какво се случи в България?!.... нашата малка и бедна страничка...
8
4
 
30
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Нямам коментар !!!Недоумявам само как така ще убиваш невинни , цивилни граждани - що за *** трябва да си !!!Недоумявам и как има хора който пишат такива отвратителни коментари за такава ТРАГЕДИЯ-вие сте не по-малки *** от тези който са извършили този терористичен акт !!!
7
3
 
21
 
! Отговори
един преди 11 години
Не мога да повярвам, че има такива коментари.Разбирам, че някои се правят на интересни и провокират с крайни мнения, но да иронизираш една трагедия е равносилно на нравствен инфантилизъм.А и тоя ***-Вола, ама той наистина не е добре.Той изпитва задоволство само когато се случи нещо негативно.И*от безподобен!
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, всички знаем, че си гербер... няма нужда да го подчертаваш повече!!! Бог да прости и приеме загиналите!
5
28
 
22
 
! Отговори
Яко преди 11 години
Няма какво да разследват ЦРУ и Мосад...Истинският атентатор в България е безхаберието на Тиквата и на разните Тиквопоклонници, Фидосоиди и Цецорасти...
4
10
 
31
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
Сега вече няма как да не намерят взривно устройсво с надпис на него "Произведено в Иран". Дори е вероятно да намерят и писмо, собственоръчно написано от Ахмединеджат и адресирано до атентатора!! ;-))Добре, че съм тревопасен фъркат шаран, че си имам оправдание да вярвам на какви ли алабализми!!
3
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да идват и да разследват, че нашето МВР, ДАНС, ГДБОП и т.н. стават само за това да слухтят и репресират собствения си народ.
2
10
 
32
 
! Отговори
бг преди 11 години
Да си разследват и да се оправят. България не е страна в този конфликт.
1
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е,как тези бе,ние ще се оправим с приятелите ни от дюнерите