Мит Ромни се върна на работа

Край на скуката - бившият кандидат-президент влиза в борда на Mariott
4 дек 2012 22:07, Бойчо Попов
27
Мит Ромни се върна на работа
Мит Ромни вече няма да скучае. Снимка: Ройтерс

Край на скуката - бившият кандидат за президент на САЩ Мит Ромни от Републиканската партия отново се върна на работа. Ромни става член на съвета на директорите на компанията Mariott International, която управлява мрежа от световноизвестни хотели, съобщи Ройтерс.

Компанията очаква с нетърпение отново в редиците си "хитрия и независим Ромни, който е запознат с нуждите и възможностите на нашия силно фокусиран върху конкуренцията бизнес“, се казва в изявление на компанията, цитирано от Ройтерс.

Досега Ромни е бил член на борда на директорите на веригата на два пъти. Първо той е участвал в ръководния орган между 1993 и 2002 г., а след това - от януари 2009 г. до януари 2011 г., когато напуска поста си във връзка с кампанията за президентските избори в САЩ.

На 6 ноември Ромни загуби надпреварата за Белия дом срещу настоящия президент Барак Обама и след това се оттегли от публичните изяви.

Hidden FieldWashington Post писа, че бизнесменът скучае и е депресиран. Той е прекарал последния месец в дома си в заможния град Ла Джола, Калифорния, пишейки електронни писма на своя iPad до влиятелни приятели, които понякога наминавали да го видят.

Бащата на Мит - Джордж Ромни, е дългогодишен приятел на основателя на Mariott Джон Уилард Мариот, и всъщност Ромни е кръстен на него - пълното име на републиканеца е Уилард Мит Ромни. Самият кандидат-президент се радваше по време на кампанията си на финансовата подкрепа на двамата наследника на Джон Мариот – Бил и Ричард, които са сред най-богатите американци.

Още новини за световната икономика четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МИТКО *** ХАХАХАХА
21
0
 
1
 
! Отговори
много сполучливо преди 11 години
Я пробвайте в youtube да напишете следното за Мит Ромни, много, ама много сполучливо се е получило с парчето на Еминем :) - The Real Mitt Romney | Eminem Remixyoutube
20
1
 
0
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Бях гласувал за него.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Връща се където му е мястото, да осигурява нови безработни, да изпразва пенсионни каси и фондове, да се доунищожи средната класа не само в САЩ, но докъдето стигнат мръсните им ръчички и цялата вина да се хвърли после на демократите. И най-хубавото е, че след 4 години янките ще си изберат същото чучало като Буш, да ги спаси :)
18
2
 
7
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
И айде стига вече с тия ротшилдови, юдеохазари, илюминати, масони и всякакви други рапони, че нас нормалните хора ни заболяха главите да ви четем болните фантазии!
17
0
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
Аз от тази статия разбрах, че работата на мистър Мит Ромни е да бъде син на баща си...Ако беше българин досега да сте обвинили и него и системата в шуробаджанащина. Иначе това е класика при републиканците в САЩ - да си препредават привилегии от поколение на поколение, че и да го наричат желание за поемане на отговорност в името на патриотичното бъдеще на Америка. Няма по-големи наглеци от тях.
16
0
 
6
 
! Отговори
боби преди 11 години
Кахърен бях сега като се е върнал на работа вече съм по спокоен.
15
2
 
6
 
! Отговори
До15 преди 11 години
Щатите не са го"объркали" и то никак!От20 години живея тук и никак не е объркано!Ако си в България ти пожелавам до го объркате там поне като тук!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toia Rum4o, e s inteligentnost na room service-bakshish nesto si. izdignat ot crkvata si, mrazest 4ast ot horata nezavisiomo kakvi sa i bezumno vliuben v ironi4nata si mutra.
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обама е в пъти за предпочитане пред който и да е републиканец. Черен, жълт, или розов, все ми е тая. И понеже много обичат да делят гласоподавателите на черни ии бели. Защо тогава ВСИЧКИ нормални щати, които стават за живеене и се предполага, че и хората са по интелигентни гласуваха за Обама? Защо при младите 60-70% са за Демократите, а при +55 годишните е обратно за Ромни? На другите избори демократите ще спечелят още по убедително!
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мормона да поче да си плаща данъците, а къде ще "работи" не ме интересува.
11
1
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
Paris Hilton da se kandidatira za Durjaven Sekretar.
10
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
Boiko Borisov da ne e priel stroej na Marriot v Bulgaria?Pod natiska na Obama,"politi4eski" "vrag" na Mit Romni.
9
4
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
Mit Romni i Barak Obam sa ot edin dol zionistki drenki.
8
1
 
8
 
! Отговори
bg преди 11 години
Po-prestijno shteshe da bude ako beshe po4nal rabota v Gazprom.
7
6
 
10
 
! Отговори
bg преди 11 години
Mit Romni da 4isti hotelskite stai za arabskite emiri.
6
8
 
11
 
! Отговори
Живелия 6г. в САЩ преди 11 години
Mariott в САЩ са религия!
5
1
 
13
 
! Отговори
sawall преди 11 години
La Jolla се чете Ла Хойа, защото е на испански. Бил съм в градчето един път (е, не в богаташката част...)
4
5
 
8
 
! Отговори
Лелее преди 11 години
До Жалко А такива като тебе- с лопата в главата, ама на остър ръб, веднъж...
3
1
 
17
 
! Отговори
Ник Чепа преди 11 години
И какво от това?!