Сбиване и кавги блокират работата на украинския парламент

Опозицията се опита да попречи физически на избор на председател
13 дек 2012 14:05, Елка Василева
10
Сбиване и кавги блокират работата на украинския парламент
Сбиване спря работата на украинския парламент. Снимка: Reuters

Заседанието в новоизбрания украински парламент се провали за втори пореден ден след избухнала кавга между депутати от опозицията и от управляващата партия заради избора на членове на парламентарното председателство, предаде Ройтерс.

Още по темата

Групи депутати се сбиха пред главната трибуна в парламента, след като опозицията се опита да блокира физически гласуването по предложената от управляващата Партия на регионите кандидатура за председател на парламента.

Сходни батални сцени се разиграха във Върховната Рада и вчера, когато опозиционни депутати обсадиха трибуната и осуетиха плана на управляващата коалиция да избере Микола Азаров за втори премиерски мандат.

Депутати от опозицията се скупчиха днес на трибуната тъкмо преди обявяването на вота за назначаването на кандидата на Партия на регионите Владимир Рибак за председател на парламента. Шейсет и четири годишният Азаров наблюдаваше смаян мелето. Заседанието беше отложено за по-късно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Anton преди 11 години
ima li go v youtube che mi se gleda WWE LIVE :D
9
1
 
2
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
По-лошото е,че скоро ще гръмне революция в Украйна,заради новите избори,защото е безпредел.......Там времето е спряло когато беше при нас 1994-1998..
8
0
 
2
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Снимката е за награда:)))))Забележете- този,който е предизикал боя е долу и се смее:))) да..смее се на този правия..Кличко е далече в десния ъгъл)))Картината е от 21век и се нарича истината:))))Долу победения се смее(това говори за супер увереност и това,че е успял да предизвика агресора).Правия е във вихъра си,но ще загуби доверие на много хора с агресията си и това е вид малка победа,затова се хили долу победения:))))))Това е нормално да има пердах в украинския парламент,за съжаление ..
7
0
 
8
 
! Отговори
Ben Gan преди 11 години
Как ще стане сбиване в нашия парламент? Бойко има черен колан. Сер,,гея'' с дупе ли ще го плаши? Да не споменавам тежката артилерия - Фидосова!
6
2
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Като влезе Кличко вътре..."Ами той беше там, ама наблюдаваше отстрани и не се намесваше! Даваха репортаж.
4
1
 
3
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Абе не можем ли да провокираме един въргал и в нашия парламент. Те всичките си заслужават наместване на костите. Охраната ще спазва закона и няма да се намесва, защото няма право да прилага насилие спрямо народните избранници.
3
1
 
4
 
! Отговори
A1 преди 11 години
Малко подробности:Двама от депутатите на антиболшевишката партия "Свобода",явно купени от лакеите на Янукович,искат да му гласуват неговия кандидат.Останалите депутати от "Свобода" надушват тази измяна,и с мощни шутове изхвърлят предателите извън парламентарната зала.Нещо неясно,другари?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като влезе Кличко вътре вече екшъна ще е пълен.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спрат водката в парламентарното бар4е !