Поне 27 са загинали след стрелба в начално училище в САЩ

Най-малко 18 от загиналите са деца, стрелецът също е открит мъртъв
14 дек 2012 21:23, Миглена Иванова
112
Поне 27 са загинали след стрелба в начално училище в САЩ
Спешните екипи чакат на паркинга на училището. Снимка: Ройтерс

Поне 27 души са загинали в американския щат Кънектикът, след като мъж откри стрелба в началното училище Sandy Hook, предаде АП.

Най-малко 18 от загиналите са деца, уточнява информационната агенция, като се позовава на неназован запознат източник.

Стрелецът също е мъртъв, като тялото му е било открито в една от класните стаи. Мъжът е носел 2 оръжия.

Според информационната агенция стрелецът е 20-годишен младеж. Органите на реда все още не са обявили подробности за самоличността му заради продължаващото разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: стрелбаСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
1
 
! Отговори
Коко бийч преди 11 години
Трагедията е ужасна!По въпроса за забрана на оръжие- това никога няма да стане-защото е заложено в Конституцията..и не е up to nobody to change it ...защото ако сега някой реши че време да ни отнеме оръжието, утре ще реши да ни отнеме някои друг right...Вдругиден ден още някой да бъде shut down.....спирането на свободна продажба едва ли би довело до ликвидиране на престъпления от този род..
97
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 6:КИТАЙЦИТЕ,КОРЕЙЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ СА БЕЛИ ВЕ ***..... ВИЖ АКО ВИЗИРАШ ПОД ИМЕТО ЖЪЛТУРИ:ИНДОНЕЗИЙЦИ,МАЛАЙЦИ,КХМЕРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ТУКА СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ..... НО КИТАЙЦИТЕ,КОРЕЙЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ СА БЕЛИ НА ЦВЯТ!!!! ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО РАЗБРА САМО *** КАТО ТЕБЕ НЕ СА ХАХАХАХА
96
3
 
7
 
! Отговори
до 105 преди 11 години
Имаме деца, драги, точно затопва коментирам! Защото и нашите деца минават през същата машина за заглаждане на мозъците и унищожаване на ценностната система! Когато го изритам моя синковец от Каунтър Страйк, той ми вика, че само аз съм такъв, всички други бащи си го джиткали заедно с децата! А аз само се чудя, кога мултимедията ще стане такава, че с периферията да върви и касапска гумена престилка, за да не ти цапат кръвта и мозъла от отнесените от стрелбата глави новата китайска ризка.
95
4
 
11
 
! Отговори
american boy преди 11 години
Поне една добра новина - убитите са 26, а не 27 както се съобщава тук. И още нещо, тези от коментиращите, намиращи точно в тази нечовешка трагедия отдушник да излеят своята неприязън към САЩ трябва много сериозно да се замислят за статуса на собственото си психично здраве и ценностната си система.
94
1
 
3
 
! Отговори
Жони преди 11 години
И този е гледал много батман, "шедьоврите" на Нолън!
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да повярвам как изобщо можете да пишете размишления - нищо от тези факти не е интересно!!! Ако някой от вас има дете едва ли ще си позволи да философства. Това е най-ужасното нещо - отнема ти смисъла да живееш. Бог да прости невинните душици и да даде сили на близките им!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До а-TOGAVA - NE, NO SLED 1989 IMASHE MNOGO INFORMACIQ
91
0
 
7
 
! Отговори
до 98 преди 11 години
.... а през същата година България изнесе 40000 компютъра за Япония... хаха!Убитите в Студентски град при въпросния инцидент са 8, главно виетнамци. По същото време янките във Виетнам убиваха по 8000 дневно!Ето това е по-интересно:"От 1982 година насам в САЩ са извършени най-малко 61 масови убийства. За масово се смята убийство, при което са убити най-малко четирима души."Това прави по 2 масови кланета годишно!
90
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да има такава повтаряемост на такива случаи, значи явлението е обществено, а не личностно. Нещо в системата в САЩ е сбъркно щом произвежда такива *** и психопати. Навсякъде има болни психически хора, но в САЩ избива на насилие.
89
2
 
6
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Got in a little hometown jam So they put a rifle in my hand Sent me off to a foreign land To go and kill the yellow man Born in the U.S.A...
88
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Масовите убийства в САЩ, подобно на това в основното училище в Кънектикът, са се превърнали в обезпокоително повтарящо се събитие в живота на Америка, коментира радио Гласът на Америка.При последната атака въоръжен мъж уби най-малко 26 души, включително 20 деца, в основно училище в североизточния щат Кънектикът.През юли въоръжен младеж откри стрелба пред киносалон в Колорадо и причини смъртта на 12 души. Месец по-късно ветеран от армията уби петима мъже и една жена в сикхски храм в Уисконсин
87
2
 
11
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
98, какво да се говори - това беше един случай преди 40 години! И се случи след като убиецът беше гледал няколко пъти "Кръстникът" на голям екран. Представяш ли си - комунистите пускаха и такива филми по кината! След клането свалиха филма и после го пуснаха с изрязани сцени на насилие.Американците обаче не се кефят, ако няма реки от кръв във филмите си! Затова и измислиха специален жанр - хорър, където малките американчета се учат да убиват по възможно най-касапси начини...
86
6
 
8
 
! Отговори
а преди 11 години
На 25.12.1974 г. едно момче *** 17 г.в София уби 16 души в студентско общежитие, на за това не се говори.
85
0
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Голяма трагедия хора! Бог да прости невинните душици. Когато психически болни хора свободно имат достъп до оръжие - това е резултата. Съшото може да се случи във всяка държава, Норвегия държи печалния рекорд. Няма защо да ни плашат с края на света - той вече настъпи, щом избиват невинни ангелчета!
84
3
 
2
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Ако искате да спечелите накой долар от интернет посете: pari-ot-internet-web.alle.bg/
83
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един нормален ден в САЩ. Имат наистина много странна мечта краварите , трудна за разбиране от нас Европейците.
82
7
 
7
 
! Отговори
dark elite преди 11 години
imperiata gnie
81
7
 
35
 
! Отговори
но комент преди 11 години
Жалка страна с полудели от стрес хора.
80
3
 
19
 
! Отговори
но комент преди 11 години
Светлия пример за цялото прогресивно човечество-САЩ.дето за всичко ни е пример и поука едва ли не.Където хората изтрещяват един по един от стрес и напрежение.Мерси, казвам аз на такъв пример.Който иска-да се качва на самолета и да отива.
79
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я оня Брайвик има последователи !