Чакат милиони българи и румънци да залеят Великобритания

Предупреждението е на лидер на евроскептична британска партия
Обновена: 24 дек 2012 13:18 | 24 дек 2012 13:17,
486
Чакат милиони българи и румънци да залеят Великобритания
Найджъл Фарадж. Снимка: Ройтерс

Великобритания ще бъде наводнена от милиони българи и румънци само след една година. Това  предупреждава лидерът на евроскептичната Независима партия на Великобритания Найджъл Фарадж, цитиран от британския вестник Daily Star.

Фарадж се опасява, че половината от 29-те милиона източноевропейци, които ще могат да имигрират в Обединеното кралство след отпадане в края на 2013 г. на ограниченията, които са в сила сега, ще се възползват.

"Отварянето на вратите за 29 милиона румънци и българи ще се превърне в огромен проблем. Ако аз бях българин, вече щях да си събирам багажа, тъй като 46% от населението на тази страна живее в бедност. Не относителна бедност - концепцията на премиера за бедност е да не притежаваш два джипа - а истинска бедност", обяснява Фарадж.

Daily Star посочва, че неговата партия, която е за излизане на страната от Европейския съюз, се очаква да отнеме хиляди гласове на консерваторите на следващите избори. Допитвания до общественото мнение показаха, че партията на Фарадж ще измести либералдемократите на Ник Клег като третата най-голяма партия.

Има също така очаквания, че някои от депутатите на Консервативната партия се готвят да избягат при него, тъй като са все по-недоволни от позициите на премиера Камерън за Европа.

Вестникът припомня, че лидерът на лейбъристите Ед Милибанд неотдавна призна грешките на партията си за имиграцията. Лейбъристите предвиждаха не повече от 15 хиляди поляци да имигрират във Великобритания след присъединяването на Полша към ЕС. Полските имигранти обаче наброяват в момента над 600 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
3
 
0
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Заглавието на статията е неправилно!Трябва да е следното:"МИЛИОНИ *** ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ.......":)))))))))))))))))
367
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 11 години
До 20-30 години тази държава ще се прекръсти на Индия 2 или Пакистан 2. Белогъзите англичанчета ще трябва зорлен да станат мюсюлмани щото вече ще са малцинство. На центъра на Ситито ще има и джамия.
366
0
 
5
 
! Отговори
пешо преди 11 години
НАЛИ ТЯХНИЯ ПРИНЦ СЕ ОЖЕНИ ЗА КАМИЛА.И СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ. ***-
365
0
 
19
 
! Отговори
NO !!! NO!!! NO!!! преди 11 години
:))) Kakви милиони бълнуват тия та ние сме 6 милиона само...Дреме ми за тези депресанти! Тук трабва да си оправим икономиката и сме номер 1СТРАНАТА НИ Е РАЙ! 4 сезона и море... ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА МЕНТЕ!
364
0
 
12
 
! Отговори
666 преди 11 години
Хич не сме ви умрели за депресиращата страна.Страна на пияници, емигранти талибани и надути местни със самочувствие без покритие.Братчеда изкара 3 години в някакви хотели като след разходите за транспорт,квартири ,сметки и храна оставали по-малко от 100 паунда. Щеше да се връща ,но го светнали за круизни кораби и сега е доволен, не ще да чуе за Англия.
363
0
 
10
 
! Отговори
Шуменец преди 11 години
Другари англичани.Не се страхувайте.Миналата седмица официално станахме по 7 млн. жители,като малко над 2.2 млн. са пенсионерите.Малко хора останаха да пазят селата и много хора се преселиха в София,така че не се страхувайте от нас.Румънците не знам как са,но едва ли и от там ще се преселят милион човека. :)
362
0
 
4
 
! Отговори
МОР преди 11 години
Фарадж ?! Не е ли от арабски произход тази фамилия ? Да не би някога, някой миризлив ориенталец да е опрашил незадоволената прабаба на този "националист" и той сега да пази местата за нови *** "пакита".
361
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Не искам и да чуя за тъпия остров, там е фрашкано с корнуолски апаши, дъжд и мъгли! Пияници, безделници и изперкали комплексари!
360
0
 
3
 
! Отговори
Ник Грифин преди 11 години
Ще спечелим ние, националистите и ще гоним *** от Острова!
359
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спокойно,ще дойдат предимно *** !
358
0
 
21
 
! Отговори
gyzove преди 11 години
То там е такава смрад от всякакви изме*ярски племена,че ако българи и румънци отидем ще им облагородим нацията...Да,ама им се ще само.
357
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Англичаните страдат от параноя.Да им изпратим малко психиатри да ги излекуват срещу съответното добро заплащане.Да не би ние по-малко да страдаме от пияните им сънародници,които вилнеят през лятото на морето,а през останалото време и по къщите си закупени на безценица в безлюдните ни села.
356
2
 
14
 
! Отговори
откриите разликите ! преди 11 години
англичаните ще видят каква всъщност е реалността..*** не е Брад Пит ,а въшлив ***.. не живее в каравана, а в колиба сглобена от кашони и ламарини, не преживява от боксиране ,а от джебчииство, телефонни измами , обири по домовете и в по-безобидните варианти - просия и "бране" на жица , знаци , шахти и всичко,което може да се върне за пари. Ще видят и разликата с техните брадчеди Индииците,които учат и повечето са лекари и професори в ЮК..докато нашите Убавци не се поддават на обучение
355
1
 
7
 
! Отговори
ха-ха преди 11 години
Да не се притесняват англичаните, 2014 г. отварят работния пазар Германия и Холандия и там ще отидат много българи и румънци.
354
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До лондонския ***!Добре, че са емигрантите та да ви облагородят малко извратените гени, че 20 века само по брат'чедска линия се опрашвате!
353
1
 
11
 
! Отговори
Бай Мангал преди 11 години
Ей ся слид новъ гудина сас Айшету и братчеда Асан ши стягами куфарити и айдеее към Лондун!Казват чи там ималу многу джилязо за крадини...
352
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мдааа, за надутите пуяци представата за *** е Брат Пит ,който се боксира и живее в каравана (филма ГЕПИ)...... сега ще се наложи да се сблъскат с реалността , и Лондонското Сити да осъмне без един капак на уличните шахти. Ако 6-те милиона Българи ,които останахме съберем благотворително парички за изселването на милион ***...ще стане такъв живот ,че само си викам ДАНО.
351
0
 
8
 
! Отговори
ан преди 11 години
До ВарненецГлей го па тоа.Къде виде софианци.от целия парламент има точно един сф.сички дойдохте от село и миришехте на крави.и си мислехте че сф.е чужбина.
350
3
 
12
 
! Отговори
a n преди 11 години
Бе четем и мислим.проблема им е не българите а ***..1976г.т.живков "внася"300 000 хил.*** от румъния,с цел прираст на населението и ги заселва в северна бг.обаче безработен *** не е имало!в ткзс или строителни войски и след 10 ч.сички в гетото.има 1 единствен случай в който *** е изнасилил бг жена в пловдив,след което властите нареждат танковвете да влезнат в гетото и от тогава нема пр.с две думи,взеха им на *** хляба и сега ние плащаме
349
2
 
3
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
НЯКОЙ *** СЛАГАТ В КЮПА КОМУНИСТИ ЖИВКОВ И РЕНЕГАТА КОСТОВ СТАНИШЕВ БОРИСОВ и.т. н.НЕ НИ ОБИЖДАЙТЕ1