В Бордо опразниха сгради от самонастанили се нашенци

122-ама от задържаните имигранти се съгласили да се върнат у нас
Обновена: 27 фев 2013 08:53 | 27 фев 2013 08:52, Елка Василева
53
В Бордо опразниха сгради от самонастанили се нашенци
Снимка: архив, Reuters

Полицията във френския град Бордо е опразнила две сгради със самонастанили се в тях над 350 лица, главно български граждани, съобщи вестник "Монд", като се позова на префектурата в департамента Жиронда.

Операцията, състояла се във вторник, е обхванала 226 души в едната сграда и 153 души в другата, която подлежала на разрушаване. Някои от обитателите на двете сгради успели да се изплъзнат от органите на реда, пише вестникът.

От задържаните имигранти 122-ама са се съгласили да се завърнат доброволно в България, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: ФранцияБордо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
5
 
! Отговори
уеиш преди 11 години
КВИ НАШЕНЦИ, БЕ БАТКА.... СИЧКОТО *** Е ТАМ...
46
1
 
0
 
! Отговори
Резил преди 11 години
О неразумни Юроде, защо се срамуваш да се наречеш Българин ...
45
1
 
1
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
браво!!! това е супер предложение!!!!
44
1
 
1
 
! Отговори
втрисан преди 11 години
а, нема такива работи - да си ги държат при тех, зер - либералнодемократични са и затова да не гоня ромските чада да си ги интегрират!!!ние не ги желаем тук там да са си при брижитбардо и нейните мечки, при френките и френците
43
1
 
0
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До BellinsonНяма начин, Bellinson, до 5 години ще сме ги емигрирали. Няма да им се вържем на франсетата.
42
0
 
4
 
! Отговори
OLI преди 11 години
KVI NASHENCI SA TIQ ***?
41
1
 
10
 
! Отговори
Ромолюб преди 11 години
*** нещастни са тия франсета, сеа ша им изпратя БХК да им натрие носа, как тъй ша ни гонят нас бе. Ний сме граждани на света. Ако искам да крада - ша крада, ако искам да работа-щша работа /ама надали/.Сега сериозно, тия могат да живеят само в гета, при тях който работи е *** и ***, който краде е на почит и уважение. Пък живота на другите за тях не струва и пукната стотинка. Те децата си уморяват от глад и ги държат живи само за помощите. познайте тогава колко ги е еня за вас.
40
3
 
20
 
! Отговори
Асан преди 11 години
Защо така бе братя французи?!?Къде отиде девиза "Свобода, равенство, братство" (Libert, galit, Fraternit) ?!?
39
1
 
25
 
! Отговори
Думата преди 11 години
Французите не искат да доизгледат, отрасналите с наши усилия кърлежовидни ***.
38
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** трябва вече да се контролират със закони!!! Спирате им социалните помощи, спира им се правото на глас, ако не са завършили средно. Започват да се гонят със закона и най-добрата мярка срещу тях е ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНИЯ ТРУД. В затвора и работа. Да чистят, да секат дърва, да режат, да чукат камъни ако искат. Все ми е тая! Да се научат да работят и закона да не им дава социялни за щяло и нещяло. Ще видите тогава колко бързо ще се "интегрират".
37
3
 
20
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Защото не са френски граждани. Набий си го в *** мислещо мозъче. Ти ги храниш, даваш им пари, плащаш им сметките, научаваш ги да крадат. ДА ТОЧНО ТИ и другите българи. И после Европа да се била оправяла. Това е наш проблем. И ако ние не го решим ще спрат свободното движение на българите САМО И САМО заради 1000 ***! Така че протеста ни изобщо не трябва да стихва, ами да продължава докато не си променим конституцията и докато не хвръкнат глави на политици и мутри!!!
36
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се отнеме правото за гласуване на хора, които: нямат средно образование, живеят на соц. помощи повече от 2 години или не плащат никакви данъци. Така *** ще престанат да бъдат "любим" електорат на нашите продажни политици. Също забрана на бракове между непълнолетни, както и никакви помощи за повече от три деца.
35
0
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
36 да ти кажа така на ухо...че тия приказки за ИНТЕГРАЦИЯТА на *** ме дразни яко вече...тия приказки се ползват от политиците и журналистите..всеки умен човек ЗНАЕ..че точно *** са хората които много лесно и бързо..се приспособяват (интегрират) и то на всякъде..стига обаче да имат "желание" ..а това Желание означава че трябва да имат някаква изгода.я парична..я материална ..бе да няма празно..другото са приказки
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да няма помощи за *** ако децата им не ходят на училище!
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** се самонастаняват като тука.А тука ако някой събере смелост да ги маха от местата, където са се натрапили, се надава вой до небесата от западните съветници и месните им агенти.Веднага се искат компенсации, безплатно жилище да им се даде и какво ли не ощеХа сега да видим Хелзингския комитет и други чужди агенти къде са?Да нададат вой, да искат Френското правителство да ги интегрира и най-вече - да им се даде всичко безплатно...
32
2
 
32
 
! Отговори
БГ преди 11 години
на какви се правите? Французите да интегрират ***, дето се роят тука, благодарение на българската политика? Въдим ги, хрантутим ги, да гласуват срещу 3 кебапчета, после - другите да се оправят с тях!
31
7
 
27
 
! Отговори
crab преди 11 години
А защо не ги интегрират? къде остана еманципацията, равенството, любовта към хората? :)
30
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе във Франция нямат ли си Френски хелзински комитет?Какво спят там колегите?!Защо не вземат мерки?!
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво означава "-Нашенци" при положение че цвета на кожата им е като на Индиец повечето от тях не говорят и Български език , за какви нашенци става въпрос не мога да разбера . Щъкат като *** из цяла Европа , излагат и държавата и народа
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам Бългрия накрая да ги признае за индииско малцинство и да им бере проблемите ЕСЕдна носна кърпичка държава 1 милион паразита!*** ходете в ЕС бре какво стоите тук.