Китай чете конско на САЩ

Остро ги критикуват за правата на човека
Обновена: 21 апр 2013 12:46 | 21 апр 2013 12:44,
184
Китай чете конско на САЩ
Снимка: Reuters, архив

Китай разкритикува остро отношението на САЩ към човешките права в отговор на доклад на Вашингтон за правата по целия свят, предаде Асошиейтед прес.

В доклад, публикуван днес в Китай, насилието с огнестрелни оръжия в САЩ се посочва като пример за нарушение на човешки права и се определя като сериозна заплаха за живота и сигурността на американците.

В документа се отбелязва още, че през 2012 г. американското правителство е продължило да засилва наблюдението на гражданите си и че политическите дарения за предизборни кампании имат прекомерно влияние върху политиката на САЩ.

Докладът е на информационната служба на Държавния съвет (правителството) на Китай и той до голяма степен се позовава на медийни съобщения, отбелязва АП.

В документа се отбелязва още, че има сериозна сексуална, расова и религиозна дискриминация в САЩ и че с военните си операции Вашингтон е нарушил сериозно човешките права в други страни като Афганистан, Пакистан и Йемен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъдете благодарни че не са ви напъплили тези *** . Елате и вижте в какво превърнаха Калифорния. Китайци , виетнамци и всякаква азиатска *** . Гледат тъпо и само са скатават от работа. Не съм видял нито един креативен от тях. Само крадат и копират .
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
69. МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СА ХОДИЛИ НА РАБОТА ВСЕКИ ДЕН В ПЕРИОДА 1878-1944 Г И НЕ СТАНАХА БОГАТИ ОТ ТОВА! И ТИ ЛИ ЗАПОЧВАш С БАСНИТЕ?ДЕТО НИ РАЗПРАВЯХА В 1990 Г? НАМЕРИЛ РОКФЕЛЕР ЕДНА ЯБЪЛКА НА УЛИЦАТА,ОБЪРСАЛ Я,ПРОДАЛ Я,С ПАРИТЕ КУПИЛ ДВЕ ЯБЪЛКИ. ОБЪРСАЛ ИМ ПРАХА,ПРОДАЛ ГИ. КУПИЛ 4,СЕТНЕ 8 ЯБЪЛКИ,ПОСЛЕ 1 КОШНИЦА,СЛЕД ТОВА 1 ЧУВАЛ ЯБЪЛКИ... АРЕ СТИГА С ТИЯ МОШЕНИЧЕСКИ НОМЕРА!! МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА РАБОТЯТ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО И НЕ ЗАБОГАТЯВАТ. САМО В ИМПЕРИИТЕ САЩ,БРИТАНИЯ И ДРУГИТЕ. ЗАЩО ЛИ ВСЕ ТАМ З
55
5
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Не съм фанатик просто съм живял там 5г. и съм обиколил целия свят източна европа ,западна европа и т.н., та съм в час кой къде и как живее, а ти сигурно си синче на номенклатурчици и не си ходил по-далече от панелчето и село!!
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по примтивна раза от азиатците. За тях отделния човек не представлява нищо. Единствената им сила е в броя им , подобно на ьлебарките. Те са най сериозната заплаха за човешката цивилизация.
53
2
 
8
 
! Отговори
lyudmil stoyanov преди 11 години
Четете между редовете!"Ако не можете да защитите нашите сънародници във вашата страна, ще дойдем ние да го направим!"
52
3
 
13
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Ами сигурно и в неделя работят!Кое им е богатото?Ипотикираната къща или пикапа за 12000$ модел 90 -теПълни *** с много претенции и див национализъм ,а ти бе мушмороко някакъв див фен-фанатик ли си им?Нещо 23 години аз само "операции" и мисии виждам и то се на места кадето има петрол.
51
2
 
17
 
! Отговори
За 67 преди 11 години
Не е вярно, че сега плащаме за спокойствието и справедливостта по времето на социализма.Сега плащаме за тъй наречената приватизация,наложена ни от Ващингтон в комплект със "светлия" капитализъм. Плащаме за ограбването на всичко което сами сме строили десетилетия наред. Маргарет Тачър наложи в Англия разграбването на държавната собственост за жълти стотинки и по тоя начин ограби труда на хората там. След това Рейгън и Буш ни наложиха същото разграбване на държавната собственост като в Англия.
50
19
 
7
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Амираканците са богати , защото ходят на работа и работят къртовски, а не като тебе цял ден да лежиш на дивана и да се чудиш кой ти е виновен ,че си луузар!! Политицити които ни ограбват вече десетилетия не ги избира САЩ , а ние!!! Съда който не вкара никой в затвора, подкупните митничари и чиновници и т.н и т.н. и т.н не ги избира САЩ, а пак ние!!!
49
0
 
8
 
! Отговори
до 666 преди 11 години
Я вземи прочети около 1900 година какви исторически събития стават в чайната!И после си даи сметка ,че те са яли бахура на Американци,Японци,Руснаци,Французи и Британци .. и няма да имат милост!
48
6
 
1
 
! Отговори
666 преди 11 години
до 51 прав си така е , аз не ги защитавам американците, не е добра така наречената демокрация, но просто няма нещо по добро, което да работи. за съжаление това е релания свят, няма справедливост. но няма и нищо даром, само сиренето в капана за мишки е безплатно. все някога и някой плаща , сега ние плащаме цената на "спокойствието и справедливостта" по време на социализма. истината е че трябва да се прозвежда и да се продава и колкото е по технологично това нещо е по-добре.
47
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХ ТУК НЯКОИ *** НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА И БЕДНИТЕ ИМ МОЗЪЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ АМЕРИКА Е БОГАТА ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЕДНИ. ЗАЩОТО ТЕ ОГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПАРИТЕ ТЕКАТ САМО В ЕДНА ПОСОКА. ОТ БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ КЪМ АМЕРИКА. ЗАТОВА АМЕРИКА Е БОГАТА,ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА БЕДНИ И ЗАТОВА ТЕ СА БЕДНИ,ЗАЩОТО ТЯ Е БОГАТА. НО НЯКОИ ТУК СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА К9ЯТО ОГРАБВА ТЯХНАТА СОБСТВЕНА СТРАНА. ЕГАТИ СМОТАНИТЕ МОЗЪЦИ. ВСЕ ЕДНО АЗ ДА СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЪСЕДЪТ МЕ КРАДЕ ПРИМЕРНО
46
1
 
13
 
! Отговори
emirates преди 11 години
ако всеки китаец се изпразни в океана, нивото на океаните ще се повиши с един метър и ще залее калифорния.
45
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХ ТУК НЯКОИ *** НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА И БЕДНИТЕ ИМ МОЗЪЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ АМЕРИКА Е БОГАТА ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЕДНИ. ЗАЩОТО ТЕ ОГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПАРИТЕ ТЕКАТ САМ9 В ЕДНА ПОСОКА. ОТ БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ КЪМ АМЕРИКА. ЗАТОВА АМЕРИКА Е Б9ГАТА,ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА БЕДНИ И ЗАТОВА ТЕ СА БЕДНИ,ЗАЩОТО ТЯ Е БОГАТА. НО НЯКОИ ТУК СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА К9ЯТО ОГРАБВА ТЯХНАТА СОБСТВЕНА СТРАНА. ЕГАТИ СМОТАНИТЕ МОЗЪЦИ. ВСЕ ЕДНО АЗ ДА СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЪСЕДЪТ МЕ КРАДЕ ПРИМЕРНО.
44
1
 
12
 
! Отговори
кетае преди 11 години
имайте предвид, че китайците могат да направят изкуствен човешки мост от азия до сащ по който ще могат да минат и да направят сухоземна инвазия на сащ
43
7
 
2
 
! Отговори
666 преди 11 години
do 999то аз дали съм *** или не , за теб никога няма да стане ясно, а да ти кажа и не ми дреме за мнението ти. но по начина на твоето писне е ясно ти колко си умен. да, китайците са изобретили много неща и са една най-древните цивилизации с много постижения още преди 4000-5000 години. само си представям колко напред щяха да се сега от останалия свят , ако не им беше натресен комунизма , както са работливи и съвестни .....
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ ли ?Две Аварчета-Дегестанчета им луднаха държавата ,а ако бяха 1 милион или 5 ?Нямате си на идея колко са глинени тея ел хамериканос.
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китай добре им го набиха в гъ.а на тъпите демократи и сега пяна им излиза от мутрите да се пенят хахаха ама на тях им дреме за вас бедняци,те пак ще са най а вие ще продължавате да злобеете и лаете от кочините си ама няма кой да ви чуе хахахах
40
7
 
5
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
САЩ са най-големите КОМУНИСТИ.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КОСТАС ЛИНКЕ 52Защото синко, е са решили - не са го нарпавили. така като гледам не се оплакват. Световни сили са, а ти можеш само да им пръднеш на оная работа.
38
1
 
29
 
! Отговори
до 666 преди 11 години
Не ги мразим заради ТЯХНОТО обществено устройство, а заради ЕКСПЛОАТАТОРСКАТА НЕОКОЛОНИАЛНА СИСТЕМА, КОЯТО ВЪВЕДОХА У НАС - спряха ни АЕЦ, нарязаха ни предприятията на скрап, изнасят ни златото без пари, искат да ни отровят земята със шистов газ, ИДВАТ ДА СИ "ПАЗАРУВАТ" БУЛКИ, а ние да ги обичаме ли? Съвсем нормално е да ги мразим и да чакаме удобен момент да им теглим ножа. Да не споменавам ОКУПАЦИОННИТЕ военни бази на свещената българска земя, които са НЕПОДВЛАСТНИ на българските власти.