Хванаха българи с метамфетамини в Германия

Дрогата за 1,5 млн. евро била в куфарите на нашенците и румънци
Обновена: 14 май 2013 19:10 | 14 май 2013 19:10, Елка Василева
15
Хванаха българи с метамфетамини в Германия
19,2 кг метамфетамини за 1,5 млн. евро заловиха в Мюнхен. Снимка: архив, Reuters

Митнически служители на летището в Мюнхен са заловили най-голямата пратка с метамфетамини, разкривана досега в Германия, предаде ДПА.

Властите са иззели 19,2 кг от опасния синтетичен наркотик на стойност 1,5 милиона евро. Дрогата била скрита в куфарите на шестима предполагаеми трафиканти от България и Румъния.

Шестимата заподозрени - трима мъже и три жени - са пътували от Обединените арабски емирства за Япония. В момента те са в ареста и срещу тях се води разследване.

Германските власти сътрудничат със своите колеги в България, Румъния, Дубай и Япония за залавяне на организаторите на наркотрафикантската мрежа, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
бойко преди 10 години
на Бойко бизнеса нещо не върви от как не е премиер.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината,знаете ли каква е!? Тя е - БЪЛГАРИО СЪБУДИ СЕ,както чувам да скандират някои хора по протестите! Събудете се и помете сволоча,който ви изпиваше кръвта в продължение на 23 години!!!! Българи,прекратете ограбването на България,само вие можете да го направите! Само народът,сплотеният народ е способен на това!Направете го,за да не се срамуваме вече когато излизаме в чужбина,за да бъдем горди и достойни бели европейци!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И сега на всеки 4 години,пак под външен юдо-американски диктат,продажните български медии създават поредните образи на героите - спасители на България! Това беше Иван Костов, Симеон Сакскобургготски,Бойко Борисов,а сега се опитаха да ни пробутат и Меглена Кунева,но май народа започна вече да се пробужда от дълбокия сън и я захвърли на политическото бунище,където и е мястото! Там е мястото и на Бойко Борисов,но виждам,че все още има хора които се заблуждават!Жалко за тях,че не съзнават това!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затова България сега се ползва с лошо име в чужбина! Не заради обикновения български народ! Вината на нас българите се изразява единствено в това,че цели 20 години си мълчахме и си затваряхме очите за ставащото,поради страха,насаден ни преди от Държавна сигурност и комунистическия режим!Българите се плашеха когато видеха дебелия ланец на дебелия врат!Това е истината! Иначе народа ни като цяла е много умен и способен,талантлив,с откривателски нюх,които качества обаче са били потискани години наре
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Появи се чалгата,появиха се Кондьо,Слави Трифонов,Ивана,Мария,грозните коючеци и проституцията! Всичката тази помия олицетворяваше чрез грозните ритми и *** текстове,онези мутренски времена на дебелите вратове и ланците! Времената не са се променили,там е работата,че вратовете с ланците са също слуги на еврейските финансови кръгове и масонските ложи,но те едва ли се замислят върху това,за тях са важни пачките!Нищо друго! Чалга певците са спонсорирани от евреи като сина на Вилхелм Краус!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ограбването на България се проведе под ВЪНШЕН ДИКТАТ! Външни еврейски финансови кръгове бяха заинтересовани да ограбят родината ни за жълти стотинки,а нашите самозванци - българофоби като Андрей Луканов,Иван Костов,Желю Желев и темподобни марионетки се облажиха покрай всичко това,защото те бяха внедрени агенти от същите външни финансови кръгове,за да помогнат отвътре за обезкостяването на държавата! В резултата на бедността и мизерията,културата на българския народ спадна драстично!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като нашето бивше и настояще правителство не си мръдна пръста да унищожи организирана престъпност,поради простата причина,че самия Бойко Борисов е част от нея,какво друго очакваме!? След разпада на "развития социализъм",България е хваната за косите от престъпни организации като СИК,ВИС,Мултигруп,имащи връзка с Атлантическия клуб,Римския клуб,Череп и кости и други чужди и български масонски ложи,занимаващи се със задкулисна криминална дейност!
5
3
 
5
 
! Отговори
bg преди 10 години
Narkoticite sa 4ast ot muslemskia djihad s/u Hristijanstvoto.
4
1
 
5
 
! Отговори
bg преди 10 години
Iskali sa da strojat djamia.
3
1
 
7
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Отново безобразие. После се пита защо били някои европейци казали за българите нещо...ето защо.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От ОАЕ за Япония, напреко през Мюнхен :)))
1
1
 
13
 
! Отговори
Шнегенчо Спасов преди 10 години
Аферим! Ако не е с фалшиви кредитни и дебитни карти то ще се занимаваме с наркотици!