Московската полиция подхвана имигрантите в Бирюльово

Спецчасти и бронирана техника тарашат борса в квартала
Обновена: 15 окт 2013 08:56 | 14 окт 2013 15:03,
52
Московската полиция подхвана имигрантите в Бирюльово
Разследващи разглеждат снимката на предполагаемия убиец на младия руснак. Снимка: Reuters

Полицията в Москва нахлу в борсата за плодове и зеленчуци в квартал "Бирюльово" и задържа за проверка на документите на 1200 души.

Според ИТАР-ТАСС целта на акцията е насочена срещу срещу имигрантите, живеещи в квартала, пострадал снощи от ксенофобски размирици след убийството на млад руснак.

Още по темата
Около 300 полицаи, подкрепяни от бронирана техника, извършват проверката в района, допълват очевидци. Борсата е затворена. При проверката е била открита и кола със значителна сума пари и с оръжие в нея.

Вчера именно борсата беше сцена на размириците, насочени срещу мигрантите. В тях пострадаха 23 души.

До размириците пък се стигна, след като Егор Шчербаков, на 25 години, беше убит пред очите на приятелката си в четвъртък през нощта в западната част на квартала.

Твърди се, че убиецът бил с кавказка външност. Той се присмял на походката на приятелката на младежа, който се засегнал, и така се стигнало до пререкание, приключило с фатални удари с нож, от които починал руснакът.

Вчера жители на квартала се събраха да изразят възмущението си от убийството, но демонстрацията бързо прерасна в сблъсъци и се наложи намесата на полицията.

Говорител на Следствения комитет на Руската Федерация обеща, че убиецът в най-скоро време ще бъде заловен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 10 години
До БоляринаИмат, имат, ама в тази тяхна криза са 4-*** кашици и 3-кракото магаре Евлампи! Въоръжени до зъби с прашка, кламер и домат. Евлампи е с бронежилетка, треперете!
36
1
 
7
 
! Отговори
Болярина преди 10 години
До ДЕЛТА ФОРС СОЛУНАма вие и армия ли сте имали .....аййй ...незнаех
35
1
 
4
 
! Отговори
SASHO do delta forc преди 10 години
Tya grackata armiya vlezna v BG 1925 g kogato byahme obezorajeni i yade perdaha posle. Ta procheti si malko istoriyata tapako)))) Shtoto strahlivata gracka armiya i anglichanite i francuzite ya spasiha Parvata svetovna inache beshe svarshila kato srabskata)))))))
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да оставим ОМОН и московската полиция на страна, както се видя, разбират си от работата момчетата. От 1200 след кратък, но настойчив разпит поне 10 ще си "самопризнаят", все ще има за какво. По важното е че румънците купуват 12 португалски ф-16 -3 употреба за 182 млн евро, и по този начин ние не можем да купим 8 за 800 млн, защото *** вече са пласирани.
33
6
 
7
 
! Отговори
ДО ДЕЛТА ФОРС преди 10 години
Гръцката армия ще дойде в София само с белезници на ръце като Сирийските бежанци съпровождана от гранична полиция, когато ви напънат Турците !!!
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен1400 са с проверени документи, не са арестувани. Обитава ли са пазара. Предполага се, че са незаконни емигранти - кавказци и азиатци.
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама оставете руснаците да си се оправят с емигрантите. тия 1400 задържани кви са, руснаци или емигранти. нещо не ми е ясно. мисля, че са руснаци които роптаят, срещу тия маймуни.
30
0
 
10
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Демокрацията и либерализма са най- прекият път към разрушаването на едно държава, затова ни ги спуснаха световните финансови властелини, основно юдеи.
29
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ванга е казала че България ще е има само ако е в пределите на Русия
28
0
 
4
 
! Отговори
ODESSSA преди 10 години
Нали великите американоси почнаха да отпечатват банкноти от 100 долара с максимални защити против фалшификации, какво искаш още :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27
3
 
5
 
! Отговори
? преди 10 години
жители на квартала се събраха да изразят възмущението си от убийството, но демонстрацията бързо прерасна в сблъсъциМного скромно го давате, това е новина 1 от вчера по света, дори за Американската криза не дават толкова - вие 3 редчета .. сблъсъци. Много ви е смешен сайта и т.нар. журналисти.. ***
26
5
 
33
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Ако на някой му е ясно да знае, Русия е бастиона на белите хора.
25
0
 
33
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Срамно но факт - Руснаците дейсват много по адекватно от нас (държавната власт).
24
0
 
36
 
! Отговори
marantz преди 10 години
Абе какво значение имат тук русофили,русофоби,руски филми и не знам какво си!Важното е,че са нашокали *** и тия няма да шукнат!Просто си представям картинката!Тих краен квартал,който в последните години е превзет от нагла *** ***,която го е превърнала в *** и тероризира местните!Да ви е познато!?
23
0
 
25
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Да в Русия няма смъртна присъда. Само увиване във свинкса кожа.Със алах по споразумение после.
22
1
 
27
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
До онбашиятаМного ераб го даваш. Аз говоря перфектно руски. И също ще кажа, браво на руснаците. Така се действа. Не като нашите ушеви, които са много силни пред махленските деца.Бирюльово, така правилно се пише на български е квартал на Москва, а не е предградие. По тази логика и Люлин, и Младост, и Надежда в София също са предградия.
21
27
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
бас държа че същите тука дето искате да вземате пример от русия, не можете една дума на руски да обелите, защото по времето на соца сте гледали само филми с жан клод вандам и сте питали "филма хубав ли е или руски". да, помня го тоя лаф, използваше се САМО и единствено от настоящи русопоклонници. почнахте да обичате руснаците чак като загубиха студената война, просто защото сте лузъри в живота и обичате себеподобните си
20
10
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
и каква е разликата от тука? наще нали арестуваха и осъдиха убиеца от катуница. да не мислите че руснаците ще растрелят тоя кавказец (ако го хванат), сверете си часовника в русия няма смъртна присъда.
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е да вземем пример от Русия! За всички ще е по-добре.
18
9
 
20
 
! Отговори
ertwertwrt преди 10 години
И там не харесват циганявите ***, само в София се приема за нормално да ти миекат отвсякъде