Четирима души са застреляни край Москва

До тях е открита карабина "Сайга"
Обновена: 18 фев 2014 14:32 | 18 фев 2014 10:52, Елка Василева
53
Четирима души са застреляни край Москва
Снимка: архив, Reuters

Неизвестни лица са застреляли четирима души в Раменски район на Московска област. Трима са починали на място, а четвъртият – по пътя към болницата.

Сигналът за стрелба на Егориевското шосе е бил приет около 10 часа местно време.

„Пристигналите на мястото служители на полицията са открили около автомобил Опел трима загинали и един тежко ранен мъж. От мястото е иззета карабина „Сайга“, казаха от пресслужбата на полицията, предаде ИТАР-ТАСС.

По предварителна информация жертвите на разстрела са работници от завод за производство на тротоарни плочки, посочва Lifenews.ru.

Още по темата

Убийството, съдейки по всичко, е станало малко преди телата да бъдат открити. Изстрелите са били чути от преминаващи шофьори, които се обадили в полицията, но престъпниците са успели да избягат.

Полицията издирва автомобил Ауди, с който убийците са избягали от местопрестъплението.

На 8 януари в две населени места в Ставрополския край бяха открити четири коли ВАЗ с телата на шестима застреляни мъже.

По време на огледа на една от колите избухна взривно устройство, при което нямаше пострадали. След това беше открито и обезвредено още едно взривно устройство.

По-късно следователите установиха, че трима от убитите са работели като таксиметрови шофьори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 24Не бе тя Расията е така с мед, погачи и червено вино е станала 18 млн кв.км.
25
3
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 10 години
Маймунчето както и колегата му Цар *** знаят много добре, че и двете "велики" империи нямат финансовия капацитет нито желанието на народите си да започнат каквито и да е нови воини/намеси в пропадналата Сирия. Двете страни могат само да лаят и да си избиват комплексите един върху друг от време на време за да се създаде илюзията пред народа, че "ние сме най-великите". Зад кулисите здраво се смеят на точно такива гноми като теб които мислят, че всеки момент ще избухне ядрена война.
24
2
 
8
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Не ми е ясно защо се връзвате на руските ***. Наистина трябва да си *** за да не разбираш, че и САЩ и Русия са гадни образувания. Но за руснаците човешкия живот не значи нищо, а хамериканците малко или много го уважават. Това е една огромна разлика, която ми дава основание ако с пистолет опрян на челото ми ме принудите да кажа кои са добрите, да изрека хамериканците.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 20Не, не схващам хамерикански ***, защото Русия не напада държави за да им завладее петрола и газта и кокаина, ! Не напада мирното население за да извлече от държавата благата му за своя сметка! Русия защитава дипломатично Украйна,. Путин само им казва колко ще им е скъпа газта, ако се хванат с ЕС. Имат избор украинците. Нека си избират, *** хамерикански! Понял?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Edin ingener mi kaza taka:Predpochitam alkoholik specialist, otkolkoto trezen nekadarnik.
21
2
 
5
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Това с крайцера "Москва" беше наистина любопитен момент. Стояха няколко кораба до бреговете на Сирия в продължение на седмици в бойна готовност и след като Путин заповяда "Москва" да се насочи от Атлантика за УЖ учебни действия в Средиземно море, американските кораби се изнизаха след това за 4-5 дни от региона. Преди това бяха пуснали 2 ракети към Сирия уж учебни, а след това се изгубиха на всички от радарите. Потънаха в нищото...пардон край водите на Кипър за скрап на тамошните джамбази.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 15Най-смешният симптом на русофилчето е псуване на "хамериканци". Лично аз мразя еднакво и руснаците и американците. Русия вече не гледала "имперските" си интереси а само американците? Не може да си толкова ***. Паниката и лаенето на *** срещу предстоящото падане на про-руското правителство какво е? Непрекъснатите намеси на Москва в Украйна какви са? Както и "Хамерика" така и Русия си гледат имперските интереси за сметка на Украйна.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Sobstvenicite na fabrikata za trotoarni plochki si e spestila plashtaneto na 4 zaplati
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 14Да де, те щото не се съобразяваха хамериканците с тях миналото лято, затова Путин като закара крайцера Москва в Средиземно море и хамериканския *** по заповед на маймуняка бързо бързо се изнесе, а иначе ракетите им бяха насочени от корабите им по посока Сирия. Щото никой не се съобразява с Русия, а? Муахахахахаахаха, *** хамерикански ***!
17
2
 
2
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
До Анонимен 13Ти си ***.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13То е ясно що гледаш под такъв ъгъл- защото си скапана хамерикански ***! Само чрез насилие можете да бъдете икономически силни. Иначе загивате заради консуматорското си общество.Въпроса беше съобразява ли се Путин с някоя държава за интересите на Русия!
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 13Руснаците нямаха работа в Афганистан и затова сами се изтеглиха след време. Това беше грешка, като тази на хамериканеца в Виетнам в тия години. Но за разлика от Русия, хамериканеца продължава да навлиза в държави за да си гледа имперските интереси и заради тях да се избиват мирните жители. На Русия сега някой може ли нещо да й каже...по-специално на Путин, как да си развива политиката спрямо другите държави? Що гледаш само отношенията през призмата на военни действия, хамерикански ***?
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
точно никой не се съобразява с тях и затова размахват ядрените оръжия, както разпаднаха СССР, така ще стане и с пияната Русия
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5Кои "всички" се съобразяват с Русия? По-скоро всички им се подиграват на комплексите. Преди 3 години естонците много правилно изхвърлиха паметника на руската окупаторкса *** на сметището и *** можеше само да гледа от страни с пръст в з*дника. Прочети и малко какво е станало с окупаторската *** при навлизането им в Афганистан. Така хубаво там са се съобразили с руснаците...
12
0
 
2
 
! Отговори
az преди 10 години
До Анонименне по-*** от тебе
11
0
 
3
 
! Отговори
В следващият епизод: преди 10 години
Истински патрони в пушките на биатлонистите в Сочи.
10
2
 
1
 
! Отговори
джурналис преди 10 години
Ако беше се случило у БГ-то, инфото щеше да гласи, следното:- психично-болни се заиграли с намерени тротилови шашки, а други им завидяли и без да искат ги гръмнали! Води се разследване, срещу неизвестен извършител и... в коша.
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това си е чиста провокация на запада да опорочи путиниадата
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Chakai be tezi neshta ne stavaha li samo v USA? :o kak taka v raia na zemiata rusia stavat takiva raboti :D
7
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** държава е русия