Черната статистика след сблъсъците в Киев

Общинските власти съобщават за 67 загинали протестиращи от вторник досега
20 фев 2014 20:14,
210
Черната статистика след сблъсъците в Киев
Снимка: БТА

Шестдесет и седем протестиращи са убити от вторник досега при насилието в Киев, съобщи Франс прес, позовавайки се на комюникета на киевските общински власти.

В центъра за съдебна медицина са докарани 67 трупа, посочва общинската администрация, уточнявайки, че става въпрос за протестиращи, убити от вторник насам.

По-рано опозицията съобщи за "над 60 жертви" на насилието днес.

Още по темата
 Данните за броя на загиналите остава противоречив. Главният медицински координатор на демонстрантите Олех Мусий заяви за Асошиейтед прес, че най-малко 70 активисти са били убити при сблъсъци с милицията в украинската столица и броят им може да нарасне, а ранените са над 500.

Според АП убитите тази седмица при сблъсъците в Киев са най-малко 99.

Видеозапис на украинската телевизия показа днес шокиращи сцени на протестиращи, покосени от автоматична стрелба, и техни другари, които се спускат да им помогнат. На кадрите се виждат групи протестиращи, които изнасят телата върху пластмасови плоскости или дъски.

Украинското вътрешно министерство съобщи, че 67 военнослужещи от вътрешни войски са били пленени. Не стана ясно
къде са били отведени. Според опозиционен депутат те се намират в окупираното столично кметство.

В киевските болници с огнестрелни рани са докарани 130 служители на правоохранителните органи, съобщи вътрешното министрество, цитирано от ИТАР-ТАСС.

Жителите на Киев спешно се запасяват с продукти от първа необходимост като хляб, сол, захар, брашно, жито и вода. Заради търсенето в някои частни магазини цените са се вдигнали с 30-40 процента.

Засилена е охраната на банките. Ограничен е обемът пари, които може да се теглят от банкомати. В Киев има проблеми с мобилната връзка.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още по темата: украйнажертвисблъсъци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
5
 
8
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
До Анонимен 108Ами ето - 114 ти отговори за Полша например. Чехите пък са славяни с немски манталитет. И какви коли точно произвеждат? Шкода ли? Карах такава - по-голям *** не съм имал. Впрочем, на украински език "шкода" означава "жалко" :))). А относно сривовете - ти не живееш ли в България?!! Ходил ли си в Прибалтика например? Случайно да знаеш, че там положението е като при нас? А в Румъния какво е? Това не го ли знаеш? Случайно да помниш, че Румъния някога произвеждаш самолети????
100
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Бил съм в Афганистан, бил съм в Чечня...но такъв Народ, такъв Народ като украинския не съм виждал с очите си...това не са хора, това са безстрашни ангели, това са ГЕРОИ.... УБИВАТ ГИ, БИЯТ ГИ, ХВЪРЛЯТ БОМБИ ВЪРХУ ТЯХ, НО ТЕ В БАРИКАДА, ЕДИН ДО ДРУГ, РАНЕНИ, МЪРТВИ И ЖИВИ.... ИЗУМЕН СЪМ ОТ ГЕРОЙСТВОТО ИМ! ТОВА НЕ СА ХОРА! ТОВА СА АНГЕЛИ БОЖИИ! "
99
5
 
9
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Анонимен 117И тук ни налазиха хохлещите !!!!! Марш в Полша да усвоиш езика :)))))Невероятно но факт 30% от населението на Украйна владее хохлещия диалект а го наложиха на цяла държава !!!!! Това е ДЕМОКРАЦИЯ по Украински !!!! Невероятно но факт 8% от населението на Украйна живее в Галчина а тероризира цялата страна !!!!Явно им се предава наследствено по Бандеровска линия !!!!
98
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз на да ви с**а на статистиките! На тях ли да вярвам или на х*я си!? Бг вече не е годна за живот ! Не работи абсолютно нищо. Били сме 2-3 пъти по-добре от преди 20 год. тва костоффф ли ви го каза бе да е** м*** ви загубена!При нас трябва да има такъв протест за излизане от ЕС.
97
12
 
8
 
! Отговори
СВЪРШЕНО Е! преди 10 години
ЯНУКОВИЧ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!!СЛЕД НЕГО Е ПУТИН!ЗАПОЧНАТ ЛИ ПРОТЕСТИ И ТАМ .....БОЛШЕВИШКАТА *** УМИРА!ИДВА ТОТАЛНИЯ СРИВ НА РУСКИЯ БОЛШЕВИЗЪМ И ПОСТ-КОМУНИЗЪМ!!!ЩАСТЛИВ ЩЕ БЪДА ДА ГО ВИДЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
96
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТози дето,пише за Беларус да влезе в Уйкипедия и да прочете нещо за Беларус ,там статистиката не е направена о Българи за да е манипулирана . А аз от доста време не съм чувал да дават нещо по новините за Беларус ,явно не им трябва да живеят в капиталистическа демокрация .И пазарният социализъм си е добър за тях.
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чак гражданска война, бият се само в Киев на площада!!
94
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Започна гражданската война в Украйна. То е ясно - западната част ще се отдели, източната ще се присъедини към Русия. Честито и на ЕС и на Русия за новите придобивки.
93
7
 
12
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
ЗАЩО...???- Защо честните и мирно протестиращи про-европейци НЕ ДАВАТ ИМЕНАТА НА УБИТИТЕ си бойци...???- Защото убитите са... ЗАЛОВЕНИ ПОЛИЦАИ НАСИЛА ПРЕОБЛЕЧЕНИ С ЦИВИЛНИ ДРЕХИ И ХЛАДНОКРЪВНО ЗАСТРЕЛЯНИ В ТИЛА...!!!Цитат:- Украинското вътрешно министерство съобщи, че 67 военнослужещи от вътрешни войски (патрулиращи без оръжие) са били пленени... Цитат:- В центъра за съдебна медицина са докарани 67 трупа, посочва общинската администрация Янукович е всичко друго но не е ***, но убийствата се приписват на управляващите и местната полиция- В СИРИЯ ТОВА ПРОДЪЛЖА
92
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЗапасенЗастреляися москаль
91
3
 
10
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
Най-голямата грешка на Янукович бе, че не използва медиите да разпространи информации за истинското пологение в бившите соц.страни - сегашни членки на ЕС. Да разберат хората какво ги очаква там, където са се запътили. Ама не да им поднася напудрените "светли бъднини" в "европейското семейство", а да им покаже тоталния срив на държавите. ДА им покаже обратната страна на медала. Да им направи една сметка какво и колко ще им струва.Тогава да види дали хохлите все още щяха да искат ЕС.И НАТО.
90
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами, боксьори и мутри като се устремят към властта, така става.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До neni4aХахаха,супер! Добре го написа.
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да очакваме ли такива събития и в Беларус
87
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЗапасенСринат ти е мозъка на тебе, чехите например така се сринаха че произвеждат по 1 млн автомобила годишно а БВП на Полша е 5 пъти по-голям от този на Украйна
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОПИРАЙТЕ ТОВА ВЛЕЗТЕ В ЮТУБ И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА *** И АНИ САЛИЧ- Бареков част 2
85
4
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Има ново инфо. Един от водачите на протестите ,търси брат си и оревава медиите,че са ги притиснали. Вярвам,че брат му в момента е а*лно обгрижван от десетки служители на реда и скоро ще бъде пуснат ,ама няма да е боеспособен поне няколко дена и с лееека диария. Последните два реда бяха шега от моя стана
84
2
 
1
 
! Отговори
@ 96 преди 10 години
Отговора зависи от това , колко неизчиестени комунистически *** са успяли да се пребоядисат и да ограбят достатъчно за да могат да държат всички под свой контрол , най-малко изглежда са комунистическите огризки в Словения, най-много у нас (във всяко министерство , на всеки по-висок пост , та чак в църквата).
83
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бате Тошко, аз живея в САЩ. Нищо такова не съм забелязал. Напротив напоследк вдигат заплатите. А ти чети още конспирационни материали. Просто въпросче; Какво ще стане ако MicroSoft спре подръжката на Китайски? А? Администрацията на великия Китай какво ползва според теб за да си прави счетоводството? А банковите програми? Кой ги пише и подържа? Един клик и Китай се връща в 18 век
82
1
 
11
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
До Анонимен 96Какво се случи ли? Няколко неща:1.Икономически срив2.Финасов срив3.Демографски срив4.Загуба на независимостНакратко - тотално унищожение. Това се СЛУЧВА. Факти искаш ли?