Председателят на украинския парламент подаде оставка

Кличко поиска предсрочни избори до края на април
Обновена: 22 фев 2014 13:44 | 22 фев 2014 11:35, Анисия Иванова
271
Председателят на украинския парламент подаде оставка
Парламентът в Украйна. Снимка БТА

Председателят на украинския парламент Володимир Рибак подаде оставка, предаде Франс прес.

Съобщението за оставката на приближения до президента Виктор Янукович Рибак направи зам.-председателят на парламента по време на негово заседание.

Володимир Рибак се оттегля, след като редица депутати от управляващата Партия на регионите обявиха, че я напускат.

Още по темата

Един от лидерите на опозицията Виталий Кличко (партията „УДАР”) заяви, че парламентът на Украйна трябва да принуди Янукович да подаде оставка "незабавно". Президентът на Украйна Виктор Янукович "се самоострани и  напусна столицата", заяви днес от трибуната на Върховната рада Кличко, цитиран от Ройтерс.

"Остана ни само един изход. Трябва да организираме  предсрочни президентски избори. Нашата инициатива е да приемем  постановление за провеждането на предсрочни президентски избори не по-късно от края на април", посочи Кличко.

Резиденцията на украинския президент Виктор Янукович, която  се намира на около 15 км от столицата Киев, днес е празна и неохранявана, а журналистите влизат в нея свободно, съобщиха медии, цитирани от Ройтерс. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
VASIDI_1 преди 10 години
До атакаDA SE STEGNAT ILI NARODA NQMA DA GI IZBIRA.....OSTAVKA ILI BESILO......
181
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на всички които поддържат Руснаците, категорично първо място на Олимпийските игри ЧЕСТИТО !
180
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДНАКВО НАГЛИ СА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПО СВЕТА. И ЯНУКОВИЧ И БАШАР АСАД И СТАНИШЕВ И МЕСТАН И ВОЛЕН ! ОНЕЗИ УБИВАТ НАРОДА СИ С КУРШУМИ НАШИТЕ НИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ДУШИТЕ ***.
179
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в сирия гоше кои са добрите, армията или талибаните?
178
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А у нас кога чакаме остаФката! Хайде другари, вземете пример, за да не ядете дръвцето!
177
2
 
16
 
! Отговори
111 преди 10 години
Блазе им на украйниците, чака ги същото като нас. Престъпност, криворазбрана свободия, емиграция, обезкървяване на народа, безчет олигарси, мутри и политици контролирани от юдеите с цел разбиване на нацията и обедняването й.Честита да им е тъпотията, която изцяло прилича на нашенската.
176
0
 
3
 
! Отговори
111 преди 10 години
До 226Браво!!
175
2
 
16
 
! Отговори
украинец преди 10 години
Бъдещето на Украина е неясно. Най-вероятното и развитие е свързано с израза: Прелъстена и изоставена.
174
1
 
4
 
! Отговори
Тц Тц преди 10 години
Нали щеше да се бие с нашия Кубрат тоя Кличко. Сега заради тези революции там няма да има време и мач няма а има. А толкова писаха по медиите за този мач...
173
6
 
4
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ ! преди 10 години
"Титушките" (мутрите),които пребиваха невинни жени и деца на Майдана, масово бягат от Киев на изток.Свалят черните униформи с жълти ленти на ръкавите,забелязани са и такива,обкичени с рула тоалетна хартия(за всеки случай).
172
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви червени,бе ***?Гафът е в човешката природа,защото всеки иска да е повече от другия.Като онзи от naroda na germania -пиши на немски като си от народа на Германия,някои все още сме от народа на България и предпочитам да съм свободен гладен български *** отколкото сита,задоволена,безмозъчна швабска ***,да ме прощава naroda na germania.
171
4
 
4
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Неничий и масата други червени анонимни ***, как е, смърди ли в кофата на историята? Препикавате ли вятъра, мишки? Не можахте да разберете,че зомбита като вас виреят само в промита от страх и себеомраза държава като нашата и в Путински Блядистан. Вземайте си беркутските хапченца и трайте вече там в ъгъла.Лузъри :)
170
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До oO Явно не си наясно и пишеш глупости. В Европа има комунистически партии и то със сериозно влияние. Тук няма, има социалисти, повечето фалшиви.
169
4
 
10
 
! Отговори
Д-р Хаусов преди 10 години
В този форум бъка от прости, нискостеблени и неграмотни екземпляри! Тиквите им са препълнени от клишета, но житейският им пубертет е толкова смазващ, че те дори не разбират значението на тази дума! Тук се раздават поздравления за успешната самоубийствена катастрофа на изкуствената държава Украйна и за подстрекателите й, на които никак не им дреме за съдбата на населяващите я, както и на поразия се произнасят присъди за някакви комунисти, които нонстоп смущават сънищата на форумците-фашизоиди!:-(
168
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен (206) А бе ти добре ли си? *** на лекар. Или поне си премери температурата.
167
1
 
7
 
! Отговори
oO преди 10 години
До АнонименВ Европа *** няма... там са социалисти, съвсем друга порода. Просто ние сме изстрадали твърде много от нашите "псевдо" такива...
166
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украйна остава без море, Русия взема Крим и Одеса, за Киев остава парламента и депутати каратисти които се бият в заседанията.
165
2
 
5
 
! Отговори
!! преди 10 години
До АнонименНека, и след 20 години да видим коя Украйна ще е по-добре - Западна или Източна.
164
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ЦИОНИЗМАТ И АМЕРИКАНСКЯТ ТОТАЛИТАРИЗЪМ Е ПОСЛЕДНИЯТ СТАДИИ КЪМ ГЕИСТВОТО КОИ ЗНАЕ И ТИ СИ СИГОРНО С КУМОНИСТИЧЕСКИ РОДНИНИ СЕГА ИЗВАРТЯХТЕ Г....А КЪМ АМЕРИКА ЗА ПАРИ
163
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, леко с нервите :) Поредната "крепост" падна, има още няколко