Слухове за бягство на Янукович

От летището в Харков отричат президентският самолет да е кацал
Обновена: 22 фев 2014 11:29 | 22 фев 2014 09:38, Анисия Иванова
202
Слухове за бягство на Янукович
Виктор Янукович. Снимка БТА

Президентът на Украйна Виктор Янукович с обкръжението си и някои представители на властта в 22,40 ч. местно време снощи е излетял от Киев за Харков, съобщават руски сайтове (NEWS.ru ZN.ua), които се позовават на украинско електронно издание (РадiоСвобода.com). Според високопоставен източник в администрацията на президента в президентския самолет се намирали също председателят на парламента Володимир Рибак, главата на президентската администрация Андрий Клюев и депутатът Вадим Новински. Източникът дори предположил, че самолетът ще лети по маршрута Киев-Харков-Мариупол-Русия. 

На летище Харков отровергават информацията за пристигане на самолета на президента Янукович. Самолетът на президента на Украйна Виктор Янукович не е кацал на летището в Харков, предаде ИТАР- ТАСС, като се позова на информационната служба на летището.

В Харков днес се провежда конгрес на депутатите от всички равнища от югоизточните области, Севастопол и Автономна република Крим, организиран от Общоукраинския обществен съюз "Украински фронт".

Според депутата от "Баткившчина" Володимир Полочанинов има вероятност президентът да е заминал за града не само за участие в конгреса, но и за среща с бившия премиер Юлия Тимошенко, излежаваща присъда в Качановската колония.

В интервю за УНИАН депутатът заявил, че на конгреса може да прозвучат сепаратистски призиви, те нямало да получат подкрепа нито от държавния глава, нито от представителите на Партията на регионите.

Медиите твърдят, че Янукович преди излитането за Харков дал нареждане да се изнесат ценните вещи от сградата на администрацията на президента в Киев и от резиденцията му в Межигорие ((украински Межiгур'я) в Нови Петривци, Вишгородски район. Това съобщили източници от Управлението за държавна охрана, които подготвяли заминаването на Янукович за Харков. Най-близкото обкръжение на президента се изнесло с бронираните автомобили на охраната, Тоуоta Land Cruiser и Mercedes с транзитни германски номера, съобщава NEWSru.ua.

Преди това депутатът от "Баткившчина" Андрий Парубий въз основа на собствени източниции съобщи, че уволненият министър на вътрешните работи Виталий Захарченко планирал днес да избяга от Украйна, предаде украинското издание LB.ua, цитирано от Нюзру. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свободна Украйна! Да се готвят и нашенските турско/червени отпадъци!
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой все още има съмнения, да се вгледа по-добре в репортажите, а ако не знае чие е червено-черното знаме,да се поинтересува!
150
0
 
4
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
до 171--Всичкото това, което им предсказваш, украинците отдавна си го имат. Бедна ми е фантазията,как ще се развият събитията......
149
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Блазе им на украйниците, чака ги същото като нас. Престъпност, криворазбрана свободия, емиграция, обезкървяване на народа, безчет олигарси, мутри и политици контролирани от юдеите с цел разбиване на нацията и обедняването й.Честита да им е тъпотията, която изцяло прилича на нашенската. Старият комунизъм го замениха с по- модерния такъв идващ вече от Вашингтон и Лондон.
148
1
 
0
 
! Отговори
$$$ преди 10 години
Sega na nyakoe ekzotichno ostrovche s falshiva legitimnost i kupchini kradeni pari moje dobre da si prejivee ostataka ot jivota bez da se pritesnyava za ubitite , ranenite , iztormozenite otvsyakade i prez godinite , chestni i dobri hora ! Vaji za vsichki kato nego , a se boya , che sa mnogo /imam pred vid "schemata" za deistvie i celite - pryako , kosveno uchastie v politikata/! Shto filmi nai-veche amerikanski izgledah po vaprosa ! Ima gi navsyakade podobni lichnosti - te sa kato "bliznaci"!
147
4
 
8
 
! Отговори
До 153 преди 10 години
Понеже всичко беше " добре" за това сега сме зле.Всичко което се произвеждаше беше с лошо качество.СИВ бе за това, да можеме взаимно да си копуваме ***.Оня строй просто фалира това е истината ако беше по добър още да живеехме в соца.просяци нямаше но пияници във всеки завод и взимаха заплати колкото тези които работеха.По точно взимаха от техните заплати.
146
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Титушките" (мутрите),които пребиваха невинни жени и деца на Майдана, масово бягат от Киев на изток.Свалят черните униформи с жълти ленти на ръкавите,забелязани са и такива,обкичени с рула тоалетна хартия(за всеки случай).А ДРУГАРЯТ ЯНУКОВИЧ ПОДАДЕ ОСТАВКА,СКОРО И В ПАНДЕЛАТА !
145
4
 
4
 
! Отговори
мошиах преди 10 години
До мосад та янукивич е ваша полукровка а сге ще ви кажа на къде бяга.Бяга в сащ при жена си с откраднати милиони.Подобно на ющчеко и той е хамерикански гражданин с еврейски произход
144
5
 
7
 
! Отговори
МОСАД преди 10 години
ЯНУКОВИЧ ГО ОПРАВИХМЕ ! ДА СЕ ГОТВЯТ ЛУКАШЕНКО И РАЗБИРА СЕ ДЖУДЖЕТО В КРЕМЪЛ! НА РУСОФИЛИТЕ САМО ЩЕ КАЖА, ЧЕ КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С *** Е ВИДЯЛ И ПОЧУСТВАЛ САМО ЧЕТИРИ НЕЩА - МИЗЕРИЯ, ПРОБЛЕМИ И ТО СЕРИОЗНИ, БЕЗПАМЕТЕН АЛКОХОЛИЗЪМ И НЕОПИСУЕМ ЖЕНСКИ РУСКИ КУ*ВАЛЪК !БРАВО НА 161, ВСЕ ОЩЕ ИМА ИНТЕЛИГЕНТНИ БЪЛГАРИ,АЗ САМО ЩЕ ДОПЪЛНЯ, ЧЕ СТАНЕ ЛИ ГОТОВ *** -ТРАНС АДРИАТИЧЕСКИЯ ПОТОК, РУСНАЦИТЕ СА ПЪТНИЦИ ! МОЖЕ ДА СМЕ МАЛКИ И СЛАБИ НО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ДА ОТМЪСТЯТ И ЗА НАС !!!
143
3
 
5
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ ! преди 10 години
"Титушките" (мутрите),които пребиваха невинни жени и деца на Майдана, масово бягат от Киев на изток.Свалят черните униформи с жълти ленти на ръкавите,забелязани са и такива,обкичени с рула тоалетна хартия(за всеки случай).
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХА,ХА,ХАААА...162.Хубавото жито е предимно в Източна Украйна, която е руска, а в Западна Украйна са нивите с радиация от Чернобил.
141
7
 
8
 
! Отговори
ХА,ХАА АМИ ,ДА... преди 10 години
...ОЧЕРТАВА СЕ "ГЛАДОМОР"---АМА ТОЯ ПЪТ В РУСИЯ..!УКРАЙНА БЕШЕ ЖИТНИЦАТА НА РУСИЯ !!
140
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идва зимата на 2015 г. и тогава ще върнат Янукович защото иначе няма газ.
139
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде плъховете бегат....... *** ще си го прибере ... дача край Масква..... и после случаен инцидент ...... или скоротечен рак..... СУЕТАТА ще види сметката на ***, кефи ме как го прекараха .... 60 милиарда за олимпиада и после революция по време на Олимпиадата. Многа имат да учат още алкашките 300 гадини след Петър I и още не са си научили урока. А колко просто решение има ..... Мути Меркел президент на Русия и китайците няма да им вземат Сибир50 гадини и само прасперитет!
138
8
 
30
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Ей Янукович, ако още си в самолета, мини и през България.Тук има един твой сънародник със Сърп и Чук в главата. Станишев го именуват, вземи го с теб, и никога повече не го връщай.
137
13
 
8
 
! Отговори
до 153 преди 10 години
А бе ти къде си живял и преди колко години?Къде ги видя тия просяци?За всеки имаше работа и никой не беше беден.Е,вождовете бяха богати,ама сега не е ли така?Само че сега населението измира и бяга, а тогава се увеличаваше.Погледни фактите и истината в очите.
136
1
 
10
 
! Отговори
НЕ БОЙ СЕ 156.... преди 10 години
....ТРУДА Е ФИТНЕС.....КРАСИ ЧОВЕКА!!
135
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargантигерберът - *** и змобиран както винаги.Егати сектата сте
134
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия не си дават сметка колко опозиций трябва да да се сменят още ДОКАТО ГИ УПРАВЯТ КАТО НАС
133
14
 
11
 
! Отговори
varg преди 10 години
Плевнелиев ти си следващият!!!