Не искам отмъщение, само да погреба детето си!

Холандка призова всички тела от Боинга да бъдат върнати на близките
Обновена: 22 юли 2014 10:03 | 22 юли 2014 10:03,
69
Не искам отмъщение, само да погреба детето си!
Снимка: Reuters

Майка на загинало момче в сваления над Украйна Боинг не може да погребе детето си, защото телата на загиналите още не са пристигнали в Холандия, пише euronews.com.

23-годишният Брайс Фредрикс е пътувал за Бали с приятелката си Дейзи Оелерс на 20 години. Майка му отправя горещ призив телата на всички жертви да бъдат върнати отново у дома.

"Когато съм в леглото през нощта, виждам сина си, който лежи на земята. Виждам Дейзи, виждам Брайс...те са в главата ми...", споделя Силене Фредрикс Хьогзанд през сълзи.

Силене казва, че не обвинява никого за смъртта на загиналите.

"Не искам отмъщение, не искам никой да бъде убиван повече", казва тя.

Преди това майката е отправила емоционален призив към руския президент Владимир Путин на летището в Амстердам, откъдето е излетял самолетът.

В понеделник следобед крал Вилем-Александър и кралица Максима се срещнаха с близки на загиналите в злощастния полет MH17 близо до Утрехт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Истината е, че Путин запали тази война заради комплексарските си Имперски амбиции! Той е виновен за невинните и боенните жертви и от двете страни.
23
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗападняците са сдържани и възпитани дори и в скръбта си. ***, като нас биха врякали до небесата и искали отмъщение и кръв-------нормално е, все пак сме диваци а ония цивилизовани хора
22
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Западняците са сдържани и възпитани дори и в скръбта си. ***, като нас биха врякали до небесата и искали отмъщение и кръв
21
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И защо е "отправила емоционален призив" към Путин? Защо не към Порошенко или Обама?Защото западаната преса ежеминутно промива мозъците им ли?Намирам го адски идиотско детето ти да загине и пак да вярваш на евтина пропаганда, а не да искаш да узнаеш ИСТИНАТА, каквато и да е тя.
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25Може да се пробва ди изработи един ама незнам дали ще се получи.
19
15
 
17
 
! Отговори
ds преди 9 години
*** промити русофилски мозъци. Путин и Обама си правят игричките а такива като нас умират набийте си го в тъпите тикви. Както в украйна на земята така и в самолетите. А вие тука единственото което правите е да лижете русофилски ***. Ей тва ни е тъпия народ. На Путин не му дреме за вас така, че спрете да живеете живот на бацили и направете нещо смислено!
18
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственият вариант Путин да и върне сина, е да окупира Източна Украйна. Трябва да се внимава какво си пожелаваш. Явно на Запад яко са им полирали мозъците на средностатистическите хора.
17
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ann,къде е публикуван списъкът със жертвите?
16
9
 
21
 
! Отговори
Ann преди 9 години
До ГенадиСписъкът с имената на пътниците е публикуван онлайн, както и видео записи с близки и познати на някои от жертвите. Информирайте се преди да поствате безсмислени коментари. Чуждестранните медии разпространяват достатъчно информация
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 16Кат им засвири ДШК-то покрай ушите и веднага ще си променят мнението.А после тук не важи ли правилото , че всеки е невинен до доказване на противното, от къде на къде се решава без съд и присъда срещу кого трябва да скачат.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато дикторът цитира изявления на официални украински, американски и изобщо западни лидери, винаги по възможност да се използва условно наклонение, за да се всява нотка на съмнение в зрителя.Когато се цитират сепаратисти и хора на Кремъл-винаги да се пускат в първо лице и да се цитират буквално! За да звучи тяхната версия убедително.
13
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забранени са кадри от Москва пред Холандското посолство с купчини цветя и картички, оставени от нормалните хора московчани с надписи "Простите нам...если сможете"
12
23
 
25
 
! Отговори
Генади преди 9 години
Кого лъжите? Изчезва самолет преди 4 месеца, сега същият го свалят. Един роднина не съм видял по телевизията, само некакви смешни статии и хора със странни имена, каква е тази холандка Дейзи...айде стига глупости...сто медика имало, не знам си кво, не знам си що. Гръмнаха самолет с трупове и искат са да им лапнем игралният филм като през 2001.
11
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забранено е да дават кадри с огромни купчини с цветя и детски играчки в памет на убитите хора и посланията към кремълския режим върху тях:"Путин-терорист номер 1 след Кадафи!""ТerrorRuSSia"и много такива други.След 3-4 дни на ступор пропагандната болшевишка машина пак заработи на пълни обороти.
10
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Няма ли да напишете новината,че холандските военни в отворено писмо искат да получат заповед за изпращане на мястото на катастрофата?"Няма проблем - да заминават холандците щом имат желание. Но само след няколко часа ще ги върнат обратно на близките им в платмасови чували.
9
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последната "опорна точка" спусната на нашенските медии от ДС-господарите им е, по всякакъв възможен начин да селектират интервютата на съсипаните от мъка близки на убитите хора в Боинга и да излъчват само тези, в които не се казва директно, че проруските сепаратисти са свалили самолета!
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 12Абе и да загине, бъди сигурен че няма да е мърцина.Поне няколко терориста-сепаратиста ще отнесе със себе си.
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 9Що бе на тея холандци да не им се мре , че ще ходят в Украйна.Кво си мислят , че ще направят в нивата , освем да загине още някой невинен авантюрист.
6
17
 
34
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Тази я баха показали по Daily Mirror, коментарите бяха убийствени - "Какво общо има Путин?" Дотам стигнаха с пропагандата, че за всичко е виновен Путин! В Газа пак Путин изстрелва ракети! Какво искат тези? Още на следващия ден на мястото бяха представители на ОССЕ и опълченците започнаха да прибират труповете в моргата на Донецк! Има снимки на Майкъл Ботурчив в Туитър! Какво? Да чакат 4 дни да ги наплюят мухите и да ги разнесат чакалите ли? Толкова лъжи...
5
6
 
8
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
До Анонимен (6)Извинявай, нищо не ти разбрах.