Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна

Целта е по-добро взаимодействие на военновъздушните части
Обновена: 4 авг 2014 14:11 | 4 авг 2014 11:45, Елка Василева
294
Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна
Снимка: архив, Reuters

Русия започна военни учения на ВВС и ПВО с над 100 самолета от своя Западен и Централен военен окръг в близост до границата с Украйна, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Говорителят на руските ВВС полковник Игор Климов заяви пред Интерфакс, че това е един от етапите в подобряването на взаимодействието на военновъздушните части за 2014 г. Той не спомена Украйна, където проруски бунтовници се бият с украинските правителствени сили, отбелязва Ройтерс.

В ученията ще участват изтребители Су-27 и МиГ-31, най-новите многоцелеви руски изтребител-бомбардировачи Су-34, фронтови бомбардировачи Су-24 и хеликоптери Ми-8, Ми-24 и Ми-28Н.

Ще се тренират поразяване на наземни и въздушни цели, както и реални и електронни изстрелвания на зенитни ракети. Освен това самолети цистерни Ил-78 ще зареждат във въздуха изтребители МиГ-31 и изтребител бомбардировачи Су-34, което ще увеличи полетното им време двойно до почти 8 часа. Ученията ще продължат до 8 август, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да помня как капитана на кораба заяви че не са сметнали за необходимо да свалят безопасен самолет без въоръжение. Те никога не са виждали самолети и война американците.
113
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Германското разузнаване: "Русия има интерес България да фалира"
112
2
 
10
 
! Отговори
Серго преди 9 години
В действащата военна доктрина на Русия се сочи, че Русия си запазва правото да използва ядрено оръжия в отговор на използването срещу нея и/или нейните съюзници, ядрени и други оръжия за масово унищожение, както и в отговор на широкомащабна агресия срещу нея или нейната териториална цялост при която се използват конвенционални оръжия в ситуации, критични за националната сигурност на Руската федерация.
111
2
 
1
 
! Отговори
Серго преди 9 години
Блажите ли бре, мушмороци?
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо трябва да е руска ?
109
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименВажното е че не е руска. Другото няма значение. :)))
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уестингхаус е част от Тошиба .
107
2
 
4
 
! Отговори
Серго преди 9 години
Вие всички мили мишленца сте в транс, още от сеансите на Кашпировски 1989 година.
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Компанията не е американска а японска !
105
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СпонгиКакъв троянски кон? Нали Америка ще строи не знам си кво на аеца Ае спонги?! Как може да си толкова начетен? Цял роман тука написа и поне един коментар да имеше някакво смислено послание Децата бягали, онез ни превземали, другите ни грабили...
104
5
 
6
 
! Отговори
Антикомунист преди 9 години
Поздравявам те Спонги за реалното и обективно мнение. Гледаш на нещата безпристрастно и това ти помага да ги виждаш каквито са .
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната пародия , тозии път на война , я се ударете по Аецовете и да спрете даме занимавате с глупостите си , бой по аец и чернобилския цирк.
102
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубави учения ще направят с допотопна техника. Поне да не го бяха съобщавали да им се смеят хората.
101
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаааа след 400 те бегълци от УКР армия излезна това:Cначала сбежал Янукович,За ним последовал Крым,Потом пошли беженцы из Донбасса,Теперь в Россию бежит украинская армия.Даже боюсь себе представить, кто будет следующим! Немам ДУМИ ХАхахааааа!! :)
100
4
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
До СпонгиВиждам, че си много активен откъм коментари в този сайт, въпреки, че много често нямаш какво да кажеш. Плещиш глупост след глупост. И това е така защото си нископлатен ***. Дали съзнаваш колко си дразнещ с необразоваността и посредствеността си не ми е ясно. Но определено на начетените и мислещи хора в този сайт не им е приятно във всеки втори коментар тук да четат нелепите ти изводи и позиции. Мястото на елементарно момче като теб е в някой по-лежерен форум - puberi.bg, например!
99
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Спонги"България няма намерение да излиза от НАТО, както и от ЕС. Знам, че мечтата на всеки червен индивид е да се присъединим към Азия, както искаше навремето диктаторчето Живков, ама няма да стане."Хей, *** Спонги! Преди да говориш за диктатори, вземи почети малко и се информирай коя държава се е превърнала в световен диктатор в момента, коя държава държи над 280 военни бази по цялото земно кълбо и е тръгнала на инвазия - N-ти кръстоносен поход, но този път срещу цялото човечество.
98
4
 
9
 
! Отговори
българина преди 9 години
Не мога да разбера риториката на повечето пишещи тук , Русия си прави учения на нейна територия и какво от това ако иска всеки ден ще прави!!! Никой не пише за присъствието на американски кораби в Черно море , те какво търсят тук . може би ни носят нови технологии .....
97
4
 
8
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До Спонги. Никаква защита от НАТО не ни е необходима, стига си плещел глупости, няма никаква заплаха от Русия нито към нас, нито към Румъния. Вместо да търсим под вола теле да вземат тъпите ни политици да поискат помощ от ЕС за наводненията, хиляди хора останаха без домове ние военна защита срещу русия да искаме. Много филми гледаш и си далеч от реалността. Ако тези наводнения бяха в Гърция щяха да ореват орталъка за помощи, и щяха да ги получат.А тук - пращайте СМС-и.Да пращат натовските военни
96
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя работата е опасна. Той вече Спонги е превзет от руснаците и точи ножовите Готви се за война:))
95
5
 
9
 
! Отговори
независим преди 9 години
От година и повече има постоянни учения около Русия,в Черно море идват бойни кораби,в Средиземно-големи и т.н.ЕС дава оръжие на членката на ЕС и НАТО Украйна и тя се държи агресивно,убивайки деца и жени.Вчера гледахме протеста и за клането в Одеса.Онези учения били планирани,ами и тези сигурно са такива.В рамките на собствената си територия.