Русия отблъснала американска подводница

Била близо до териториалните й води
243
Русия отблъснала американска подводница

Русия заяви днес, че е отблъснала американска подводница, която приближила териториалните й води в четвъртък в Баренцово море при инцидент, който не е създал предпоставки за използване на сила, предаде Франс прес.

"Патрулите на руския Северен флот открили и идентифицирали на 7 август чуждестранна подводница, за която се предполага, че била от клас Вирджиния на ВМС на САЩ" (ядрена нападателна подводница - бел. ред.), уточни представител на щаба на руския флот, пожелал анонимност, допълва АФП.

"Морско формирование за борба с подводници бе изпратено на мястото заедно със самолет срещу подводници Ил -38", допълва същият източник.

"Подводницата бе прогонена чрез маневри на тези части от района в близост до руските териториални води", казал още представителят на щаба на руския флот, допълвайки, че радарите следили 27 минути чуждестранна подводница преди тя да изчезне от тях.

Рядко руският щаб обявява, че е имало такъв инцидент, отбелязва Франс прес. Агенцията допълва, че това става в момент, когато Русия и Западът са противопоставени от дипломатически и икономически конфликт заради Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: подводницаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 9 години
До Анонимен 208Хем стояла един месец и никой не знае за нея а ти знаеш?И кой е казал че е стояла един месец.Амиии.. признавам подводницата бе моя ама никой не засече и сега аз Ви съобщавам за да знаете.
179
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 213:Много си найвен бе брат,да не са луди американците да си говорят за гафовете!Припомни си за кораба "Доналд Кук",тогава поне аериканците косвено си признаха че руския истребител ги направи на смешни,блокира и електрониката на кораба и бързо бързо изчезнаха от черно море!То беше реване,то беше напускане на моряци ,то бяха протесни ноти изпращани до Русия!Абе братя Американци,Русия да не ви е Сърбия,Ирак,Афганистан или Либия!
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 226.Този виц може и да е бил смешен миналия век, но в момента не върви.
177
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 221Анонимен Защо американците да се излагат че са прогонени?До 222Ако Руснаците не са нормални хора, американците трябва да са извън земни.До 215Руснаците за разлика от Щатите действат, без много демонстрации.
176
0
 
4
 
! Отговори
Бигълс преди 9 години
До hm 222 Ние сме в Евпропейския съюз и както вървят нещата става все по зле. Скоро май нормалните хора ще почнем да се самоизяждаме.
175
16
 
4
 
! Отговори
hm преди 9 години
руснаците да си живеят отделно , все едно са на друга планета, да се самоизядат и самоизбият, пък нормалните хора да си живеят живота.
174
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Te sa q otblysnali , ama amerikancite ne znaqt...
173
3
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 9 години
А уж американците имали невидими за сонор подводници
172
2
 
21
 
! Отговори
mehur преди 9 години
Ако всичко се съобщаваше както е, надали американския народ би се съгласил с офанзивите им към др. държави. Цялата истина ли бе отразена от войната им в Виетнам - не само техните спечелени битки. Същото се отнася и с др. държави. Така че съм склонен да вярвам на руснаците за американската подводница. А колкото да мексиканския залив - ей руски подводници има още около Куба, но колко ли са разкрити от американците?
171
5
 
12
 
! Отговори
mehur преди 9 години
До 200 и останалите,А знаете ли, че ако не е бил самогона и водката, надали руснаците биха спечелили и втората световна. Та скъпи сънародници, подкрепящи американците, не разчитайте, че като напият руснаците, Америка ще се пренесе на тяхна територия. Да питам всезнаещите -къде в света е най - цензурирана пресата. И в тази страна където нямаш право на свое мнение, Вие твърдите, че ако е имало такъв случай е щяло да се съобщи в новините - ха смехурии. Да не би американците да са победители.
170
20
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Сигурно има нужда от време на време руснаците да си чешат егото като велика военна сила.
169
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
lajata e parva po priroda na komunistite ne vtora,dori i Liubovta e izmislena ot komunistite,za da ne si pla6tatte mnogo mraziat da pla6tat,obi4at vsi4ko da e bez pari
168
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСтранно защо никаде тук в американските медии не го отбелязват това? Ако беше Руска , щяха да го пишат и дават по всяка медия.-------не го отбелязват защото не е имало такова нещо, ако имаше щеше да се чуе.вече не вярвам на нищо което излезе от руска медия, на комуниста лъжата му е втора природа
167
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
iskam da popitam samo,ima li darjava ili republika pod kriloto na Rusia,koiato da jivee dobre,rusnacite emigrirat v Evropa i USA,nito evropeicite,nito amerikancite,dori i *** ne vijdat za6to da hodiat v Rusia,a vie vsi4ki rusofili za6to ne stegnete bagaja i ne otidete tam, i molia vi ne se vra6taite! NIKOGA
166
7
 
29
 
! Отговори
Хулио преди 9 години
защо западните медии не го споменават ?:)))))защото са се издънили...не им изнася...мухльовците още си мислят, че срещу тях стои Либия или Ирак:))))Русия - гробът на Запада !!!!!
165
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаше и друга тренировка . Руска подводница е стояла в Мексикански залив 1 месец ( без да я засекат ) Но са я открили когато си е тръгнала ( или тя се е разсекретила ). Това го съобщиха в американските новини.Но за американската , до руски води ,не споменават . Не са доволни , да ги гонят !
164
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По кабината на Боинга се виждат както входящи, така и изходящи пробойни. Това значи, че е ударен от 2 страни едновременно. Вариянти:1. 2 ракети2. ракета и самолетно оръдия3. 2 самолета.Част от отворите са гладки като от куршум/снаряд, а не като от осколка от ракета. Извода е, че бойнга е ударен и от самолет, и от ракета. Разговорите на екипажа не са регистрирали проблем според черните кутии. Значи първо е била ударена кабината. Твърде избирателно за да е случайно. Как да говорят медиите?
163
36
 
7
 
! Отговори
88 преди 9 години
Въх каква страшна била руската мечка...ха..ха Ама само руските медии тръбят тази"новина" писана от *** за да вдигне самочувствието на руския солдат.Както той си прави постоянно селфи като имитира "капитан Америка" за да покрие комплексите на джудже и мужик на който жена му тръгнала с друг и се разведе...ха..ха
162
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1А ти си задай въпроса ,защо млъкнаха западните медии за Боинг-а. Ще мълчат и тук ,защото са гузни.
161
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странно защо никаде тук в американските медии не го отбелязват това? Ако беше Руска , щяха да го пишат и дават по всяка медия.