Русия отблъснала американска подводница

Била близо до териториалните й води
243
Русия отблъснала американска подводница

Русия заяви днес, че е отблъснала американска подводница, която приближила териториалните й води в четвъртък в Баренцово море при инцидент, който не е създал предпоставки за използване на сила, предаде Франс прес.

"Патрулите на руския Северен флот открили и идентифицирали на 7 август чуждестранна подводница, за която се предполага, че била от клас Вирджиния на ВМС на САЩ" (ядрена нападателна подводница - бел. ред.), уточни представител на щаба на руския флот, пожелал анонимност, допълва АФП.

"Морско формирование за борба с подводници бе изпратено на мястото заедно със самолет срещу подводници Ил -38", допълва същият източник.

"Подводницата бе прогонена чрез маневри на тези части от района в близост до руските териториални води", казал още представителят на щаба на руския флот, допълвайки, че радарите следили 27 минути чуждестранна подводница преди тя да изчезне от тях.

Рядко руският щаб обявява, че е имало такъв инцидент, отбелязва Франс прес. Агенцията допълва, че това става в момент, когато Русия и Западът са противопоставени от дипломатически и икономически конфликт заради Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: подводницаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
4
 
! Отговори
ДО 135 ТАЙФУН преди 9 години
Когато подводница засича и следи друга подводница или корав е "СОНАР", но когато самолет следи подводница е "РАДАР".ИЛ-38 няма как да има сонар, защото е самолет.
119
1
 
4
 
! Отговори
Georgi Georgiev преди 9 години
Което виждате на снимката е единственната подводница на Северна Кореа с Президента им в кулата .
118
8
 
5
 
! Отговори
Ехото на Москва преди 9 години
,,За хранителните санкции''-Малошенко.,,С тези санкции Путин наказва Европа с 12 млрд евро.Но ние сме добре,по-малко ще ядем.Жените ще станат по-тънки,селяните няма да имат коремчета.Да се отървем от буржоазните колбаси и сиренета.В същото време Партията и правителството обеща да увеличи с 25 процента производството на храни...Това не е премиера Медведев,а матереали от 25 конгрес на КПСС ОТ 1976 година.Това е решение за Програма на храните...В резултат СССР се срина.....''
117
1
 
3
 
! Отговори
ЩЕРЕВ преди 9 години
МАЙ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ...ХА..ХААтомен подводен ракетен крайцер К-141 Курск е атомна подводница с крилати ракети (ПЛАРК), проект 949А (от 1986 година), шифър "Антей" (обозначение от НАТО - "Оскар-II").Построена в град Северодвинск в 1992 година и пусната на вода през май 1994 година, приета на въоръжение в руския Северен флот на 30 декември 1994 година, в чийто плавателен състав се намира от 1995 до 2000 година. Потъва в Баренцово море на 12 август 2000 година в резултат на катастрофа.
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, всички дето узповядват Юдаизъм носят кипи. Но там има евреи и герим, хазаробългарите са герим, а ние сме гоим и те така!)
115
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А и забелязвате ли украинците колко са ***? Също като нас българите, същата работа!!!
114
2
 
7
 
! Отговори
до 140 преди 9 години
Абе не знам, дали са хазаро-българи, защото такива няма, има хазари и българи, но всички украйнски и руски еврей носят кипи и ходят на синагога, значи са еврей.
113
10
 
3
 
! Отговори
Ехото на Москва преди 9 години
,,Поставчики едьi просятих болше не беспокоить''.Или как Сергей Панхоменко описва кои около или над 300 ,,фашистки'' храни липсват вече на руския пазар.Не случайно в друга статия на Радио Ехото на Москва как със санкциите Москва наказа сама себе си.Ама,Путин е ,,велик''.
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оффф, баси колко сте ***. Какви евреи търсите в Украйна и Русия? Това са йудеи от Хазарскиа хаганат, по- точно хазаробългари, хазар= водач на стадо. Това са наши братя от Стара Велика България, но имат и тюркски примес, както ние имаме славянски, а татарите са с монголски примес.
111
5
 
16
 
! Отговори
до 129 преди 9 години
Никъде не съм казал, че мразя еврейте, просто констатирам фактите, такива, каквито, са. Цялата върхушка на фашистката хунта в Киев, са еврей, ФАКТ. Те редовите еврей трябва да се замислят и да озаптят разбеснелите се кръвожадни убиици, като Коломойски и Аваков, защото това няма да донесе на еврейската общност нищо добро. Мразя ционистите и плановете им за новото робство наречено НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ама по всичко личи, че няма да го бъде това.
110
13
 
6
 
! Отговори
Путин преди 9 години
До Анонимендо рубладжиите колко пари взимате от руското полоство ?? - Аз лично взимам 70 000 р на месец. Живея в Рязань! Това са 2820 лева по курса, айде сега коментирайте!!!! *** зомбирани
109
1
 
16
 
! Отговори
АПЛ Тайфун преди 9 години
Неграмотни журналисти.Радарите следили 27 минути.Сонарите засичат подводни обекти ,не радари. Пълни глупости пишете.
108
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте аватара на урунгела, вижте го внимателно. Е тва са защитниците на фашизъма, пфу!
107
9
 
0
 
! Отговори
до 126 преди 9 години
Може Порошенко и да е евреин,но и Путин е евреин.Попитай руските сайтове-дали Путин е евреин,какво казва втория му братовчед от Санкт Петербург за Путин,какво казва покойния Березовски-Путин еврей матери и още и още ......Че кой управник на 1917 в Русия не е евреин или женен за еврейка?
106
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе меен, кво са ти направили евреите, че ги мразиш толкова много? Да не си някой турчин с фес?
105
22
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Да живее САЩ, долу русия!!!
104
4
 
18
 
! Отговори
до 121 преди 9 години
Порошенко е еврейн, а не православен, второто име му е Вайцман, чист еврейн, като всичйи останали от фашистката хунта в Киев на високи постове Кличко, Коломойски, Парубии, Аваков, Яценюк, Турчинов и други неофашистки еврейски ***. Тези еврей издават заповедите на украинаката армия да избива православни християни. А между другото Коломойски е прецедател на европейския еврейски съюз, който всъщност дърпа конците на триполовите психопати от ЕК. А този *** е военнопрестъпник и се издирва.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
112 до имперофашагитеДГД, пендери,ХАХАХА!
102
0
 
0
 
! Отговори
102 до 115 преди 9 години
Няма как да съм "***", понеже съм абсолютно прав, поради което и ти нямаше какво да ми отговориш, нали?
101
1
 
7
 
! Отговори
Ехото на Москва преди 9 години
,,Российские бомбандировщики более 15 раз вторгалис в зону ПВО США''.Ами сега?.