Джихадистка от Лондон иска да е първата жена ислямист, обезглавила западен заложник

Хадиджа Даре и съпругът – швед са в Сирия от 2012 г.
22 авг 2014 14:11, Елка Василева
27
Джихадистка от Лондон иска да е първата жена ислямист, обезглавила западен заложник

Джихадистка от Лондон приветства екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоули, извършена от екстремист от групировката "Ислямска държава" (ИД), и се зарече да стане първата жена ислямист, която ще обезглави западен заложник в Сирия, пише в. "Дейли телеграф".

Още по темата

Хадиджа Даре, която е родена от Луишам, в югоизточната част на британската столица, приветства екзекуцията на Фоули в акаунта си в Туитър и подчерта: "Искам да бъда първата британка, която ще убие американски или британски терорист", визирайки пленници на джихадистите с тази националност.

Хадиджа Даре е на 22 години и е женена за швед. Двойката заминала за Сирия през 2012 г., за да се присъедини към ислямистите от ИД. В редиците им съпругът на Даре е известен като Абу Бакр. Неотдавна Хадиджа Даре предизвика скандал, когато качи в Туитър снимка на невръстното си дете да позира с автомат Калашников.

Смята се, че Даре е приела исляма, когато е била още тийндейжърка. В акаунта си в Туитър тя призова младите лондончанки да дойдат в Сирия и да се присъединят към борбата на джихадистите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
ico преди 9 години
аз мисля да ги нахраня с прасенце сурово
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До JulisЗа тая може два кола ;) Или раздвоен кол.
15
0
 
0
 
! Отговори
Julis преди 9 години
Това с набиването на кол е добра идея.Трябва ни само някой луд християнски екстремист наследник на Влад Тепеш с камера.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БиологЩо ще завираш твоето злато в това джихадиско ?????
13
0
 
9
 
! Отговори
WINDWALKER MONK преди 9 години
Аз пък искам да съм първият, който да и набие шамар с пета.
12
3
 
9
 
! Отговори
сладур преди 9 години
събуди се другарю ЖИВКОВ ... ДА ОПРАВИШ НЕЩАТА.....
11
2
 
2
 
! Отговори
anarhist преди 9 години
До ...чичо сам първо въоръжава тази сгана а едва после воюва с нея в това е проблемамислят си че могат да ги използват срещу противниците сита трябва с някоя и д9руга отрязана глава на американец джихадистисте да им напомнят че те играят само за себе си
10
3
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Хлапе, май само на теб ме ти е ясно че САЩ са им спонсора на тези ислямисти. Ама простено ти е ти си част от поколението на промитите мозъци и уса пропагандата. Един ден ще се осъзнаеш ама ще е толкова късно че може и да не се осъзнаеш.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда това даже не си струва да се коментира - въоръжавайте се и чакайте търпеливо третата световна когато ще се бием с мюслитата.
8
1
 
1
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Мдааа, тъжно и страшно!!!!!А, до края на мандата на Обама има още две години и четири месеца!!!, какво ли има да се случи през този период от време??? Въображението на мнозина сенатори в САЩ рисуват апокалиптични картини, които те открито споделят с масмедиите в САЩ.Мдааа.... живеем в "интересни времена"(китайско проклятие което гласи - "Пожелавам ти да живееш в интересни вревена.)
7
4
 
1
 
! Отговори
Заклан преди 9 години
Хррррррррррррррррр ...
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас--и тия *** живеят в Европа.........Що за *** седят в Брюксел??? Стига с тази толерантност и тези *** евро ценности....Ще почнат да ни колят и в домовете ни--а ние сме длъжни да бъдем толерантни.....Това ли са мечтаните ценности????
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тепърва ще берат плодовете на западната "демокрация"! Лошото е, че тези гнили плодове намяриха място и в Родината ни! Какво добро да чакаме от скачащите и свирещи из София, сега поставени на различни властови позиции? Тези юнаци са готови да ни продадат за шепа долари, да се съюзят с умници, като Борисов и Цветанов, да гледат нагло през нас, да манипулират истината, да налагат собствени "правила", за собствена изгода! Избиването на мирни граждани в Украйна демокрация ли е? В Сирия? В Ирак?
4
0
 
14
 
! Отговори
бай Х преди 9 години
Днеска балконинг правят, утре човек ще убият...
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ба*и куч*ата. Тия ще накарат Европа да върне смъртното наказание и мъченията за изтръгване на информация. Как иначе ще се оправим с тази ***?
2
0
 
33
 
! Отговори
Гост към 1 преди 9 години
Много си прав, ама властта се прави, че не знае, или не вижда?Като стане късно, ще се тюхкаме...
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Терористи биват обучавани в Пазарджик !