Момент на близост с Путин смути Обама

Руският президент положи ръка върху колегата си от САЩ
12 ное 2014 15:44,
141
Момент на близост с Путин смути Обама
Снимка: БТА

Не се заблуждавайте от снимката! Президентите Путин и Обама все още не са приятели!

На събитие в Пекин, отбелязващо откриването на срещата на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество, когато китайският президент Си Цзинпин поведе Обама и Путин към залата, между двамата се появи напрежение.

„Красиво е, нали“, попита Путин, посочвайки нещо в посоката на Обама. Американският президент се съгласи сдържано и без да поглежда руския си колега в очите, пише сайтът Mashable.

Когато тримата президенти спрели до масата, Путин се протегнал с ръка към Обама. Всичко това изглеждало като че ли руският президент ще го потупа по гърба. Но изведнъж Обама се обърнал и Путин положил ръка върху неговото рамо.

В рамките на вчерашния ден двамата са разговаряли няколко пъти по 15-20 минути. Според заявеното от Белия дом двамата са разговаряли за Сирия, Иран и Украйна.

Неловките моменти между Путин и Обама не са новост. През юни по време на честване на годишнината от десанта в Нормандия двамата използваха за буфер помежду си английската кралица Елизабет II.

А пък миналата година на международен форум Обама се пошегува с Путин, като заяви, че прилича на отегчено дете, седящо в дъното на класната стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
11
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Само едно не разбирам, защо сме съюзници с нашите вечни врагове ЕС, САЩ и НАТО, вместо да сме с нашите братя по кръв. Да работим за българите в бившите съветски републики и тяхното приобщаване. Както е тръгнало Доган ще си изфабрикува един референдум, за отцепничество на българите мохамедани, наричани включително и от нас турци, и това ще бъде допуснато от нашите евроатлантически съюзници. Ясно е, че трябва да се правят компромиси, но такива с България, ние не можем да позволим да си правят.
90
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин вдига ръка да го потупа по рамото, а маймунката се насира от страх. Това олицетворява цялата им нация. Иначе отдалече са силни да мятат бомби и да учат на демокрация.
89
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 9 години
до всички поклонници на САЩПочетете книгата на Оливър Стоун Непознатата история на САЩ и ще разберете каква лъжа е амер. демокрация,, как промиват мозъците с фалшиви събития и как заради своя интерес объркаха света и го хвърлиха в безсмислени войни. Той ще интервюира Путин, защото му е интересен, а не Обама
88
2
 
10
 
! Отговори
станислав преди 9 години
До Анонимен124и що мислиш че Обама си изяде единия терлик....щото десетки милиярди за великия ракетен щит е Европа се оказаха фърлени на вятъра,имаше и официално протестно обръщение от страна на САЩ *** май си го опуснал....
87
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 122Даа, хубава басня беше с тея су-та.Трябва да им се признае на итар-тасс че измислят добри истории,нищо че и новините им са такива. Поне да си променят името на дезинформационна агенция итар-тасс.
86
2
 
5
 
! Отговори
СЕЛЯНДУР преди 9 години
IDVA KRAQ NA SVETA
85
4
 
23
 
! Отговори
majorski преди 9 години
Oбама изглеждаше като клоун покрай путин ...това е все едно Роки и Джим Кери .....смях ...обама изглеждаше като изтръпнала седмокласничка ...не занаеща с какво може да я изненада приятеля и ...дали да го направят в колата , в асансьора ..или в тоалетната ...треперещ лист пред вятъра на промяната ......но с нетърпение очакваща преложението ...каквото и да е .......смях !
84
16
 
4
 
! Отговори
РАТНИК1936 преди 9 години
До Dimitrov *** Ханс,и ти си много просветен по еврейския въпрос,благодарение на няколко прочетени книжки тип Волен Сидеров и няколко сайтчета на любимия ти руский язик но ще ти кажа че евреите нямат такова влияние над Обама както хасидите на Берл Лазар над Путин които държат всички ресусри и медии в любимата ти и вечно мразеща ни нова поробителка Русия.
83
18
 
4
 
! Отговори
Нобел преди 9 години
108награда за мир----На *** ще му дадем нобелова награда за война
82
5
 
18
 
! Отговори
Dimitrov преди 9 години
До жалкия американо-*** 112 : то бива заблудени овце ,ама чак пък дотам - как на разбрахте че Обама е един слуга на евреиското лоби в САЩ и абсолютно нищо не може сам ,докато Путин милее и защитава интересите на своя народ и е единствения ,който се противопоставя на хегемонията на американо-ционисткия пакт НАТО и следващите го глутница лакеи от Европа !
81
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Putin ste ostane na vlast , a Obama si zaminava. Obama veche ne e nikoi, pri sledvastite izbori e gospodin nikoi.
80
31
 
4
 
! Отговори
РАТНИК1936 преди 9 години
НЕ МИ ДОКОСВАЙ КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО САКО С ГНУСНИТЕ СИ ПРОКАЖЕНИ КРАДЛИВИ ЕВРАЗИЙСКО КОМУНИСТИЧЕСКИ РЪЧИЧКИ НИСКА МАТРЬОШКА ТАКАВА!!! ...рече разгневено Обама.Путин се усмихна: -0к шефе,ще ти се извиня :тази вечер ще ти пратя няколко труженички на нашия социалистически труд ,да ти направят масаж с руска водка ,само моля те остави ми малко водка да пийна после от мъка зарди това че загубихме Украйна. -ОК,но искам да ме пипат с ръкавици и не ви искам водката имам си скъпо отлежало Уиски!!!
79
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разликата между двамата е очебийна.Обама е висок и строен мъж символизиращ твърдост и аристократичност, а Путин ниско плешиво недоразвито джудже,символизиращо лукаво ,злобно страхливо и кокмлексирано змийчеИзводите са ваши кой какъв е.
78
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бат ЗдравкоАбе бат' Здравко като викаш ***, аверите на атакиста сидероглу ли имаш предвид?.
77
7
 
42
 
! Отговори
лъжци преди 9 години
Обама лъже за Украйна. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.
76
7
 
40
 
! Отговори
носи на болка преди 9 години
Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!
75
6
 
42
 
! Отговори
награда за мир преди 9 години
Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!
74
5
 
29
 
! Отговори
проруска преди 9 години
Всеки жест следят на Путин в Китай, щото е интересен и непредсказуем!
73
6
 
27
 
! Отговори
бат Здравко преди 9 години
Драги ми! Така наречени десни (***) колкото и да приказвате и да се мъчите никакви западняци не сте !Щом още не сте се изпедерастили. От далече си личи че сте балканци.Тия на запад само като ви се отвори халката тогава ще ви повярват че сте станали техен човек. Иначе колкото и заклинания да бълвате с/у Русия няма да хванат вяра. Виж като ви видят в подходяща поза между *** и арабин тогава е друго веднага ще ви приемат в съответния отбор.
72
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не виждате ли,че го сваля