Момент на близост с Путин смути Обама

Руският президент положи ръка върху колегата си от САЩ
12 ное 2014 15:44,
141
Момент на близост с Путин смути Обама
Снимка: БТА

Не се заблуждавайте от снимката! Президентите Путин и Обама все още не са приятели!

На събитие в Пекин, отбелязващо откриването на срещата на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество, когато китайският президент Си Цзинпин поведе Обама и Путин към залата, между двамата се появи напрежение.

„Красиво е, нали“, попита Путин, посочвайки нещо в посоката на Обама. Американският президент се съгласи сдържано и без да поглежда руския си колега в очите, пише сайтът Mashable.

Когато тримата президенти спрели до масата, Путин се протегнал с ръка към Обама. Всичко това изглеждало като че ли руският президент ще го потупа по гърба. Но изведнъж Обама се обърнал и Путин положил ръка върху неговото рамо.

В рамките на вчерашния ден двамата са разговаряли няколко пъти по 15-20 минути. Според заявеното от Белия дом двамата са разговаряли за Сирия, Иран и Украйна.

Неловките моменти между Путин и Обама не са новост. През юни по време на честване на годишнината от десанта в Нормандия двамата използваха за буфер помежду си английската кралица Елизабет II.

А пък миналата година на международен форум Обама се пошегува с Путин, като заяви, че прилича на отегчено дете, седящо в дъното на класната стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
До футуролог? Какви шансове? Да открадна статуята? Ха :)
50
6
 
12
 
! Отговори
мунчо от село преди 9 години
И обама и Путин са мутрите на света.Да му мислим ние, малките народи и се налага да се съобразяваме с тях,защото ще ни тепат с бухалките.
49
0
 
4
 
! Отговори
yan преди 9 години
До Анонимен 69По твоята логика може и да са му намазали задните части с вируса на СПИН.
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
pytin pyskai atoma i tva e brato kolkoto ostanat tolkova shte se naplodiat otnovo...
47
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За сведение, сакото на Обама специално е било натрито от ЦРУ с вируси на ебола, така че Путин е пътник...
46
2
 
27
 
! Отговори
1492 преди 9 години
"Няма страшно ще ти мине" Това му казва Путин на снимката. И си е така Обама изтърва руля, от световна сила нещата отиват надолу при неговото управление. След 2 години със сигурност ще е републиканец президента на САЩ, но ще е късно...
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
джуджииииии
44
3
 
28
 
! Отговори
бай Бай преди 9 години
Боли го фара бай Ви Путин за враждебното отношение на "печатарите на зелен ***-пейпър", само гледа и им се смее. Обама се държи като независим, т.е. от него нищо не зависи. А бай Ви Путин се държи като най-зависимия, щото всички ние зависим от него, ай е пукнал, ай сме станали роби за "нула време".
43
0
 
9
 
! Отговори
Edin преди 9 години
рашка с прашка, различията в мнението не е повод за обиди, въпреки, че "***" си е повече от културна дума в контекста на манталитета ни. Не забравяй, че историята се пише от победителите и не забравяй, че единственото, което прави в момента Путин е да защити интересите на "руските поданици", без да мисли лошото на никого другиго. Аз съм твърд поддръжник на американският начин на живот и икономика, но неразделно с това при нас идва и американската пропаганда, която успява да заслепи.
42
15
 
4
 
! Отговори
Веско преди 9 години
военно-промишленият комплекс - капак на гробът на Русия. За да увелича военен бюджет, трябва да открадна парите от пенсионерите, учителите и т.н. Те някоето време да бъдат търпя. Ами, по-далече и вили да схваща те ще мога.
41
14
 
7
 
! Отговори
рашка с прашка преди 9 години
Edinза пръв път ще си позволя да обидя някой тук - ***, как можеш да сравняваш Цар Симеон с Путин, единият се е доказал в историята, другият тепърва ще бъде съден от историята
40
3
 
10
 
! Отговори
Edin преди 9 години
Разликата между двамата е, че Обама го контролират и използват и е временно явление. Един ще падне.. друг ще го смени... И пак ще бъде използван по същият начин. Путин в лудостта си успява сам да държи и управлява цяла империя. В историята толкова империи са се разпадали когато не са били управлявани от владетели като Цар Симеон, Александър Велики, Наполеон, Путин....
39
13
 
5
 
! Отговори
рашка с прашка преди 9 години
аз приемам че Путин дърпа конците в Русия, а не олигарсите:защо тогава милиарди се изнасят от Русия по данни на самата Русиязащо богатството на олигарсите нараствазащо народа обеднявазащо има опашки за бензин в световната бензиностанцияза мен отговорът е че вината е на държавата която е Путин, явно той е шеф на олигарсите, както и русофилчетата по-долу признаха, че той ги командва
38
2
 
20
 
! Отговори
Пукажи на тия хора преди 9 години
Когато Путин взе властта събра олигарсите и и каза,че от този момент започват да работят за Русия.Някой не се съгласиха и отидоха в затвора.Други избягаха в САЩ и Великобритания.Някой пиинаха малко химически елемент 94 от таблицата на чичко Менделеев,но който не слуша така е.И нещата се оправиха.Та за Русия,Путин и руснаците питайте някой дето разбира.Щото се излагате с невежеството си.
37
9
 
2
 
! Отговори
рашка с чашка преди 9 години
не пие вода от чешмата
36
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука има едни хора дето не знаят,че Путин е бивш агент на КГБ и не пие.Същите тия хора не знаят,че Китай не е Северна Корея и отдавна китайците се разселват по цял свят.Така че не мечтаят да яхнат някоя джонга и да бягат в САЩ.Самият Обама едва ли мрази толкова Путин.Античовешката политика, която провежда му е вменена от тези,които го подкрепят,а именно Военно промишленият комплекс на САЩ и ЦРУ.А и за разлека от Путин е много гузен.
35
5
 
1
 
! Отговори
рашка с чашка преди 9 години
а ТОДОРЕ, името ли смени, ама намали и буквите, това за Путин и капиталите говори още по-лошо за него, че ако властта реално е в него, олигарсите и в момента богатеят, а руският народ беднее
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До то на таблото..В сащ средната заплата годишна е 26 000 $ или делено на 12= 2 150 $ на месецТова е на база подадени годишни данъчни деклареации
33
0
 
4
 
! Отговори
А-а-а преди 9 години
Обама изплашал се! :)
32
1
 
34
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 9 години
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОБАМА И ПУТИН Е , ЧЕ ОБАМА Е ПИОНКА И ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛОБИТА И КАПИТАЛИСТИ. ПРИ ПУТИН Е ОБРАТНОТО: РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И КАПИТАЛИ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ПУТИН.