Момент на близост с Путин смути Обама

Руският президент положи ръка върху колегата си от САЩ
12 ное 2014 15:44,
141
Момент на близост с Путин смути Обама
Снимка: БТА

Не се заблуждавайте от снимката! Президентите Путин и Обама все още не са приятели!

На събитие в Пекин, отбелязващо откриването на срещата на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество, когато китайският президент Си Цзинпин поведе Обама и Путин към залата, между двамата се появи напрежение.

„Красиво е, нали“, попита Путин, посочвайки нещо в посоката на Обама. Американският президент се съгласи сдържано и без да поглежда руския си колега в очите, пише сайтът Mashable.

Когато тримата президенти спрели до масата, Путин се протегнал с ръка към Обама. Всичко това изглеждало като че ли руският президент ще го потупа по гърба. Но изведнъж Обама се обърнал и Путин положил ръка върху неговото рамо.

В рамките на вчерашния ден двамата са разговаряли няколко пъти по 15-20 минути. Според заявеното от Белия дом двамата са разговаряли за Сирия, Иран и Украйна.

Неловките моменти между Путин и Обама не са новост. През юни по време на честване на годишнината от десанта в Нормандия двамата използваха за буфер помежду си английската кралица Елизабет II.

А пък миналата година на международен форум Обама се пошегува с Путин, като заяви, че прилича на отегчено дете, седящо в дъното на класната стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
35
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
На мене ми изглежда, че Путин плаче? Може би се моли да му смекчат санкциите?
70
14
 
25
 
! Отговори
WHITE POWER преди 9 години
Как не го е гнус Вова, да пипа тоя кенийски ***, пък бил той и облечен... Не го ли е страх, че ще се изцапа?
69
31
 
9
 
! Отговори
Малкият Иванчо преди 9 години
Путин изглежда като детето направило белята,осъзнало какво е направило и търси начин да смекчи наказанието си.
68
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФутурологСъс САЩ във този свят по добър свят няма да има, независимо за кого ще гласуваш. Обама продължава това което Буш започна и следващият Буш ще продължи това което Обама върши сега. Две партии които служат на същите господари, а чаените партии са за будалите да си мислят че имат алтернатива, такава няма.
67
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА ! Интересно мислиш, но истината е, че никой никакъв скандал не е правил от путиновото "джентълменство". Ти къде прочете да е имало скандал?
66
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са различни двамата.Путин е славянин, изповядва източно православие. А Барак Хюсеин Обама е афроамериканец и ..всъщност каква религия изповядва той?
65
2
 
6
 
! Отговори
Курт Щудент преди 9 години
До СтамболовА ти май си обратното на остър !
64
6
 
2
 
! Отговори
Стамболов преди 9 години
До БъндиТи май не си умен
63
5
 
33
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Смути се, защото двамата са различни. Путин е отракан пич, а Обама сухар вечно придържащ се към етикета. И не го разбирайте като обида, просто Бараката си е сухо парче, това се вижда и от изявите му. Пуснете си интервю на Обама и на Путин ще видите разлликата.
62
2
 
29
 
! Отговори
до82 преди 9 години
Нисък защото расъл на ум, а другия расъл на бой.
61
7
 
7
 
! Отговори
крак преди 9 години
Абе другари дали ви искате че Путин би да станал президент ни? :)
60
2
 
20
 
! Отговори
Пенчо преди 9 години
Стига, конспирации, стига догадки !! Просто г-н Путин си избърсва леко и тактично ръката от пастичките които яде на гала вечерята на тихоокенската среща за сътрудничество.
59
6
 
53
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Путин е сърдечен човек-решил е да го успокои с потупване по рамото:"Споко пич,няма да унищожаваме Америка,ако и да ни досаждате непрекъснато!" Иначе много им са различни позициите в техните държави-от Путин зависи всичко в Русия,а от Обама нищо в САЩ.Последния американски президент,който наистина управляваше,беше Кенеди!Знаем какво стана с него и защо!Истинските собственици на САЩ никога вече няма да допуснат самостоятелен президент!
58
2
 
53
 
! Отговори
смях преди 9 години
Потупва го и му дума не се бой приятел това е само началото.
57
16
 
1
 
! Отговори
Наско преди 9 години
До 45Путин ли е общителен? Я забравих. Не съм согласен , че да "намокря в сортира" (така?) е доста общително.
56
34
 
8
 
! Отговори
РАД преди 9 години
Отдавна го подозирах ***...Само му вижте милата "мъжка" физиономия на *** (оставям настрана пластиката и ботокса, най-вече в бузките) :):)На фона на новината за първата гейска сватба в Русия, ми се струва,че обратните все повече ще лъсват и в "крепостта на Православието".... Какво ще прави пропагандата, не знам :):):)
55
0
 
20
 
! Отговори
Киро преди 9 години
До *** от селоКОГАТО АТОВЕ СЕ РИТАТ НИЕ МАГАРЕТАТА МРЕМ ...... ПОЗНАЙ КОЙ ГО Е НАПИСАЛ И КОГА..
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
открадне е неудачен глагол. Аз бих казал да си заслужи Статуята на Свободата.
53
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин не приема негърчето сериозно защото знае, чее кукла на конци - решенията се вземат от големите корпорациии военно-промишления комплекс. Обама бе назначен за да туширанедоволството от кризата и да се избегнат бунтове на черните в САЩ.Иначе, Русия ще стане приятел на САЩ ако се съгласи да бъде колония (като нас),а не държава с достойнство и интереси.
52
11
 
48
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Дущата на руснака е нещо сложно и американеца,няма как да я разбере.Няма как да са приятели,по простата причина,че руснака може да даде и да не иска нищо в замяна.