За руснаците Путин е човек на годината

Бил гарант за правата на рускоезичното население в Украйна
16 дек 2014 21:20,
74
За руснаците Путин е човек на годината
Снимка: Архив Reuters

Повечето руснаци определят президента Владимир Путин за човек на годината, показва проучване на Фонда "Обществено мнение", цитирано от ТАСС.

Политолозите обясняват този резултат с високото равнище на доверие към държавния глава, успешната Олимпиада в Сочи и присъединяването на Крим. Изследването е направено в периода 6-7 декември с участието на 1500 души и беше представено днес от ръководителя на Фонда Александър Ослон.

68 на сто от запитаните са избрали Путин за човек на годината, докато другите политици имат подкрепа от 1 до 4 на сто.

Събитие на годината в световен план според 41 процента от запитаните е случващото се в Украйна. Събитието на годината в Русия е присъединяването на Крим, следвано от Игрите в Сочи.

По мнението на Алексей Зудин, член на експертния съвет на Института за социално-икономически и политически изследвания (Фонда ИСЕПИ), изборът на Путин за човек на годината е очакван и закономерен резултат, дължащ се на два фактора. Първият фактор е безспорно високото ниво на обществена поддръжка в страната, което съществено се е увеличило през годината. Втората група от причини се дължи на събитията, които са променили и Русия, и целия свят, като връщането на Крим и Севастопол.

По думите на Зудин "Путин се превърна в гарант на правата и интересите на рускоезичното население в югоизточната част на Украйна, и в същото време попречи на включването на Русия във вътрешноукраинския конфликт".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
пенко преди 9 години
Да правилно : Който не иска да живее по рускитеправила в Крим ,става и заминава на " майната си"!!! Същото е като да не искаш да живееш по еврейските правила в САЩ или Палестина ид да не искаш да заминеш "на майната си" ! Нещо "аршинът" ви е само за Русия духльовци и за това светът се отдръпва от вас : Либия, Египет,Авганистан ,латинсите без Чили,не бъркайте Канада и Австралия те си имат ГУБЕРНАТОРИ от бабишкерчето-БРАВО на ИНДИЯ !!!
48
1
 
7
 
! Отговори
Мирянин от 218 преди 9 години
До Анонимен-61 За трудов стаж днес се зачита само службата на такива като теб в ЦРУ,на хората на Сорос и всички привърженици,които са на служба при бродещия по целия свят черен Мефистофел.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само за руснаците !
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
все ведущие российские СМИ сообщили, что будто бы в Японии считают введение санкций против России ошибкой, как уже на следующий день правительство Японии огласило о новых санкциях против РФ за агрессию в отношении Украины.Как передало российское агентство РБК, глава МИД Турции заявил сегодня, что для его страны приоритетным является строительство Трансанатолийского газопровода (TANAP). Этот проект является частью Южного газового коридора, на который решил сделать ставку Евросоюз.
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Герчо с тамбуратаТози Втори син .. явява ли се брат на Исус ?Обучението и работата в КГБ като очакван стаж на Божи СИн ли да го разбираме ?
44
4
 
10
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Не само за руснаците.Путин е велик човек за цялото човечество.Защатото той единствен в 21 век защити човека -обикновеният човек, който изнесе на плещите си човешката история до днешния ден като мина през дивачеството,робството,крепостничеството, пролетарската съдба и сега- в капиталистическия АД. Това може да го направи само БОГ и сега -Путин. Значи той е БОЖЕСТВЕН- ВТОРИ СИН БОЖИ НА ЗЕМЯТА.
43
2
 
5
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Путин разсърди големите хора на Wall Street. Това всеки човек от началото на Империите го е правил и е губил срещу валутата. Тука не става въпрос за нации идеологии или пък морал. Става въпрос за пари, а срещу парите никой не може да се опълчи !
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за ГДР би бил човек на 70-те?
41
3
 
9
 
! Отговори
тик-так преди 9 години
Който плюе по православните братя, ще бъде наказан. На тази територия ще дойдат най-мръсните и долни *** и ще ви покажат кон боб яде ли. Който не се учи от историята е осъден да я повтаря.. Дори демографите са скептични, относно обратим ли е процесаСтатистика:1989г - 9млн души православни2015г - 6.2 млн от които поне 0.5млн са мъртви души използвани единствено за преброяване и гласуване с ЕГН на отдавна починали2025-2030 - 5млн от които над 2.5млн ислямизирани, циганизирани малцинства
40
2
 
16
 
! Отговори
AZ22 преди 9 години
Да продължава така! Валутните курсове и банките са капиталистически измишльотини!
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На форумните *** от Атака ще им се обезценят заплатите
38
4
 
4
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
да не са произвели пътнически "Сухой" SuperJet ?!? Че не сме чували някой да е слязъл жив от такъв... хихихи
37
1
 
10
 
! Отговори
Пада преди 9 години
Другари , Доларът започва пада , изкарайте платнищата и гледайте небето , като дадне долар - събирайте го!
36
4
 
7
 
! Отговори
ОБАМА преди 9 години
ще слезе от клона догодина, а скоро след това даже няма да има никакво значение кой е президент на САЩ, защото те ще се принизят до ОБИКНОВЕНА ДЪРЖАВА. Голяма , силна , но ОБИКНОВЕНА
35
3
 
7
 
! Отговори
ДОЛАРЪТ преди 9 години
изигра лебедовата си песен. Следва РЕКВИЕМ след няколко години
34
8
 
10
 
! Отговори
ВИВА ПУТИН преди 9 години
Въпреки трудностите РУСИЯ ще се изправи по-силна и БЕЗ ИЛЮЗИИ относно истинските намерения на ФАШИНГТОН. А това значи МНООГО големи неприятности за ФАЩ
33
12
 
11
 
! Отговори
По-По-най преди 9 години
По-черен Президент не е имало в САЩ и по-*** Президент не е имало в Русия.
32
1
 
11
 
! Отговори
дo 47 преди 9 години
Само тази година са произвели 95 самолета, а ти с какво можеш да се похвалиш.
31
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
руснаците са глупави като арабите, само на едни горива разчитат
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е общото между паунд, долар и рубла?Един паунд рубли струва един долар!