Украйна блокира достъпа на леки автомобили в Крим

Затворени са два от трите гранични пункта
27 дек 2014 18:35, Анисия Иванова
91
Украйна блокира достъпа на леки автомобили в Крим
Снимка БТА

Украйна блокира днес достъпа на леки автомобили в Крим през два от трите контролно-пропускателни пункта на границата с анексирания от Русия полуостров, "Армянск" и "Перекоп", предаде ТАСС, като се позова на местните власти.

В резултат са се образували опашки от граждани, които са принудени да слязат от колите си и да преминат на руска територия пеша. Кримските власти ще изпратят автобуси, които да приберат тези хора.

Леките автомобили, които пътуват от Крим за Украйна, преминават със значително забавяне, като затрудненията възникват от украинската страна на границата, отбелязва ТАСС.

На третия КПП на границата между Украйна и Крим, "Джанка", няма проблеми с пропускането на автомобили.

Вчера украинските власти съобщиха, че са наредили на автобусните компании да спрат курсовете до Крим и че железопътната връзка с полуострова ще бъде преустановена на 29 декември. Транспортните ограничения бяха въведени официално от съображения за сигурност. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
12
 
! Отговори
духат супата преди 9 години
Юнкер: ЕС повече не може да отпуска финансова помощ на Украйна. МВФ одобри стабилизационна програма за Украйна, включваща кредитиране в обем от $16 млрд. долара на изправената пред фалит държава, който трябваше да бъде получен от новата власт в Киев до 2016 г. Сега МВФ обаче обяви, че е подходил твърде оптимистично спрямо закъсалата държава и оценките и прогнозите не са били реалистични.
16
8
 
15
 
! Отговори
ПРАВИЛНО 35!!!! преди 9 години
Где го това райско "турско робство"---гдето по всички Балкани царяло мир и спокойствие ,спорен труд , а българите ходели чак до Божи гроб да стават "хаджий"!Нема визи , нема гранични полиции, нема одобрение от партийния секретар /за задгранично пътуване/...имаш пари---ходиш до Виена, Багдат,Ерусалим и Париж.Който е *** , *** ,нема занаят и пари.....стои си дома ръфа суджука и пие ланската пукница.Дойде руснака и сана бъркотията ---всеки иска власт , пари и държавна службица!
15
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хурката вече я яде цела Русия 32...!Рублата я ползват вече за тоалетна хартия.
14
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много измислени държави по Източна Европа, много главоболие! Всеки катун си има претенции за държава - Урайна, България, Македония, Сърбия, Косова и т.н.Време е някой да я спретне тази *** и да тури в ред нещата. В Европа трябва да има само 3 държави - ЕС отвъд Виена, Турция на юг от Дунав, и Русия на север от нея!
13
6
 
2
 
! Отговори
Замуж за болгара преди 9 години
Интересны отношения в смешаных браках, муж болгар-ром - жена русская. Какие там отношения?
12
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новия календар в Русия е със снимката на *** , а месеците са оформени като копюри на рубли!СЪС ВСЯКА СЕДМИЦА ----РУБРАТА Е С ПО-ВИСОКА СТОЙНОСТ/..за 1 долар/
11
15
 
6
 
! Отговори
.. преди 9 години
До BulgataniЕй русначе, не се мъчи с нашия език - само го осакатявате. Какъв таралеж в гащите си вкарахме с тия руснаци в българия - познай за кой ще гласуват до гроб.
10
24
 
11
 
! Отговори
АМИ ДА.... преди 9 години
*** НЕ СИ ПЛАЩА ПЪТНИТЕ ТАКСИ за КРИМ !ЩО ТАКА ,БЕ ***.....НАЛИ БЕХТЕ БОГАТИ...??!!!
9
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от руското посолство днес са раздали новогодишните премии и палячовците им са напъплили форумите.Нови снимки на Путин дадоха ли ви, да има какво да ближете по празниците?
8
10
 
28
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Основната задача на Украйна сега е nonstop *** срещу Русия. Наивни хора! Те вярват, че Запад ще плати скъпо за хобито си!
7
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До червеноармеецщо не се прекръстиш на червеноушанковец?
6
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименоня ако изперка ще прати не 18 хиледи а 36 хиледи командоса този пътс плуване ли ще стигнат до Крим? Щото ако минат по суша ней-вероятно ще стигнат до моргите в Ростов.
5
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искат да предизвикат Русия на война, така че тя да е агресора - за да извият ръцете на Европа за пълна изолация на Русия и ЕС да подпише убийствения за нея трансатл. договор. Резултататът: не само скъп втечнен газ от щатите вместо руския, индустрия, фармацефтика, лицензно право, всичко европейско ще бъде ударено... НО американският $ ще си запази доминацията! После и Русия искат да разпарчедисат и ето ти нови ресурси и нов живот за финансовата империя на $$$!Путин обаче, прави обратното на очакванията - дава им въглища
4
7
 
15
 
! Отговори
Путин преди 9 години
Много важно,за колко ще прецапат през морето до Масква,за тези дето не могат да плуват сме усигурили детски поясчета.
3
6
 
30
 
! Отговори
оо боже преди 9 години
Докато цяла Украйна е на режим на тока,дъщерята на Тимошенко се жени и само за светлинни и звукови ефекти 200 000 долара НАЙС НАЙС НАЙС Още няколко майдауна и като й се роди внучето на Тимошенко и айде парти за скромните 10 млн. долара
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз пък се учудвам че чак сега го правят
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оня ако изперка ще прати не 18 хиледи а 36 хиледи командоса този път